- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

DISCLOSURE; Falske aliens og UFO’er truer menneskeheten?

Meningsmålinger viser at over 90% av amerikanere tror på UFO-er og 95% av disse menneskene tror regjeringen holder denne kunnskapen fra borgerne. De har helt rett. UFO’er (Unidentified Flying Object) eksisterer, men de er bemannet med mennesker.

I denne video beskriver damen som synest å ha studert inngående på dette tema, hvordan HAARP og chemtrails er del i å forme holografiske projeksjoner, og hvordan TPTB bruker denne frykten for aliens som skal angripe jorden, som det endelige slaget, som skal forene menneskeheten mot en ytre ‘fiende’, en skapt falsk fiende. I videoen forklares HAARP og hvordan det fungerer.

President Ronald Reagan snakket ofte om hvordan hele verden ville stå sammen hvis det var en ekstern fremmed trussel mot planeten vår. På FNs generalforsamling den 21 september 1987, sa Reagan,

«I vår besettelse med motsetninger i øyeblikket, glemmer vi ofte hvor mye som forener alle medlemmer av menneskeheten. Kanskje vi trenger en mer universell trussel til å gjenkjenne disse felles bånd. Jeg tror innimellom hvor raskt våre forskjeller over hele verden ville forsvinne hvis vi sto overfor en fremmed trussel fra utenfra denne verden».

Til et rom fullt av journalister i Det hvite hus 5. mai 1988 uttalte Reagan (han nevnte denne ideen mange andre ganger gjennom hele livet.):

«Jeg har ofte lurt på hva om alle oss i verden oppdaget at vi ble truet av en ytre fiende … en invasjon fra en annen planet . ville ikke vi plutselig finner ut at vi ikke har noen forskjeller mellom oss i det hele tatt, var vi ikke alle mennesker, borgere av verden og ville ikke vi komme sammen for å bekjempe den aktuelle trussel?»

Det er jo gode forsetter, men kan noe som må gjennomføres ved hjelp av løgner og bedrag ha en ‘god’ basis? Og det er faktisk en mening med de religiøse, spesielt jødiske og kristne forestillinger at G-d har plassert alle i hver sine hjemland for en mening og et formål, og at det var slik det skal være.

Bibelen om multikulturalisme
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/bibelen-om-multikulturalisme/ [1]

Bibelsk er dette tvertimot den kristne og den mosaiske (jødiske) religion, som begge er religiøst pålagt å ikke blande seg med ‘hedninger’, og hvor ‘fornication’ (raseblanding) er en av dødssyndene. Multikulturalismen er altså Opponnentens hån mot de guddommelige forordninger for både jøder og kristne. Vi kan enkelt være venner med all verdens folk om vi ikke sitter på fanget av hverandre, vi er alle forskjellige, med hver sine kulturer, la oss respektere det.

Henry Kissinger på Bilderberger-konferansen i Evians, Frankrike, 1991 er rapportert å ha sagt:
«I dag ville Amerika bli rasende hvis FN-tropper invaderte Los Angeles for å gjenopprette ro og orden [henviser til 1991 LA Riot]. I morgen vil de være takknemlige! Dette særlig hvis de ble fortalt at det var en utenforstående trussel fra hinsides [dvs. en ‘alien’ invasjon], enten ekte eller kunngjort, som truet vår eksistens. Det er da at alle folk i verden vil trygle verdens ledere om å befri dem fra dette ondet. Den ene tingen hvert menneske frykter er det ukjente. Når en frem med dette scenarioet, vil individuelle rettigheter villig bli tilbakelevert i bytte for en garanti for deres trygghet gitt til dem av World Government (Verdensregjeringen).»

Mange falske profeter som tjener TPTB vil stå frem og skremme massene om denne hendelse om at dette er ‘utenomjordisk’, skape stor frykt, mentalt kondisjonere dem til det som skal skje, slik at alle vil slutte opp om ledernes ønsker når de vil ha sin Nye Verdensorden, og deres budskap om at verden må slutte å slåss innbyrdes, og stå sammen mot de ytre fiender vil de hevde.

Det er gode intensjoner, men er noen som helst intensjoner som er bygget på løgner og bedrag av det gode? Når folk står frem og skremmer dere med dette, så husk at de er del av NWO agenturet, og er fødselshjelpere for den samfunnsorden som er innført med hjelp av frykt, terror og beven, – med godt utviklede planer ‘i mørket’ utenfor den offentlige diskurs. Ikke med kjærlighet, med transparens og ærlighet.

«UFO etterforskeren og foreleseren Nono Hayakawa sier denne planen kalles «Prosjekt Panic», om det høyteknologiske utstyret som vil bli brukt til å skape en optisk illusjon av en UFO invasjon. Dette vil gi regjeringer og FN unnskyldning for å skape en global stat ved hjelp av unntakstilstand og med all den makten unntakstilstanden vil gi de utøvende ledere vil planene bli gjennomført. » – David Icke, «The Biggest Secret».

En kommentator under filmen sier:
«Vi kan også legge merke til en merkelig forbindelse, nemlig at retorikk i denne retning kommer fra Vatikanet i de siste årene i forhold til eksistensen av UFOer og utenomjordiske. Jeg har også en tendens til å se noen Baphomet hoder i noen av de skyene ..»

Vatican Official Declares Extraterrestrial Contact Is Real
http://www.ufodigest.com/balducci.html [2]

Vatikanet plasserer et LUCIFER Teleskop som er bygget rett ved Vatikan Observatoriet.
http://www.wnd.com/2013/01/what-the-devil-scientists-tap-power-of-lucifer/ [3]
http://333crucible.wordpress.com/2011/02/28/vatican-telescope-lucifer/ [4]

Vatikanet deltar altså aktivt i forførelsene.

Men så vil de jo gjerne ha Verdensregjeringen de også da.. (Anti-Krist vil lede den).

The Vatican Calls for World Government
http://www.forbes.com/sites/timworstall/2011/10/25/the-vatican-calls-for-world-government/ [5]

«Dr. Steven Greer er direktør for Disclosure Project, et non-profit forsknings-prosjekt som arbeider for å fullt ut avsløre fakta om UFOer, utenomjordisk intelligens, og klassifisert avanserte energi-og fremdriftssystemer. I en juni 2002 artikkel advarte han om hvordan en falsk UFO invasjon ville bli presentert for publikum slik at de ville gjerne ofre sin frihet og slutte opp om regjeringene sine i opposisjon til det skammelige ultimate trumfkort -. et fingert trussel fra verdensrommet av utenomjordiske, som Greer beskriver den. Siden 1992 har jeg sett dette skriptet avduket for meg fra minst et dusin velplasserte innsidere. Selvfølgelig lo jeg bare først, tenker dette var litt for absurd og usannsynlig. Dr. Rosin ga sitt vitnesbyrd til Disclosure Project før 9/11. og atter andre fortalte meg uttrykkelig at ting som så ut som UFOer, men som er bygget og under kontroll av dypt hemmelighetsfulle «svarte» prosjekter, som ble brukt til å simulere – hoax – ET hendelser, inkludert noen bortføringer og storfe lemlestelser, og dermed så tidlig frø av kulturell frykt om livet i verdensrommet. Som i filmen Independence Day, ville et forsøk på å forene verden gjennom militarisme utfolde seg med ET’er (Extra Terrestrials) som ny kosmisk syndebukk (som jøder under det tredje rike). Ikke bli lurt. Ved sammenblanding av faktum med fiksjon, og ved å hoaxe UFO hendelser som kan se skremmende ut, er planen å eventuelt opprette en ny, bærekraftig, off-planet fiende. Og hvem vil være klokere?.» – Paul Joseph Watson, «Order Out of Chaos».

De vil være holografiske romskip. Eller fartøyene vil bli bemannet av menneskelig militære, og de vil være bevæpnet. Hitler hadde dem utvilklet allerede i 1944. En fraksjon fra samfunnets skyggeverden har perfeksjonert denne teknologien i 60 år nå. Legg merke til hvor mange filmer fra Hollywood som har fokusert på fremmed invasjon og resulterende massive menneskelige tap i løpet av de siste årene. Menneskeheten blir mentalt kondisjonert til å akseptere dette hoax, akkurat nå.

Alt som hevdes er fra det ytre rom, vil være menneskeskapt, enten via holografiske projeksjoner, eller UFO’er med menneskelige piloter, som foretar henrettelsene på jorden, av de som TPTB mener ikke har livets rett og som må ofres for deres planer (‘collateral damage’ for innføring av den Nye Verdensorden).

Steven Greer sier i 2002:

«Rombasert våpen er allerede på plass – en del av en hemmelig parallelt romprogram som har vært i drift siden 1960. ARV er bygget og klar til å settes i drift (se boken «Disclosure» og kapittelet med vitnesbyrd Mark McCandlish et al). Rombasert holografiske bedrag teknologi er på plass, testet og klar til å skyte. Og Big Media er en bonde, nå tar diktat fra høyre konges hånd.

Jeg vet dette høres ut som science fiction. Absurd. Umulig. Akkurat som 9/11 ville ha hørtes ut før 9/11. Men det utenkelige skjedde og kan skje igjen, med mindre vi er årvåkne. Kombiner alt dette med dagens atmosfære av frykt og manipulasjon, og det er en reell risiko for å suspendere vår kollektive dømmekraft og vår Konstitusjon.

Men vit dette: Hvis det var en trussel fra verdensrommet, ville vi ha visst om det så snart mennesker begynte å lage atomvåpen og reiste ut i verdensrommet med bemannede reiser. At vi fortsatt kan puste den friske luften på jorden, på tross av de galaktisk dumme og dumdristige handlinger til en ulovlig hemmelig gruppe, som er ute av kontroll, selv om det finnes rikelig med vitnesbyrd om tilbakeholdenhet og de fredelige intensjoner av disse besøkende. Trusselen er helt menneskelig.»
Steven M. Greer MD. Director, The Disclosure Project

http://educate-yourself.org/cn/cosmicdeception04apr03.shtml [6]

«Denne falske alien invasjon operasjonen har blitt nevnt av mange NWO forfattere gjennom årene. Jeg leste første gang om det i Bill Cooper bok: ‘Behold, A Pale Horse’, sier redaktøren av Educate-Yourself.

http://educate-yourself.org/cn/cosmicdeception04apr03.shtml [6]

Telepathic Electronic Two-Way
«Resultatet av disse bevisst iscenesatte hendelser vil være å vise verden den nye ‘kristus’, den nye Messias, Matraia (Maitreya), for umiddelbar gjennomføring av den nye verdens religion. Nok ‘sannheter’ vil bli prakket på en intetanende verden til å hekte dem på løgnene, «Selv den mest lærde vil bli bedratt».

«Det ene er å få menneskeheten til å tro at en fremmed (off-verden) invasjon er i ferd med å skje mot enhver storby på jorden for å provosere hver nasjon til å bruke sine atomvåpen for å slå tilbake. På denne måten vil FN domstolen kreve at alle de nasjoner som brukte atomvåpen for å forsvare seg når invasjonen er vist å ha vært falsk. Og hvordan vet FN at invasjonen var falsk? Fordi de vil ha iscenesatt den selvfølgelig.»

http://unitednationsoffilm.com/project-bluebeam-the-fake-alien-invasion/ [7]

«Med Vitenskapen som ny religion, har de tidligere «Guder» og «Engler» nå blitt omgjort til «utenomjordiske» og «Grays». I femti år har vi vært vitne til fødselen av en ny religion, kirken av interplanetariske besøkende. Som med andre religioner, er bevis ikke nødvendig, bare tro. Hva er det som har konvertert så mange til det utenomjordiske dogme?

Emanuel Swedenborg skrev en gang: «Når ånder begynner å snakke med menneskene bør du ikke høre på alt de sier, for de vil helt sikkert lyve.» Kanskje våre venner fra flygende tallerkener er pårørende til åndene som Swedenborg skrev om; «De forteller slike vidunderlige historier.»

http://www.ufodigest.com/analienagenda.html [8]

Det finnes mange måter å drømme seg til andre og bedre verdener på, noen som skal frelse en fra undergangen, det være seg NWO lederskapet eller gode ‘aliens’, de nye guder. Jeg tror jeg holder fast ved den gode gamle G-ds ‘himmel’ og prøver å kvalifisere meg til den.

Relatert

EISCAT og HAARP er ferdigstilt som våpen i 2013
http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/eiscat-og-haarp-er-ferdigstilt-som-vapen-i-2013/ [9]

Third Reich – Operation UFO (Nazi Base In Antarctica)

Spread the love - Sharing is caring
[10] [11]
[12]
[12]
[12] Tweet [12]