Killary Rodham Clinton’s norske medløpere

Det rapporteres at presidentkandidat jødinnen Killary Rodham Clinton er iferd med å bli arrestert av ærlige krefter i det Amerikanske justisvesen. Forholdene er for mange til nevne, men hennes krets med norske overløpere i regjering og maktapparatet er medskyldig.

Personer i New York politiet har sagt at de går ut med materialet funnet i den perverse jøde Anthony Weiner’s computer, mannen til Killary’s nærmeste medarbeider og lesbiske elskerinne muslimske Huma Abedin fra wannabe jødisk slekt i Saudi Arabia – som knyttes til terrorisme, har truet med at om ikke FBI nå går ut med funnene etter at FBI har prøvd å legge lokk på saken, så vil noen i NYPD gjøre det. Måtte det bare være så vel, at det kan muligens finnes noen ærlige krefter igjen i maktapparatet.

captureweimar

What Satan want to demonstrate for the people of the World, when the jewess Killary Rodham Clinton is winning the election, whatever sins and evil in her, the more the better for Satans sake, is that Satan have full control in the selection of World leadership. It will show the conscious and awake people of the World that some of the agenture of Synagogue of Satan (Rev. 2.9 & 3.9j is appointed a long time ago, doesnt matter what We The People want. Selected, not elected. It is not those who who vote to decide, but those who count the votes. We are living in the midst of a spiritual war who is to be running this World, for the time being the majority have allowed Satan to run it.. left their first love, Jesus Christ, by their actions, priorities and non-actions.

Spirit cooking refers to “a sacrament in the religion of Thelema which was founded by Aleister Crowley” and involves an occult performance during which menstrual blood, breast milk, urine and sperm are used to create a “painting

https://mariomurilloministries.wordpress.com/2016/11/04/yesterday-i-told-you-there-would-be-horrifying-news-here-is-the-horror/

En konstabel som var far og hadde en datter på samme lave alder som så en video som er funnet på PC’en til Weiner og disse perverse satanister hadde seg med, var ikke nådig i sin dom, sverget å ta dem ned og ut.

Hvis vi ser på disse to figurene rent symbolsk mellom individualisten (Trump, som sier alle de riktige tingene, og er sømmelig og skikkelig, selv om også han er kontrollert av de som trekker i trådene) og kollektivisten (Killary, the Goddess of Darkness, som vil ha flere aborter til Baphomet og som sataniske ritualmord), så vil dessverre kollektivisten og ondskapen vinne, for en tid. Vi ser en kamp mellom det gode og det onde, symbolsk sett (selv om det i virkeligheten er pest og kolera siden begge er kontrollert av de vi vet). Den åndskraft vi kaller Satan, denne verdens Fyrste, vil bare demonstrere at det er han som bestemmer.

En av hovedpersonene som forsøker å få Hillary siktet for foræderi er House Homeland Security Chairman Mike McCaul (forøvrig Jesuitt, de skal ta æren, og bli hyllet som gode ‘kristne’), og en av den Amerikanske kongressens rikeste medlemmer.

Hvor syk går det an å bli? The Tophet:

capturechris

Denne karen er CIA, der er counter intelligence igang, han kan være en ‘brannslukker’, men interessant likvel:

The Hillary Clinton Takeover of the United States

  • Sex slaveri. Pedofili.
  • Hundrevis av folk som har vært nær dem er død, alle av angivelig ‘selvmord’, innkludert forfatteren av denne boken nylig.
  • Hvitvasking av penger i Clinton Foundation.
  • Delaktighet i okkulte sataniske ritualer kalt ‘Spirit Cooking’, som involverte angivelig å mikse sæd og blod og drikke det, blant mye annet, under ledelsen av ‘artisten’ Marina Abramovic som påstår selv hun ikke er jødisk (men ser sånn ut). E-poster avslørt av Wikileaks viser Clinton-kampanjens formann jødiske John Podesta ble invitert til en okkult «ånd matlaging» ritual.
  • Clinton – Kabalens Kokain Forretning i Arkansas.Penger klukter ikke, for enkelte.
  • Bill’s angivelige voldtekt av en 13 år gammel jente i Irland.
  • Jevne gjester på pedofili øyen Lolita Island til jødiske Jeffrey Epstein, sammen med blant andre britiske Prins Andrew.
  • Lokke politikere i seksuelle ‘honeytraps’ og deltaging i barnesex, samt delta i falske flag operasjoner i hjemlandene, en slags initiering inn i den sataniske kabalen – for å sikre taushet og lojalitet, slik at de kan utpresse dem til å være for deres sak senere.
  • Finansiert ISIS, sammen med Mossad og Saudi Arabia (og altså norske Bilderbergere i norsk maktapparat).
  • Denne internasjonale for det meste jødiske Kriminelle Kabals kontroll over media. The Washington Post har nettopp fjernet en artikkel der Clinton-kampanjens formann John Podesta «kunst» samling ble avslørt å inneholde bilder av nakne tenåringer.

Hvilken følger skal dette få for dem som har hele tiden i Norge har hjulpet disse notorisk kriminelle med penger og moralsk støtte, det vet vi ikke ennå, men vi skal gjerne oute enhver i norsk maktapparat og i norsk media som har støttet disse perverse kriminelle gjennom årtier.

Direktesending 5te November, om saken

Oute norske medsammensvorne

Vennligs legg inn navn på norske politikere, byråkrater, redaktører og journalister som tror på løgnene mer enn på sannheten, og som har bidratt i finansieringen til at denne Kriminelle Kabal har kommet så nær å gjøre coup d’etat i USA, med støtte fra den norske statskasse.

Vi kan ikke gjøre så mye annet enn å oute disse, slik at de aldri skal få ha noen troverdighet tilbake, når denne saken forhåpentligvis kommer til sin avslutning, med Killary forhåpenligvis puttet vekk i et fengsel og nøklene kastet bort.

Wikileaks avslører Clintons Sataniske Nettverk
Elitens engasjement i rituelle barneofringer på høyeste nivå
http://www.infowars.com/wikileaks-exposes-clintons-satanic-network/

Så vet alle hvorfor den norske regjering må putte så mye penger i dem…. Jøder i det norske maktapparat skyfler penger til sine stamnmefrender i utlandet, penger som skal brukes til deres coup’etat av andre lands institusjoner slik at deres Nye Verdensorden kan realiseres, med dem som herskere og eie alle ressurser og penger, enkelt som det.

Soros er som alltid med. askeNazier holder sammen
Soros er som alltid med. askeNazier holder sammen

Hva har den norske korrupte regjering gjort med våre penger? Jeg har aldri godkjent dette, og tar ingen skyld for hva medlemmer av den korrupte norske regjering gjør for sine stammefrender i utlandet.

De samme som finansierer ISIS har også finansiert Clinton Kriminelle Kabelen
De samme som finansierer ISIS har også finansiert Clinton Kriminelle Kabelen

Jøder i det norske maktapparatet, fra felleskassen (tyveri): NOK 1,7 Milliard.

askeNazi satanist Gro Harlem Brundtland, og Jesuitt Jonas Gahr Støre er blant dem
askeNazi satanist Gro Harlem Brundtland, og Jesuitt Jonas Gahr Støre er blant dem

Anonymous delaktighet i avsløringene

Ikke bli lurt av Anonymous rolle i dette spillet. 5te November idag.

Guy Fawkes, katolsk (Jødedom Light) Jesuitt. Remember, remember the 5. november, forsøk på kupp av jesuitter av protestantiske England. Protestantiske kong James reddet nasjonen.

Dronning Elizabeth I gjorde det ulovlig å være katolikk i England. Som hevn for forfølgelsen av katolikker i 1604 ble en mann ved navn Guy Fawkes involvert med en liten gruppe engelske katolikker, ledet av Robert Catesby, som planla å myrde den protestantiske kong James og erstatte ham med sin datter, den tredje i arverekken, prinsesse Elizabeth. Planen mislyktes og hele den lille gruppe på 8 menn ble henrettet offentlig

Overrasket?
«Her er historien :. Guy Fawkes var en katolikk i England som ønsket å drepe King James (ja, den samme King James med en bibel oppkalt etter seg) slik at de kunne gjenopprette en katolsk monark på tronen gjemte han seg under House of Lords (ligger i den sørlige delen av Westminster Palace) med massevis av dynamitt. Men et anonymt brev varslet myndighetene, som fant Fawkes som voktet eksplosivene. « Kilde.

Jeg skrev om Anonymous og Satans Legioner her:

We Are Legions, We Are Many, We Are One
http://www.riksavisen.no/we-are-legions-we-are-many-we-are-one/

Satans legioner vil bli oppfattet av de massebevisste som dem som «redder verden», ved å avsløre alt dette gjennom Anonymous og lignede… mindre kjent er det for de massebevisste at Legions of Satan skapte de ting de nå skal «redde» folk fra, til å begynne med, de er altså både Ødeleggere og Reddere. Jesus siste ord var: «Pass på å ikke bli forført» (ikke klarer å skille mellom gode og onde).

Jødiske Douglas Rushkoff summerer det greitt opp i dette korte klippet.

Hvorfor er Judaismen er farlig?

Den kristne Gud er ikke virkelig, ikke reell sier han, så de forstillinger må brytes ned. Kun deres ‘gud’ aka Satan er reell ? Deres egregore gud (Satan) som tjener dem, istedenfor dem tjener gud?

Relevant

«The JEWS who Run Clinton and the USA»
http://www.biblebelievers.org.au/clilist.htm

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring