Ervin Kohn’s ISIS med telefonterror mot J.Johansen’s familie?

Bekymringsmelding. Alle vet at ‘muslimske’ terrorister i ISIS er en Israelsk oppfinnelse, med krypto-jøder i den ‘muslimske’ ledelse som skal destabilisere Midt Østen som gjør at jødene kan eksportere både vanlige folk og sine terorrister i ISIS til Europa og Norge for destabilisering og Eretz Israel, eksportere innbyggerne i suverene nasjoner slik at Israel kan innlemme deres land i Stor-Israel, og slik at folk flest i våre land skal få antipati med Israels fiender, og få mer felles ‘bonding’ med Israel, og delta sammen med dem i deres kamp mot ‘muslimske terrorister’, slik at de under denne pre-text kan få sin lenge etterlengtede (anti-Kristne) Nye Verdensorden.

Jeg har ikke noe som helst utestående med muslimer. At de dermed skulle ha noen grunn til å bedrive telefonterror (se nedenfor) mot min familie er lite sannsynlig. De strider i tilfelle med Profeten Muhammed som påla dem å holde familie utenfor åndskampen og ‘righteous’ opptreden (Surat Al-Mumtahanah [60:8-9], Abu Dawud, no. 2664). Men det er andre som har det.

«Perpetual war for perpetual peace«. ISIS er intet annet enn en destabiliseringsfaktor av mange menneskers land, skape orden utav kaos, slik at Jødene og Frimurerne kan få sin Nye (anti-Kristne) Verdensorden, som de skal styre fra Salomons Tempel i Jerusalem. Det som Gud har jevnet med jorden ved to tidligere anledninger, som Jesus sa; Det skal ikke bli «sten på sten tilbake» av (Matt. 24:2). «Vi bygger opp igjen«, sier de i luciferisk rebelsk trass og opposisjon (Isaiah 9:10). I mellomtiden er det i virkeligheten krigen mot kristne og Kristus både den norske regjering, murerne, ISIS og Jøder har pågående, både i Syria, Palestina, Norge, Europa og USA.

Temple Institute
Temple Institute

De trenger knapt noe Tempel for sine blodofringer til Baal. Ser meg ut som de klarer det utmerket over hele verden uten noe tempel.

Vi må aldri glemme hvem som er erkefienden deres, hvem som står i veien for deres Nye Verdensorden; Jesus Kristus, og dem hvem Jesus Kristus salver med sin ånd, fordi de kan ikke klare å være med på de løgner og det bedraget som foregår (John 16:13). Selv om de kan ønske det, så klarer de det ikke. Ingen mennesker kan være annet enn den ånd som råder i dem, og åndene er jo så forskjellig (1 Thessalonians 5:21).

Israelsk general i Irak innrømmer Israel-ISIS samarbeid
http://www.nyhetsspeilet.no/2015/10/israelsk-general-i-irak-innrommer-israel-isis-samarbeid/

Crypto-Jew Recep Erdogan: Restoration of The Osman Empire with Western Technology. Putin an Obstacle
http://new.euro-med.dk/20151207-crypto-jew-recep-erdogan-restoration-of-the-osman-empire-with-western-technology.php

Og det er jo grunnen til at vår egen regjering og USA støttet opprettelsen av ISIS selvfølgelig, og gir dem nye fine Toyotaer å kjøre rundt i og steller deres sår på Israelske sykehus. De må jo som trofaste anti-Krister gjøre hva deres Mestre beordrer.

CGPbPfgWgAABO4h

Ervin Kohns venner i ‘anti-rasistisk’ Senter kan jo utrette mye skade for oss nordmenn. De er jo en beskyttet rase, vi er det ikke. Fritt vilt tilsynelatende. Og hva kan vi forvente av Kohn’s frimurervenner i norsk politi? At de skal gå imot sitt Kong Salomons nettverks toppledelse, øyet i toppen av pyramiden (B’nai Brith), for okkult satanisme (Rev. 2.9 & 3.9)?

Screenshot 2014-10-05 14.54.12

Freemasons, Jews and King Salomos (Third) Temple
http://www.riksavisen.no/freemasons-jews-and-king-salomos-third-temple/

Frimureriets Hemmeligheter og Menneskerettigheter fra Kong Salomons tempel
http://www.riksavisen.no/frimureriets-hemmeligheter-og-menneskerettigheter-fra-kong-salomons-tempel/

‘Muslimske terrorister’ finnes ikke. De er skapt som ‘boogeymen’ for Israel og Kohns folk til å skremme folk til å støtte ‘krigen mot Terror’ – en krig som i virkeligheten ER terroren, få innført sin anti-Krist(ne) Nye Verdensorden, hvor de skal herske over verden fra sin trone i Kong Salomons tempel i Jerusalem, omtrent som krypto-jøden Erdogan (the Dönmeh, ‘muslimene’ som i virkeligheten er skap-jøder) er iferd med å terrorisere Europa ved å true med alt slags rart for å nekte å ta imot hans ‘muslimske’ terrorister?

mossad

Vi som husker «Krigen mot Kreft» og «Krigen mot Narkotika» la merke til at i begge krigene ble det plutselig mye mer av hva de ‘bekjempet’. Merkelig, er det ikke? Omtrent som når våre ledere sendte unge norske gutter til Afghanistan for å beskytte opiumsplantene. Produksjonen er idag all time high, etter å ha vært nesten utryddet, – av muslimene.

The Dönmeh: The Middle East’s Most Whispered Secret (Part I)
http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/25/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-i.html

Turkey’s Erdogan Threatened to Flood Europe with Millions of Muslim Migrants
http://pamelageller.com/2016/02/turkeys-erdogan-threatened-to-flood-europe-with-millions-of-muslim-migrants.html/

Turkey Threatens Europe: «Unless Visas Are Removed, We Will Unleash The Refugees»
http://www.zerohedge.com/news/2016-05-11/turkey-gives-europe-ultimatum-unless-visas-are-removed-we-will-unleash-refugees

Order out of chaos. Ordo ab chao. Novus ordo seclorum. Som Fugl Phoenix, utav all asken de skaper.

Norways gift to UN, hangs in the Security Chamber. In the middle the Bird Phenix rises from the ashes they create.
Norways gift to UN, hangs in the Security Chamber. In the middle the Bird Phenix rises from the ashes they create.

Welcome to «Erdoganstan»: Bosna Hersek to Mongolistan
http://www.strategic-culture.org/news/2015/11/02/welcome-erdoganstan-bosna-hersek-mongolistan.html

I alle år jeg har skrevet, så har jeg aldri opplevd noen synderlig ubehagelig oppmerksomhet, inntil jeg skrev denne nylig, da har jeg fått flere merkelige henvendelser som ikke kan forklares rasjonelt:

Petter Amundsen: Shakespeare’s Secret
http://www.riksavisen.no/petter-amundsen-shakespears-secret/

Har Ervin Kohn et al med Frimurere som våpendragere begynt å utsette Jarle Johansens familie for telefonterror, ved å ringe nærstående familiemedlemmer av denne forfatter, som finner dette truende og ubehagelig? Sikkert bare for å skremme (vise meg at de vet hvem min familie er) og gjøre tilværelsen litt ubehagelig for oss i beste fall, men det anses herifra bare som patetisk. Hadde de jo ennå konfrontert meg, og ikke familie, så hadde det ikke vært noe problem, men når deres ondskap er så stor at de går på familie og ringer dem med truende atferd for å komme til meg, som ikke har noe som helst ansvar for mitt arbeid, så er begeret fullt.

De ringte nærståendes telefonnummer og ber om å få mitt telefonnummer, hvilket de fikk beskjed av meg om at de ikke fikk siden jeg var i nærheten av familiemedlemmets telefon når de ringte, jeg sa de får sende en email med hva de vil og sa de fikk la være å ringe nummeret igjen. Om deres henvendelse høres nærmest ut som renspika galskap, så kan de vel ikke forvente så mye samarbeid:

En email har blitt sendt fra Riksavisen den 12. mai, 2016, via: http://www.riksavisen.no/about/kontakt-oss/ [IP 192.168.0.17]
Email contact form – Kontakt Formular
Ditt Navn Aurora
Email amethyst.stone@hotmail.com
Webside http://
Beskjed I navnet av Allah barmhjertige og nåderiket.
Til John Jarle Johansen<
Først av alt så beklager vi at vi tok kontakt med dere privat via telefon, men vi måtte bekrefte at du var den rette personen vi lette etter. Vi er en gruppe muslimske skribenter/aktivister som jobbet parallelt med deg i forhold til samfunns temaer. Men det ble det slutt på etter at fire av oss ble utsatt for mc. De ble «Gale»! Og har vært innlagt på psykiatrisk avd. En valgte å forlate landet. Gruppens ID ble stjålet av implantater.
Jeg leser ofte dine artikler og synes du har mange fine tanker og meninger. Akkurat nå jobber jeg underground og lurer på om vi kan ha en privat telefon samtale om mulig samarbeid. Vis du vil oppgi et telefonnummer så vil jeg ta kontakt. PS p.g.a at jeg bruker minimal teknologi.
Veldig Hilsen Aurora

Episoden oppfattes som ubehagelig. De har falsk IP (lokal IP adresse). Email opprettet med dette formålet sannsynligvis. Telefonnummer har ikke muligheter å bli sporet. Ikke noe skikkelig navn, I telefonen hette hun ‘Sophia’ eller noe på ‘S’, nå Aurora, vet hun ikke sitt egentlige navn? Ingen adresse. De kan ikke engang si Allah bønnen skikkelig (‘nåderiket’). Enten er de falsk, eller så er de bare uvitende, eller begge deler. Jeg kan vel ikke samarbeide med ‘spøkelser’ heller. Vanlige folk og spesielt ikke ‘gale’ folk, kan gjøre alt dette, legge så mye besvær i å skjule sin virkelige identitet, så dette er gjort av noen som er beskyttet av hvem jeg i tidligere artikler har sagt jeg har mistanke om er Mossads utsendte sannsynligvis, Ervin Kohn, som sjef for våre myndigheter, spesielt etter Utøya, som de ble det i USA etter 9/11. Terror funker godt det.

PS: The caller ‘Aurora’: «I saw in a google search that ‘Aurora’ is some higher consciuosness luciferian new age of the secular order of the Ages shit». – Signert murerne da.

Personlig tror jeg de som står bak at de vil sende meg at signal om at de vet hvem min familie er.

Det er absolutt ingen som helst vits å ringe til mine familiemedlemmer (fra telefon 405 30 908 denne gang, nummer som ikke kan spores) og be om samarbeid med Riksavisen, for å publisere deres saker for dem, eller hva som helst, om ikke fullt riktig navn og full adresse blir oppgitt.

1940newworldorderpledgedtojews

Vi vet jo hvem som gir ordrene. Ervin Kohn vil ha direkte forbindelse til PST. Selvfølgelig får han det. Herrefolket (Rev. 2.9 & 3.9) får det som regel som de vil. Det er jo deres Nye Verdensorden. MILORG, Stay behind, Gladio, kristensionister, Arbeiderpartiet og alle andre partier, Israels Venner på Stortinget og fandens oldemor har sørget for det siden andre verdenskrig, som de vant.

Forventer at jødene får direktekontakt med PST
http://www.dagen.no/Nyheter/presser/Kohn-ber-Anundsen-gripe-inn-overfor-PST-169919

13151629_1612108335773585_1147439137607174102_n

Det ble ‘conquest’.

Det er det nok mange som kunne trenge direktelinje til PST, spesielt vi ekte jøder som er omkåret på hjertet (Rom 2:28-29), men de falske jøder (Edomitter og Khazarer) tar alle polititets ressurser til å dra oppmerksomheten til seg, og beskytter deres frie terrorvirksomhet mot det norske folk gjennom statsstøttede tiltak som Anti-Rasistisk Senter. Statsundergravende virksomhet ville det blitt karakterisert som for ikke så mange årene siden.

Nå vil Anundsen overvåke private hjem og eposter
http://www.dagbladet.no/2016/03/11/nyheter/innenriks/samfunn/politikk/krim/43480365/

Kjenner jeg Anundsen rett, så er det ikke det norske folk han vil beskytte ihvertfall. Men vi kan forvente at de reelle terroristene beskyttes med liv og lyst. Mosaiske Trossamfunn direkte linjer til ISIS er nok untatt fra overvåkningen.

Mens Kohn har direkte forbindelser til PST, så vil nok alle andre av oss måtte klare oss uten samfunnets beskyttelse som Kohn har, så godt vi kan. Vi andre kan måtte nøye oss med, som den tre år gamle Syriske gutten; «Vi skal fortelle Gud alt«. Det har vi herved gjort.

atwUAtA

Å skape sympati for sin sak, eller å være verdig til sympati. Bombegruppa til synagogen : http://www.nrk.no/ostlandssendingen/bombegruppa-til-synagogen-1.12944877 . Nå må da PST forstå at Ervin Kohn trenger direkte telefon forbindelse til PST, og ikke måtte stille seg i kø på den lokale politistasjon som alle oss andre. Ervin Kohn har sutret en stund i media over at han ikke har fått direkte telefonlinje til PST, med dagens koffert-‘bombe’ utenfor Satans Synagoge (Åpenbaringen / Rev. 2.9 & 3.9) og medfølgende mediabaluba så blir vel det spørsmålet avgjort.

Når alt er stikk motsatt av den alminnelige persepsjon. Har Ervin Kohn et al satt igang forberedelser til sitt Holocaust av oss ekte jøder nå (Rom 2:28-29), fra de Ti Tapte Stammer av Israel? Når edomitten Henry ‘Heinz’ Kissinger sa for noen år siden at om ti år eksisterer ikke ‘Israel’ lenger (Israels Ti Tapte Stammers sivilisasjon), hadde han rett? Alle trodde vi han mente staten i Midt Østen, men det var det kanskje ikke? Det var oss.

Jewish Harvard Prof Urges Liberals to Treat Evangelical Christians Like Nazis
http://www.breitbart.com/big-government/2016/05/10/harvard-prof-urges-liberals-treat-evangelical-christians-like-nazis/

«Det er bedre å søke tilflukt hos Herren enn å stole på mennesker.» – Salmene / Psalms 118:8

ISIS – Israel Security Intelligence Services – kan spare seg bryet. Riksavisen samarbeider ikke med noen som helst. Ikke ring, ikke send email, om du ikke er vennlig innstilt til kristne, og oppgir ditt telefonummer og fulle adresse, riktige navn, samt hva du ønsker. Vi er et kristent nettmagasin som utbrer Bibelkunnskap, fortolkning av Bibelens endetidsprofetier og kristne nyheter, ingen aktivisme, fordi Gud er den eneste aktivist vi trenger (5 Mosebok/Deut. 32:35, Jer. 51:36, Rom. 12:19), som etter hvert vil torpedere deres planer. Kun det.

Den kristne ‘jihad’ arter seg litt annerledes; passiv protest. Guds Ord er våpenet; Bibelen. Sverdet er Guds Ord, sier Paulus. Den avslører det hele.

Gud har bestemt at Satanistene skal få lov å avkle seg selv, og avsløre seg selv for hele verden nå i vår tid (apokalypse, gresk for ‘avsløring’): Vi bare rapporterer hva de gjør og ikke gjør. Hveten og ugresset skal separeres (Matt. 13:24-30). Vi kan ikke sette oss imot Guds forordning og plan. Ting må få lov å utvikle seg i sin naturlige gudommelige gang. Riksavisen gjør ikke noe for å forhindre dette. Ingen aktivisme nødvendig.

God Will Make A Way – Don Moen

Relevant lesning

Den Internasjonale «Jøde»
http://www.riksavisen.no/den-internasjonale-jude/

Jødenes Nye Verdensorden – Anti Krists Rike
http://www.riksavisen.no/jodenes-nye-verdensorden-anti-krists-rike/

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

 1. De kaver fælt med å beholde sin makt nå, idet deres rolle i statstyringen siden andre verdenskrig er kjent, er de nå presset ut i åpent landskap:

  «I bind 1 holder Rudstrøm seg for det meste til Norge. I bind 2 retter han sitt konspiratoriske lys på verdenskartet, spesielt USA. For de invidde er det her særdeles lite nytt. Om du ikke har hørt om Council on Foreign Relations, Trilateral Commission eller Bilderberg før har du muligheten til å lære mer om disse organisasjonene. Kort fortalt; Rudstrøm mener alle er kontrollert av sionister og er ute etter verdensherredømme.»

  Etter krigen var ledelsen i hjemmefronten omorganisert og fikk tilnavnet ”Kretsen”. I følge Rudstrøm presset disse Nygårdsvold-regjeringen til å trekke seg før det var utstedt nyvalg. Dette makt-vakumet ble brukt for å få i gang et rettsoppgjør hvor landssvikere raskt ble dømt til døden eller satt i fengsel. Rudstrøm mener hensikten var å dekke for generalstabens og Arbeidspartiets forsømmelser under krigen.

  Rudstrøm fremsetter så vel påstanden om at leder for Bondepartiet Nils Trædal i samarbeid med andre avverget et planlagt statskupp ledet av tidligere medlemmer i hjemmefrontsledelsen etter krigen. Mange av disse var nå organisert i klandestine nettverk som Alfa som senere skulle inngå i NATO-nettverket Operation Gladio. Trædal døde under mystiske omstendigheter før han skulle presentere sine funn for Stortinget

  «I Norge skulle denne ”hemmelige hæren” som under krigen ble kjent som Milorg ledet av juristen Jens Chr. Hauge legge grunnlaget for etterkigstidens ”Stay-Behind”. Hauge fikk etter krigen sentrale posisjoner i Arbeiderpartiet men jobbet i følge Rudstrøm parallelt for Alfa-gruppen. Først i 1948 ble ”Stay-Behind” formelt etablert av Hauge. Til stede var også tidligere medlemmer av Nasjonal Samling. Disse paramilitære nettverkene opererte uten Stortingets kontroll og i dekke under Hauges og Vilhelm Evangs lederskap inntil frimurer og hjemmebrenner Alf Martens Meyer ble avslørt i 1978. Rudstrøm påstår videre at ”Stay-Behind” rekrutterte til slutten av 80-tallet. Vi vet at navnet endres til Okkupasjonsberedskap i 1995.»

  https://olepetergalaasen.wordpress.com/2009/05/20/bokomtale-frimureriet-og-de-skjulte-makteliter-bind-1/

Legg inn kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.