Hvordan stanse den Nye Verdensorden

sat

Og hvordan redde ens sjel fra å havne i Satans grep samtidig som en ikke gjør tjeneste for Satan. Verdens sionismen setter opp sin ‘humanistiske’ liberale Nye Verdensorden, anti-Krists sataniske verdensrike, etter modell av ‘jødisk’ bolsjevisme og nazisme (sosialisme syntesen, internasjonal og nasjonal). Satans Rike nå i endetiden er religion forkledd som politikk.

How To Stop The New World Order- Dr. Kent Hovind

Mange må stille seg det viktige spørsmålet: hva om det er noe mer uhyggelig som skjer etter Krigen Mot Terror / «War on Terror»?

«The Destruction of America», by Jonathan Kleck and Clay Eudaly

Svaret på dette spørsmålet, og alle spørsmålene er Jesus Kristus, for han er sannheten, og den eneste måten å unnslippe alle de mørke gjerninger som er gjort i hemmelighet av de som har karakter til å tjene Satan til å ugjøre verdens regjeringer og styre verden på hans vegne. Alle som kommer til makt og ære, er satanisk, corrupt og løgnaktig, hvis ikke hadde de ikke blitt nominert av Satan til å få makten, pengene og æren. Den Nye Verdensordens agentur vil ha alle til å avsverge Jesus Kristus og Gud selv. Det største peket en kan gjøre mot Satan selv og hans agentur på jord, er å ikke falle for deres list, da har de tapt, og dy, ja DU, har reddet din sjel.

Vi må være kloke nok til å vite at denne verdens fyrste er iferd med å sy sammen en stor løgn, Luke 4:5-6, Ephesians 2:2, Ephesians 6:12 , 2 Thess 2:11, og så mange andre vers advarer oss om denne onde kraften på okkult vis i hemmelighet kjører all verdens aktører og omstendigheter, åndelig koreografert, og om de løgnene de vil bruke for å lure millioner å godta Dyrets Merke og avvise Kristus.

Satan er reell, og Jesus er ekte, og de er i krig. Klarer en ikke å våkne og se dette, så har individet i praksis tatt Dyrets Merke. Da er de som som sauer; Følger bjellesauen.

Satanic Illuminati Doctrine That Damned America – Dr. Kent Hovind

Returnere til å erklære at Norge er under Guds beskyttelse og ledelse som en Kristen og ikke en humanistisk nasjon, er første skritt å stanse den Nye Verdensorden, det vil ta avstand fra Satan.

Relevant

Is the Illuminati a Spiritual hierarchy?
http://www.riksavisen.no/?p=17433

Facebook Comments