Jødisk mann identifiserer Mørkets Fyrster

Paulus snakket om fyrstedømmer og makter og mørkets verdensherskere (Ephesians 6:12), og han sa også hvem som avslørte deres identitet, og fikk stoppet dem en gang før. Når de nå etter hvert har infiltrert, forført og desimert kristenheten ved kristensionismen, som har lagt null & void Jesus’ sitt soningsoffer, finner vi at tegnene er de samme idag som sist de prøvde, etter sin Nye Verdensorden. Du trenger ikke å være uvitende om dette, om deres planer, da det er klart som dagen i Bibelen – du kan forberede deg nå, sier Steven i denne video.

Steven kaller seg jøde – sikkert fordi han har jødisk mor, for jødedom er jo ikke hverken en rase eller en religion, men Steven er kristen, og dette forstår han, dette er en veldig viktig video. Det er utrolig god forståelse av Bibelen.

Prophecy Alert – Jewish Man Identifies the Rulers of Darkness

Alle under er ‘jøder’, men hvem er mest jøde av disse, hvem er ‘Jødisk’?

 • Steven og Jana, jøder og kristen
 • Karl Mordechai Marx Levy, ateist og satanist
 • Fariseerne og sadukeerne
 • AskeNazier, Khazarer og Edomitter etter Esau
 • Mosaiske ortodokse
 • Aaron (Moses’ bror, gullkalven)
 • baron Rothschild, Konge av MØ nasjonen Israel.
 • Anton LeVey, Church of Satan
 • Chabad, Talmudiske jøder
 • Henry Kissinger, ateist.
 • Leo Tolstoy (Bronstein), kommunist, ateist og satanist

Hvilken ‘jøder’ støtter DU? De som bygger Guds Rike på jord, eller de ‘jøder’ som bygger Satans Rike? Kanskje noen kristensionister vil svare meg på det ?

Jeg vil anmode Riksavisens lesere til å donere rundhåndet til Steven og Jana, for de gjør en fantastisk god jobb. Husk at de som ikke gjør noe annet enn å lese for å bygge Guds Rike, de kan bidra med å støtte de som virkelig bruker mye av sin fritid til å studere, dele og kommunisere, for å hindre at Satan, Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) og satanistene får forført så få som mulig.

Kristensionister erstattet Jesus soningsoffer, de gikk over til å tilbe ‘jøder’ generelt, og deres religiøse dogmer og symboler spesielt (Satans «Utvalgte», HoloCash, etc).

Facebook Comments

2 Comments

 1. Hevdet denne «jødiske mannen» at makkabeerne ikke var rette levittiske presteskap? Sakarias, far til Johannes døperen, var av det makkabeiske presteskapet, som ble erstattet av det jødiske, ref Luk 11.51 «51 fra Abels blod til Sakarias’ blod, han som blev drept mellem alteret og templet. Ja, sier jeg eder, det skal bli krevd av denne slekt»
  -Det fremkommer av dette at Jesus tilla det makkabeiske presteskapet legitimitet, og underkjente det jødiske presteskapet.

  https://www.bibel.no/Nettbibelen?query=c6r4KKs2UzZMeekVrjfl0EyK357+LhpfxbTFPe+iVjU4ISzwMzyCyO9SwXyFwr7vWWBiSz8mWmc=

  Jeg tenker at denne mannens bibelkunnskaper er mangelfulle og at han mer villeder enn rettleder. Hans «conjectures» (spekulasjoner) såvel som påståtte bibelske underbyggelse er vranglære.

  • Sa han noe om makkabeerne Kjell Erik, jeg la ikke merke til det? Det var liksom Mørkets Fyrster det var fokus på for meg.. det var god utredning om det, som var artikkelens tema..

   Du må ikke være så streng. Alle er på vei.. stykkevis og delt, remember ?
   kun du som har har perfekt forståelse i utgangspunktet 🙂
   Husk at som en dømmer skal en dømmes…

   Det jødiske paret der har forstått mer av det viktigste enn 99% av norges (totalsionistiske) kristenhet…. det skal jeg skrive under på…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.