- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

FN – Illuminatets verdensregjering etablert

Mens folk er opptatt med Japan, strammer Den nye verdensorden og Illuminatet grepet om verden (Bilde: Faksimile fra VG-TV). Illuminatets og den Nye Verdensorden med sin norske avdeling EN-Verden [1]s visjoner om en verdensregjering er nå etablert. FN gjorde i natt et historisk vedtak om å gå inn i Libya og gjøre bruk av militær makt for å redde sivile, sier Norges utenriksminister Støre i en pressekonferanse vist på NRK idag.

Rothschild og Rockefellers verdensregjering består UTELUKKENDE av politikere som er trofaste til deres økonomiske hegemoni og fortsatte velstand. Rockefeller-familien gav tomten til FN-bygget i sin tid, så det har ligget i kortene hele tiden hvordan og hva FN som institusjon skulle utvikle seg til.

FN gjorde i natt vedtak om å gå inn i Libya. Rockefeller og Rothschildenes lydige tjenere som vår egen utenriksminister Gahr Støhre og Forsvarminister Grete Faremo (Trilateral Commission [2]), applauderer avgjørelsen. Det samme vil media gjøre, som i video nedenfor vi kan se hvordan de kom i Council on Foreign Relations [3] (CFRs) tjeneste (elite tenke-tank, med medlemmer som alltid blir brukt i de forskjellige amerikanske regjeringers administrasjon).

«– Dette er et historisk vedtak«, sier Støre, mens Faremo smiler i skjegget ved siden av. Alle mulige midler som går utover en flyforbudssone, sier han i pressekonferansen.

«Utenriksminister Jonas Gahr Støre og forsvarsminister Grete Faremo orienterte om situasjonen i Libya etter at FN har vedtatt at militære styrker kan gå inn i landet.»
http://www.vgtv.no/#id=38611 [4]

Dette er en mørk dag for frie folk i frie land, til å styre seg selv etter sine egen kultur og etter sin egen religion. Heretter er det bare Rothschilds og Rockefellers interesser som teller, for hele verden.

Den trilaterale kommisjon ble opprettet i 1974 av David Rockefeller, med økonomisk støtte fra Council on Foreign Relations og den skattefrie Rockefeller-stiftelsen.
http://no.wikipedia.org/wiki/Den_trilaterale_kommisjon [5]

Av andre medlemmer i Den trilaterale kommisjon kan nevnes Jimmy Carter, Bill Clinton, David Rockefeller, Peter Sutherland, Dick Cheney, George Soros, Henry Heinz Kissinger, George H.W. Bush, Paul Volcker og Ritt Bjerregaard.

Det sies i israelske aviser at Gadaffi er jøde fordi hans mor er bekreftet jøde, men som konverterte til islam når hun var 9 år gammel, og vi bør støtte landets innbyggere til å ha den leder de vil ha. Gadaffi har en stor tilhengerskare i Libya, i forhold til de få som CFR og Den trilaterale kommisjon ved Trilateral-medlem George Soros’ [6] bøller, med støtte fra hans Open Society Foundation [7], berømt for sine blomsterrevolusjoner, har sendt til landet for å skape opptøyer.

Gadaffis sønn som har frontet opptøyene er beste venn av den engelske prins Andrew, som er blitt kritisert for å omgås både sønnen og den jødiske pedofile miliarder Jeffrey Epstein i britiske aviser nylig. Nå har Illuminatet i lang tid satt opp disse opptøyer i Libya. Vi skal ikke se bort fra at lederskapet i Libya også kan være på Illuminatets side, og bare spiller et skuespill, for å innføre en ny verdensorden.
http://www.reuters.com/article/2011/03/07/us-britain-prince-idUSTRE7262S420110307 [8]

Da vil en ‘double’ bli henrettet, som i Saddam Husseins tilfelle, mens Gadaffi og hans familie får et nytt liv i venligsinnet land. Vi må minne om hvordan disse kreftene skulle gå inn i Irak for å redde liv. Til nå er det tatt livet av 1.4 millioner mennesker i Irak, etter at de satte igang sin såkalte humanitære militærkampanje.

Folk vil puste lettet ut og takke Den Nye Verdensorden for å gi dem fred i området. Prisen kan bli høy. Opptøyene var produsert nettopp for dette formål.

Gadaffi’s tilhengere sier i NRK videoen her: «Før dere kan ta vår olje, må dere ta vårt blod«.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10083110 [9]

Den Nye Verdensorden trenger mye olje og penger for å avslutte sitt prosjekt. Japan må betale dyrt nå, siden de må erstatte atomkraften med noe. FN aksepterer ikke folkets egen rett til å velge seg sine ledere. De aksepterer kun de som de velger for dem. Norge skal bidra til Libya-aksjon sier kommisjonsmedlem og Norges forsvarsminister Grete Faremo. Libyerne får like lite frihet til å velge sine ledere, som vi har til å velge våre. Valget velgerne får er mellom pest og kolera.

Media kommer nok til å juble for at disse krefter nå tar aksjon for å skape ‘fred’. Når vi vet hvordan media ble organisert for å tjene CFRs interesser, så er ikke dette så rart:

«Behind The Big News» – CFR

http://www.youtube.com/watch?v=NxMayaeHd6I

«I think it would be a good idea»
Response from Mahatma Ghandi when asked what he thought of Western Civilisation.

Se også på Youtube: «NWO inc.: CFR & Media Mass Manipulation» (6 parts)

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  Tweet [10]
  •  
  •  

Facebook Comments