- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

Er konspirasjonsforskere samfunnsfiender?

ADL kaller Alex Jones “konspirasjonskonge” og insinuerer at han skal bli fjernet fra samfunnet. ADL [1] har lansert en ny kampanje mot sine politiske fiender i form av en større rapport som jevnstiller skepsis og mistro til regjeringen med «en giftig atmosfære av raseri», som truer med å koke over i form av vold. Dette er spesielt rettet mot Alex Jones som «The Conspiracy King» og insinuerer at folk som er opprørt over Barack Obamas politikk er potensielle massemordere.

Av Alex Jones & Paul Joseph Watson, InfoWar [2].

[‘ADL of Bnai Brith’ er (Anti-Defamation League) en organisasjon med motto; «To stop the defamation of the Jewish people… to secure justice and fair treatment to all». Organisasjonen er forholsvis anonym, men dens innflytelse er betydelig. Spesielt står den bak såkalte ‘hatlover’ i USA og i Europa, som gjør at en ikke kan si noe imot spesielle mennesker, mens andre kan en si det en vil imot]

Tonen i ADL’s hit stykke [3] innebærer i utgangspunktet at Alex Jones og hans like er en slik trussel mot eliten at de bør fjernes fra samfunnet, som ironisk nok er akkurat slik Hitler håndterte sine politiske fiender i Nazi-Tyskland. ADL fester allegorisk en en gul stjerne på ‘konspiratører’, Oath Keepers, Tea Party demonstranter, og alle andre som tør uttrykke dissens i respons til økonomisk plyndring av landet eller Barack Obamas tyrannisk regjering agenda.

Og hva er det som ADL anser for å være kriterier for de som de påstår er innstilt på blodbadet og blodsutgytelse i fotsporene til politi morderen Richard Poplawski? En tro på at «Det er en konspirasjon av ondsinnede globalister som vil ta over verden og innføre en Ny Verdensorden (New World Order)».

Så i all hovedsak ved å peke på det faktum at FNs generalsekretær Ban Ki-moon skriver op-eds for New York Times hvor han ber om «global governance» [4] (globale myndigheter), og fremhever de hundrevis av mainstream nyheter som rapporter om fremdriften mot verdens regjering og en verdens valuta som publiseres hver eneste dag, gjør en farlig ekstremist og en crackpot i henhold til ADL.

En annen sinnsyk ytterligående tro i henhold til ADL er forestillingen om at «Konspiratoriske skikkelser som «internasjonale bankfolk» og enheter fra Federal Reserve til Council on Foreign Relations til Bilderberg-gruppen er engasjert i en rekke strategier for å overta (eller utvide sin makt over) regjeringen og strippe amerikanerne for deres rettigheter.»

Riktig, å tro at mektige hemmelighetsfulle grupper som møtes i hemmelighet, grupper sammensatt av de mest innflytelsesrike makthavere på planeten, kunne snakke om måter å utvide sin makt på bekostning av det amerikanske folket er en annen «ytterliggående» tro som antyder at den enkelte med slike tanker er har planer om massemord.

ADL angrepet går utover den mislykkede elitens knep om å demonisere politiske motstandere av Obama som «rasistiske» [5] og insinuere at de representerer et boblende understrøm av ekstremisme som venter på å eksplodere i form av drap på autoritets figurer.

Alex Jones. En av ADL's deklarerte samfunnsfiender
Alex Jones. En av ADL's deklarerte samfunnsfiender

Den sanne betydningen av dette enorme hit stykke mot Alex Jones og patriot bevegelsen er at eliten har markant flyttet seg bort fra uvitenhet og latterliggjøring, og nå er direkte målrettet mot oss for eliminering – en effektiv nøytralisering av uønskede – ved å antyde vi ønsker å begå vold og bør derfor bli nøytralisert av myndighetene.

Det faktum at vi har hele tiden oppfordret om enhet og talt imot splittelse, og fremmet et fredelig budskap om ikke-vold, har gjort eliten rasende på grunn av at mens deres troverdighet har kollapset, har vår vokst i firsprang og over alle grenser – og som et resultat at deres agenda har begynt å bremse opp.

For første gang har ADL og deres gruppe anerkjent at grasrota har makt til å stoppe deres agenda for verdens regjering. Dette representerer en massiv merkbar forandring og beviser at vi har en viktig innflytelse, men fungerer også som en advarsel fordi det er strålende åpenbart at eliten nå er forpliktet til å ta oss ned, enten ved hjelp av karakter drap, set-ups, eller verre.

Globalistene er innstilt på å bakvaske oss som rasistisk, voldelig, galninger bestemt på blodsutgytelse – når de i virkeligheten er engasjert i desperat karakter drap fordi de blir skrekkslagen av de antall av mennesker vi vekker opp til deres tyranni.

Dette er ikke det eneste motiv ADL har i forsøket på å argumentere at det er horder av sinte amerikanere som venter på å begå vold. Som den jødiske forskeren Norman G. Finkelstein avslører i sin globale bestselger ‘The Holocaust Industry’ [6], så har etableringen av sionistiske organisasjoner som ADL plyndret milliarder ved å skape den oppfatningen at det er horder av ekstremistiske hat kriminelle overalt som trenger å bli håndtert av myndighetene. ADL må skape fiender og spøkelser der ingen finnes for å rettferdiggjøre sin egen eksistens og å fortsette å tiltrekke seg finansiering.

Nå som den globale antisemittismen er på hell, har ADL vedtatt å ustanselig skape frykt om «konspiratører» og amerikanske skattebetalere som bare uttrykker sinne om hvordan de har blitt økonomisk voldtatt av multi-billion dollar bailouts og den fortsatte plyndring av økonomien av private sentralbanker og offshore karteller.

ADL Rapporten, som har vært etterapet av Jerusalem Post [7]og CBS News [8], er tung på insinuasjon selv om den er sørgelig fattig på alle harde bevis for å bekrefte sin påstand om at politisk rettighetsløse amerikanere planlegger å begå vold.

Det eneste konkrete eksempel de kan mønstre er at av politimorderen Richard Poplawski, som ADL hevder [9] ble bedt om å plaffe ned Pittsburgh Police Bureau offiserer etter sin omfavnelse av «konspirasjonsteorier». I virkeligheten ble den tragiske hendelsen utløst av en famile tvist etter Poplawski mor satte politiet på ham fordi hunden hans hadde urinerte på gulvet. Poplawski hadde ikke satt seg fore å drepe politiet fordi han trodde på «konspirasjonsteorier», men det stoppet ikke ADL og andre å skammelig utnytte den tragiske episoden i et krasst forsøk på å demonisere sine politiske motstandere.

Fra når de bestemte seg å starte, tok ADL opp at Poplawski hadde postet noen kommentarer om Infowars, og i dagene etter at skytingen var opptatt med å mikse sine egne konspirasjonsteorier om hvordan blodbadet var inspirert av Poplawski’s ekstremistiske synspunkter og hans kobling med Alex Jones.

Men i sine kommentarer hadde politi morderen faktisk uttrykt motstand til Alex Jones anti-rasistiske politiske synspunkt [10] og oppfordret andre til å være mistenksom til Jones’ motiver i å bringe folk av alle raser sammen for å stå opp mot tyranni og korrupsjon. Etter at utallige andre blogger og nettsteder koke suppe på samme bakvaskelser, har flere inkludert Raw Story og Daily Kos senere utstedt dementier [11], bekrefter at Poplawski ideologi var i opposisjon til de forfektet av Jones.

Selv bortsett fra det faktum at Poplawski var en kritiker, ikke en tilhenger av Jones, la oss anta at en ivrig tilhenger av Barack Obama går ut og begår en forbrytelse – betyr det at Obama selv har skylda? ADL’s patetiske skyld-ved-kobling (guilt-by-association) bakvaskelse klarer ikke engang overleve den enkleste gransking.

Dette var ikke første gang at ADL har forsøkt å klassifisere Alex Jones og hans nettsteder som hat materiale. For flere år siden de prøvde de et lignende stunt og ble senere tvunget til å gi seg og trekke tilbake sine uttalelser etter at Jones sendte dem et brev som informerer dem om at deres ærekrenkende beskyldninger var injurierende

Det er også bemerkelsesverdig at klare bevis peker mot ADL [12] til å ha hatt en betydelig innflytelse i skrivingen av den kontroversielle MIAC rapporten, som likestiller Ron Paul-tilhengere, frihetselskende mennesker og folk som viser politisk budskap på støtfanger klistremerker med innenlandske terrorister og hat grupper. Rapporten måtte senere helt trekkes tilbake etter mange ulike parter truet med søksmål på basis av rapportens latterlige påstander om at tredjepart politiske kandidater Ron Paul, Bob Barr og Chuck Baldwin var en eller annen måte knyttet sammen med hvite supremacists og folk som OKC bomber Timothy McVeigh og Olympic Park bomber Eric Rudolph.

Det eneste andre tynne eksempel ADL kan grave opp i et forsøk på å demonisere patriot bevegelsen som potensielt voldelig er historien om Nancy Genovese, en «New York kvinne med hvilket konspiratorisk trossystemer førte til at hun ble arrestert for eiendomskrenking på en Air National Guard base» angir ADL rapporten [13].

I en annen del av rapporten, er ADL tvunget til å si at Genovese var «angivelig eiendomsovertreder» på en nærliggende Air National Guard base, fordi, som rapporten sier [14], Genovese ikke var eiendomsovertreder i det hele tatt siden hun var «utenfor Gabreskie Airport ANG facility,» da hun ble arrestert. Rapporten fikserer også på det faktum at Genovese eide våpen til tross for at de var lovlig registrert og Genovese hadde ikke noe tidligere [kriminelt] rulleblad.

Summen av Genovese sin forbrytelse var i hovedsak å ta bilder av en militærbase fra offentlig eiendom. Det ADL insinuerer er at dette tilsvarer forestillingen om at Genovese planla en slags voldsomheter påvirket av «konspirasjonsteorier», når ingen slike motiv kan bevises å eksistere.

Den overfladiske kunnskap om andre eksempler som ADL siterer for å argumentere for sin sak, består av off-hand kommentarer på Infowars og Prison Planet nettsteder laget som svar på historier om politiets brutalitet. I hver sak, vage trusler om gjengjeldelse som ikke førte til noe som helst, men det stopper ikke ADL fra å fremheve dem som tegn på en dødelig orgie av vold som venter på å eksplodere.

Lignende voldshandling var merkbart manglende da en Southern Poverty Law Center talsmann la igjen igjen kommentarer på SPLC nettstede [15]t hvor han annonserer for Alex Jones å bli henrettet.

Selvfølgelig, ironien bak elitens stadig påkalling av innenlandsk terrorisme og jevnføre den med den patriotiske bevegelsen, ligger i at alle de store voldshandlinger i forbindelse med militsia bevegelsen på 1990-tallet ble begått av regjeringen og føderale agenter.

Det var en FBI snikskytter som drepte Randy Weaver’s sønn og hans kone mens hun holdt deres 10 måneder gamle baby mens hun løp i dekning under Ruby Ridge standoff i 1992.

Det var BATF som brente Branch Davidian ranchen til jorden og drepte sytti-seks personer, inkludert mer enn 20 barn og to gravide kvinner under Waco-massakren i 1993.

Og det var FBI-tjenestemenn på høyt nivå som forberedte Oklahoma City bomber Timothy McVeigh i oppkjøringen til bombingen av Alfred P. Murrah bygningen i 1995.

McVeigh’s medskyldige Terry Nichols’ avslører at McVeigh ble styrt av en FBI tjenestemann på høyt nivå støttes av en mengde bevis som beviser [16] McVeigh ikke handlet alene, og at myndighetene hadde tidlige advarsler og ble medskyldige i bombingen.

Dette er den sanne historien om «innenlandsk terrorisme» og militsia bevegelsen. I hvert tilfelle har terrorisme vært utført av regjeringen og militsen bevegelsen eller den patriotiske bevegelsen enten har vært ofre eller patsies, men ikke forvent at ADL skal erkjenne det faktum.

Og nå de gode nyhetene – hvis eliten så fort mister troverdighet og deres agenda er å drøye til et punkt der de må flytte i tungt artilleri for å offensivt angripe en relativt ukjent Texas radio talk show-vert, så det kan ikke være tvil at vi har en massiv påvirkning.

Til tross for at det militær-industrielle komplekset eier og kontrollerer hver eneste mainstream media stasjon i Amerika, alliert med viltvoksende propaganda programmene og milliarder av dollar i ‘fake news’ de produserer, taper de likevel kampen om hodet til det amerikanske folk til en forholdsvis rag-tag gruppe av alternative medier på Internett. Dette er hvorfor de må ty til slike enorme men håpløst spinkle demoniserings kampanjer for å skape en kald atmosfære og hindre at flere folk kommer over på vår side.

Ved å beskrive våre politiske synspunkter som tegn på voldelige ekstremister, prøver ADL og deres grupper desperat å hindre flere mennesker fra å bli med i våre rekker, og bli informert.

Faktum er, det kommer bare ikke til å fungere. Eliten har mistet all troverdighet og ved å angripe oss får det bare til å se bedre ut – det bekrefter alt vi sier som riktig. Hvis vi ikke var en slik trussel mot elitens agenda da ville de ignorert oss. Vi tar antiluftskyts og dette betyr at vi må ha gjort den nye verdensorden redd.

Nivåene de blir tvunget til å gå til i et forsøk på å dempe vår innflytelse fra arenaen for politisk diskurs bare viser hvor svak deres posisjon er, og hvor mye trøbbel deres agenda nå er i.

Ved å addressere ADL og deres tilhengere direkte, sier vi dette; Folket er klokt nok til å gjennomskue spillet ditt – din patetiske og intetsigende smørje om hvite supremacists og voldelige ekstremister kan ha funket på 1990-tallet, men dette er et nytt århundre og en ny æra – æraen hvor menneskeheten tar tilbake sin åndelig uavhengighet og frihet fra blod-suger parasitter som deg som har forsøkt å knuse ytringsfriheten på hvert hjørne fordi du er skrekkslagen over at millioner av sjeler begynner nå å se den sanne naturen til hva du representerer.

Selv om du kanskje til slutt vil ta oss ned på hvilken måte du mener er nødvendig, er sannheten at ideene er skuddsikre, og vår arv vil leve videre gjennom de som kommer etter oss mens imperium av løgn og bedrag vil uunngåelig komme krasjende ned etter som verden går over inn i en ny tid for opplysning og kaster av kjeder av slaveriet pålagt menneskeheten av prosessen med den mørke agenda som du fronter for.

Kilde: www.infowars.com [2].

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  Tweet [17]
  •  
  •  

Facebook Comments