Abonnement

Du får tilgang til forfatters artikler i valgte tidsrom.

Medlemmer får tilbud om:

 • Tilgang til Redaksjonens artikler, + de forfattere de vil følge, eventuelt alle av dem.
 • Kan kommentere og lese andres kommentarer under artikler, og eventuelt få mer informasjon i kommentarfelt.
 • Får laste ned vår Ios/Android app til å følge våre radio/TV sendinger når den er klar
 • Blir invitert til samlinger og seminarer, m.v.
 • Sosialt nettverk.
 • Coaching og mentoring i interesseområde.

Redaksjonen
Redaksjonens artikler kan være om alt mulig. Diverse forfattere, også noen som skriver anonymt for Redaksjonen. 2-3 artikler per måned i gjennomsnitt. De som abonnerer på en av våre forfattere, får Redaksjonens artikler i tillegg, trenger altså ikke abonnere på begge. Redaksjonens artikler er for alle medlemmer av Protestantisk Union (PU), og støttemedlemmer av Riksavisen (kr. 290 p.a.).

Herman Berge
Herman Berge skriver om samfunnsmessige temaer, ofte med tilknytning til lov og rett.

Jeg skal bringe leseren inn i aktuelle og betente temaer som media vegrer seg for å omtale. Jeg skal også søke å bidra som en juridisk informasjonskanal både for menigmann, praktikere og studenter.

Jarle Johansen
Kristen politisk og åndelig analyse. Om forholdene i samfunnet og verden hvor majoriteten er under den usynlige generals innflytelse, er nå slik at vi kristne blir tvunget ‘under jorden’. Den som hjelper oss å holde denne aktivitet igang, vil vi hjelpe å navigere i Satans verden av løgner og bedrag. Massene med Dyrets Merke vil ikke forstå hva jeg sier likevel, så det er ingen vits i å skrive for massen lenger. Ensrettingen for Den Nye Verdensorden, den økumeniske luciferiske En Verden religionen, er nå så sterk en kraft i samfunnet og verden, at jeg tilbyr trening i å «tenke ute av boksen».

For et lite beløp til å støtte ved donasjon, så får du tilgang til alt jeg skriver. Åndelig kristen coaching, en Veiviser til å sno seg unna Satans favntak, the Matrix, og hjelper til å se verden som den virkelig er bakom alle løgnene og bedraget. Dette er billig for å slippe å ta Dyrets Merke, som en gjør ved å akseptere ensrettingens dogmer. Få tilgang ved å tegne abonement nedenfor.

***************

Støttemedlem: Om du heller vil bidra og donere ved hjelp av VIPPS, istedenfor med kort ved å velge «Select» nedenfor, så vennligst full ut denne og overfør beløpet som står nedenfor for hva du abonnerer på.

Registrer deg DERETTER ved å velge ‘Select’ på ‘Abonnement (innlogging)’ nedenfor. Kan også registrere deg GRATIS, og får da tilgang til enkelte og utvalgte artikler.

VIPPS Nr. 557961 eller Bank 3910 64 37312
 1. (påbudt)
 2. (påbudt)
 3. (gyldig email påbudt)
 4. Personvernerklæring her
 5. Spam kontroll spørsmål:
 

***************

Level Price  
Jarle Johansen (årlig) NOK 749.00 now.
Membership expires after 1 Year.
Select
Herman Berge (årlig) NOK 990.00 now.
Membership expires after 1 Year.
Select
Redaksjonen (Protestanisk Union) NOK 290.00 now.
Membership expires after 1 Year.
Select
Abonnement (FREE, Login) Free Select

← Return to Home