Mosaiske Trossamfunns Ervin Kohn vil ha massedrap av nordmenn?

Hvis det Mosaiske Trossamfunns (askeNazi og Edomittenes trossamfunn) Ervin Kohn vil ha massedrap av nordmenn, hvorfor ikke starte med meg? Jeg gjør som Jesus, tar opp mitt kors og følger etter (Luk 9:23), stiller meg til disposisjon for deres ondskaps utløp. Slik at du får utløp for litt av det som skjuler seg dypt i ditt indre som primær motivasjon Hr. Kohn. Du vet, der må alltid være offerlam, og det siste skulle i prinsippet være Jesus, men noen bakstrevere ville ikke hverken kultivere eller sivilisere seg.

Bilde: «Synagogue, Oslo 02» av Grzegorz WysockiEget verk. Lisensiert under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons.

Vi vet hva hans åndelige inspirasjon og marxistiske kommunistiske ideologi og politiske lobbyvirksomhet vil føre til. Det kan vitenskapelig bevises. Det skjer i ALLE tilfeller av det Babylonske multikulturelle og marxistiske system. Bibelen, Jacob-Israel og Jesus sin Gud sier vi skal leve adskilt, satanistene i Satans Synagoge vil det selvfølgelig annerledes. Heleren er ikke bedre enn stjeleren. De som står bak og beskytter og hallelujaer morderne, er ikke bedre enn morderne selv, er de? Planlegger og utfører er vel i en slags symbiose.

Jeg føler et kristens medansvar for at Kohn og hans like får utløp for sine indre, litt glede for dem i verden, hvor de etter sigende har det så miserabelt, men der går vel grenser for selv den norske Stat og establishment å glede dem i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9)?

Men realisasjonen av deres Nye Verdensorden, Anti-Krists Rike i vår Verden, har en høy pris.

«det er for mange etniske nordmenn i Norge«, sier Ervin Kohn.
https://www.frieord.no/kronikk/antirasistisk-senter-etniske-nordmenn-er-et-problem/

Da er vel den eneste mulighet å få drept en del av dem da…

Ervin Kohn vil ha økt innvandring
http://www.dagbladet.no/2015/06/26/kultur/debatt/kronikk/meninger/asylpolitikk/39848433/

Og hundrevis av andre lignende artikler hvor Kohn lobbier for sin Endløsnung. En god investering for Norge, sier Kohn. Javel, omtrent som for Sør Afrika? Er prisen for høy? Er investeringen verdt det?

Eksempel :

70,000 Hvite Myrdet i det ‘Moderne’ Sør Afrika

Godt gjort jødiske Joe Slovo fra Lithuania, som organiserte den revolusjonære marxist anti-apartheid bevegelsen og senere gikk inn i ANC ledelsen.

madela_terrorist

(It’s Christmas. We are to be kind to even the most evil bastards at Christmas. Sing Hallelujah for Lithuanian Jew Joe Slovo that have the barbarians do the killing for him in South Africa. Well done job Joe.. your mama and your talmudic Rabbi must be awful proud of you).

Nettstedet «GenocideWatch.com» bemerker: «Om lag 50 personer i snitt er drept i Sør-Afrika per dag, hvorav minst 20 av dem er hvite (95% svart på hvitt mord). Vennligst ta hensyn til at hvite mennesker utgjør bare 9% (4.500.000) av demografien i Sør-Afrika, og derfor er den hvite mordfrekvensen i Sør-Afrika ganske betydelig.

En kommunistisk terrorist, framstilt som en «helt» i amerikanske og europeiske medier som «frigjorte» de svarte mennesker i Afrika fra de «onde» hvite mennesker. [Og hvilken frigjøring det ble, frigjort til å spre satanisk død og destruksjon]. Nå som Sør-Afrika drives av hans kriminelle mafia, er kriminaliteten ekstrem, og rasisme mot hvite den mest voldelige typen av rasisme i hele verden.

Rasistiske forbrytelser så fryktelig og umenneskelig som bestialsk tortur, er det en gang velstående land i Afrika nå en tredje verden sone – et land på topp i kriminalitet. []
Sør-Afrika har den høyeste voldtektsraten i verden og den nest høyeste drapsrate, noe som gjør landet mer farlig enn de fleste deler av Irak.

Siden Nelson Mandela og den kommunistiske African National Congress (ANC) overtok Sør-Afrika, har mer enn 70.000 hvite blitt myrdet, og utallige har blitt ranet, voldtatt og torturert. Over 5,000 farmere har blitt myrdet.

Du vil aldri få høre om dette etniske folkemord av hvite sørafrikanere, hvorfor? Fordi de som kontrollerer alle vestlige media støtter ødeleggelse av den hvite kultur over hele verden.

Satans Synagoge og de falske jødene Åp. / Rev. 2.9 og Rev. 3.9 har ikke så lett for å snakke sannheten til folk. Vi får vel tilgi dem. en kan jo ikke hjelpe for hvordan en er født og skapt.

Kilde:
http://americanfreepress.net/70000-whites-murdered-in-modern-south-africa-obamas-african-legacy/

Nelson Mandela sings about killing whites

Joda, vi skal nok få Ervin Kohn, populært kalt Ghengis Kohn glad og fornøyd en dag, når Norge som Sør Afrika har 20 drap per dag (vi har samme hvite folketall), på topp i mord og volsdtekstsstatistikkene, og alt som smaker av kristen manns blod er utradert. Da vil jeg tro Hr. Kohn blir lykkelig. Som sagt, han er velkommen til å starte med meg for å statuere sin makt og innflytelse i Verden og vårt politiske system. Jeg tar gjerne opp Korset og følger Jesus jeg. Ingen problem med det. Men han bør jo konsultere sine Rabbier først, idet de vet kanskje bedre enn han konsekvensene av slik handling. Det kan jo bli verre for dem som gjør det enn meg, se her.

Se her om behovet for REPENTANCE blant jøder, om ikke vil det gå dem galt:

Rabbi Rami Levy & 15 year Old Natan – Testimony About The End of Days Coming Soon

Jeg er igrunn lei av jødenes Nye Verdensorden og Anti-Krists rike allerede, før deres prosjekt engang er kommet helt i havn, så det spiller liten rolle. De har jo en del terror og organisering av rasekrig igjen å gjennomføre før menneskeheten gjør alt de sier, og ikke bare noe av det, og de har blitt kvitt ‘rasistene’ de hater slik. Oppskriften er som den alltid har vært; få myrdet dem.

Jødenes Nye Verdensorden – Anti Krists Rike
http://www.riksavisen.no/jodenes-nye-verdensorden-anti-krists-rike/

Jeg vil oppfordre Jøder over hele Verden til å ta imot Jesus Kristus som sin Messias og Frelser, og ta avstand fra Mr. Kohns agenda, så de ikke får del i Mr. Kohn’s synder og udåder.

Isaiah klager i 59:3, som meg: «For your hands are stained with blood, your fingers with guilt. Your lips have spoken falsely, and your tongue mutters wicked things.»

«men hvite mann danser», sier Leonard Cohen, og tror at alt er Ok og fint; «I have seen the Future Brother, it is Murder«

Leonard Cohen – The Future (Lyrics)

Åpent brev til Ervin Kohn
http://www.riksavisen.no/tilbedelse-av-joder-som-verdens-messiaser/

Selverklærte ‘Jøder’ må våkne og ta avstand fra satanistene i Satans Synagoge
http://www.riksavisen.no/selverklaerte-joder-ma-vakne-og-ta-avstand-fra-satanistene-i-satans-synagoge/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring