- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

Hjemmesitterpartiet

Det svakeste leddet i samfunnet som er lettest å korrumpere er de politiske partier
Det svakeste leddet i samfunnet som er lettest å korrumpere er de politiske partier

Jeg har ivret blant kompiser for Hjemmesitterpartiet.

Hjemmesitterpartiet er stort (100 % – Valgdeltagelse = 40 % ?). Det skal virke som et motsatt parti, et anti-parti, ikke på valg selv, siden det korrumperer. Da blir det kamp om posisjoner og taburetter også her.

Vi bare rådgir velgerne om hvilken politikere som har integritet og mot. Vi lager stands og punktdemonstrasjoner. Forfølger enkeltpolitikere, kampanje mot dem for å hindre dem i å bli gjenvalgt, om de ikke har integritet. En slags syndikalister [1]; «“Syndikalistene bedriver ikke partipolitikk, i stedet går vi direkte på problem og urettferdighet. Men ikke på Stortinget, men på gata, skoler, bostededsområder og på arbeidsplassene. Vi organiserer alle arbeidere, studenter, arbeidsløse og pensjonister som deler vårt mål.»
Den gangen vi hadde sørget for at EN politiker ikke ble gjenvalgt, så hadde vi hatt mye makt.

Vi tenkte oss å begynne med Erna Solberg for ikke å respektere follks NEI til EU, men stadig yppe til omkamp.
Måtte hatt stand i Bergen 3 mnd før valg, for å HINDRE Erna å bli omvalgt, og gjerne promotere VÅR(e) kandidat(er). Vi måtte vært en gruppe på 3-4 personer de tre mnd. som gikk fra hus til hus aksjoner for å snakke med folk, stand på fisketorget, få folk bort fra å stemme på Erna. Må legge fram våre argumenter for det saklig og greitt.

Da hadde alle de andre politikere blitt redd for oss at vi skulle lage kampanje mot dem neste gang, og måtte begynne å snakke med oss om politikken.
Vi skal anbefale for folket følgende personer:

– Politikere som respekter ånden i vår opprinnelige Grunnlov.
– Politikere skal stimuleres til d.s. (respekt for ånden i vår Grunnlov).

Som vanlig er jeg noe foran min tid, så jeg har ikke fått folk med på dette ennå, men det er veien å gå. Velgerne ville hatt tillit til vårt råd, fordi vi ikke står til valg selv. Vi trenger ikke bli korrupt, å tenke på våre egne posisjoner, og kamp internt for d.s. slik.

La oss begynne å registrere hvem som kan tenke seg å bli med i Hjemmesitterpartiet (aksjonsgruppe).

La oss samle våre ideer for dette i kommentar feltet under.

Mvh. Jarle

Spread the love - Sharing is caring
  [2]  [3]
[4]
[4]
[4]  Tweet [4]  [4]