Homoparader i norsk fotball utelukker kristne og muslimer fra fotballkamper

Fotball for alle sier de. Men i virkeligheten ikke, idet dette strider mot overbevisningen til både kristne og muslimer, som ikke synes om syndens verden, og ikke vil at deres barn skal utsettes for sosialt gruppepress å normalisere homoseksualitet, transseksualitet, pedofili eller hvilken som helst annen seksuell avart som ikke er av gudommelig natur, inklusiv pervers hedonistisk hetereoseksualitet, ala det som massemedia pusher som betingelse for ‘det gode liv’ (men åndens død, det sier de ikke).

Bilde: Faksimile av fotball.no

Bibelsk tar Fotballforbundet helt feil. Det spiller en stor rolle hvem og hva en er glad i. Glad i Gud og hans bud, foran og mer enn menneskelige dyriske begjær, det er første og enkle regel. Bibelsk er homoseksualitet forbudt (jfr. Romans 1:27; 1 Corinthians 6:9; Jude 1:7, 2 Thessalonians 1:8–9)

«Til mann og kvinne skapte han dem» (1 Mosebok / Gen. 5:2), så er kristne og muslimer effektivt utelukket fra norsk fotball, idet til dette vil være synd og galt etter deres mål å delta i å finansiere promoteringen av all slags sexdemoner og libidos ute av kontroll.

Til mann og kvinne skapte Han dem
http://www.riksavisen.no/til-mann-og-kvinne-skapte-han-dem/

Disse initiativ er av Luciferiansk modell om anti-Krists tidsalder som vi vet fra Bibelen skal herske i verden for en tid, for deretter å bli utryddet for godt når Jesus Kristus kommer igjen i skyen og avslutter all ondskap og galskap ved den Unormale Nye Verdensorden i verden.

– Spiller ingen rolle hvem du er glad i
https://www.fotball.no/fotballens-verdier/inkludering/2017/–spiller-ingen-rolle-hvem-du-er-glad-i/

Eller, det spiller ingen rolle hvem eller hva du er kåt på. Seksuell dragning mot sauer og råtne trestammer neste som skal legitimeres?

Sexual Revolution: Mistaking Lust for Love
http://www.riksavisen.no/sexual-revolution-mistaking-lust-for-love/

Den russisk fødte jødinnen Helena Blavatsky sin FN/UN affiliasjon via The Lucifer Thrust, beskriver i detalj hva hun kaller det åndelige oppvåkning til den frimurerske Luciferismen skal utarte seg. Alt går på skinner til nå.

Karnalske mennesker uten selvkontroll på de basiske dyriske drifter fra sine dypeste indre som har vært undertrykt, men som Bibelen sier skal settes løs for en tid. Disse feminine emosjoner kunne med fordel vært undertrykt og forblitt gjemt dypt i menneskets mørke kammer i 6000 år til.

Jesus & the Anti Christ, Jews & the Gay Agenda

Oslo fotball lagene, som Oslo borgerne vanligvis, er de fremste i promotering av det unormale og hedonistiske, null på det åndelige. Skal de lykkes å skape verden så anti-Krist(elig) som Bibelen sier de skal prøve på, så må det slike ekstremiteter til, vende opp ned på alle kristne verdier og standarder for levesett.

Fotball for alle: – Viktige signaler som sendes
https://www.fotball.no/turneringer/eliteserien/2017/valerenga—lillestrom/

Hva slags verdier Norges Fotballforbund hevder det reflekterer å ødelegge barns uskyld med den tidvis perverse voksenverdenen vites ikke.

Sømmelighet og dannelse er ut, avgått ved døden

Hvilket rottehull av en verden det har blitt.

Lucifer Rising, making Serpent Seed of Children
http://www.riksavisen.no/lucifer-rising-making-serpent-seed-of-children/

Forkynner en annen Kristus

Teosofiens evangelium, om en universell Kristus, er ikke de kristnes Kristus.

«.. men jeg frykter for at likesom slangen dåret Eva med sin list, således skal også eders tanker forderves og vendes bort fra den enfoldige troskap mot Kristus. 4 For om det kommer en til eder og forkynner en annen Jesus, som vi ikke har forkynt, eller I får en annen ånd, som I ikke før har fått, eller et annet evangelium, som I ikke før har mottatt, da vil I gjerne tåle det». – 2 Corinthians 11:4

Verden; De karnalskes Shangri-la
http://www.riksavisen.no/verden-de-karnalskes-shangri-la/

Pause resultat:

Hedonistene – Åndelige = 1-0

Bibelen sier Bortelaget med en fot i himmelen vinner til slutt (1 John 2:15-17), hedonistenes liv ender her (Romans 1:24-27). Med Guds hjelp (Galatians 5:16-17).

Fotballforbundet fikk 5-6 homoer ekstra på fotballkamp, men tapte 20-50.000 kristne og muslimer. Dårlig strategi, og dårlig forretning. Slikt kvalmende forsøk på politisk korrekthet i den sataniske agenda, kan gjerne straffes med noe boikott av fotballkamper av kristne og muslimer og andre som synes det er ufint å gi barn gale forestillinger om normalitetsbegrepene som satanistene lurer almuen til å innta.

A Message To This Generation (Pastor Charles Lawson)

Pastor Charles Lawson – Lucifer and His Luciferians

Pastor Charles Lawson – Understanding the Enemy, «The Occult and the Luciferian»

Første leserkommentar

«Stakkars folk, må være tungt å måtte ha andres aksept for å kunne føle stolthet (pride) som er noe av det dette dreier seg om. Rettferdigjørelse av sine synder. Når man vet i seg selv at det man gjør er syndig eller i ubalanse med naturlig og guddommelig lov, søker man en balanse i det eksterne. Hele verdens aksept aldri vil gjøre noen forskjell når man dypt i seg selv vet at det man gjør er galt. Dersom man vet i seg selv at det man gjør er riktig vil man heller aldri ha noe behov for ekstern validering.»

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring