- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

Full krig i London over økte skolepenger

Illuminatet har bestilt krig mellom folk og elite, og det får de som vi kan se nedenfor. Samfunn som ødelegges fra innsiden. Krig i gatene i Storbritania. Tusener av studenter demonstrerer mot økte skolepenger. Politikerne må har mer penger til å betale bankenes eiere, som de er ansatt av til å ta seg av at ingen protesterer mot og gjør opprør i samfunnet. Alle politikere er dermed korrupt.

Massedemonstrasjoner av tusenvis av studenter og fagorganiserte i sentrale London i går torsdag mot en økning i skolepenger. Demonstrasjonene blir stadig mer voldelige. Det er det nyeste og største i en rekke demonstrasjoner mot strenge tiltak og budsjett kutt over hele Europa. Det som startet som en relativt fredelig marsj ble senere omgjort til voldelige sammenstøt med politiet, som i stor grad var i mindretall i forhold til demonstrantene i går.

http://www.youtube.com/watch?v=wyXJyuEHQxA

Storbritania er et de mest overvåkede landene i Europa, som beskyttelse av eliten som bor der, som Rothschild og andre store bankiere.

«Tusenvis av sinte demonstranter gjorde opprør i gatene i Storbritannia torsdag, rasende over økningen i utdanningskostander som i hovedsak er tredoblet. 12 offiserer og 43 demonstranter ble skadet sammen med 12 arrestasjoner. Politiet ble sett kjempende med sinte studenter gjennom gatene. Demonstranter angrep politiet og bygninger og biler.»

Prince Charles angrepet

Sinnet nådde et høydepunkt da en luksusbil med pris Charles og Hertuginnen av Cornwall passerte.

[1]
Illuminatet har bestilt krig mellom folk og elite, og det får de som vi kan se nedenfor.

http://www.youtube.com/watch?v=zptklj49AYs


«En bil med Prins Charles og Hertuginnen av Cornwall har blitt angrepet med vold etter at parlamentsmedlemmer stemte for å heve nivået på skolepengene ved universiteter i England. Et vindu var sprukket og deres bil truffet av maling, men paret var uskadd.»

BBC

Dette er planlagt av Illuminatet i lang tid, at samfunnene skal ødelegges ved å sette samfunnets elite og vanlige folk opp imot hverandre. Dette vil kunne spre seg utover hele Europa og USA.

[2]

Klipp fra en dokumentar “The New Rulers of The World”. Av John Pilger. Verdensbanken (WB) og International Monetary Fund (IMF) kontrollerer det meste av verdens kontantstrømmer. Alle land som låner finans krisepenger må følge deres lånebetingelser : Hellas, Island, Irland.

Hvem som kontrollerer Verdensbanken (WB) og IMF, det får bli en annen historie.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  Tweet [3]
  •  
  •  

Facebook Comments