- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

Norsk Rentenivå 2007

Sentralbanksjef Gjerdrum satte opp renten igjen idag den 24.01.2007.

Ingen overaskelse. Den kommer til å stige videre litt og litt, for til slutt å tvinge vanlige folk utav hus og heim, og slik at finansen får kjøpt billige hus og heimer, for å tjene ytterligere penger på dem når konjunkturene «svinger igjen», det vil si styres mot topp igjen. I politkken skjer ingenting tilfeldig. Alt som skjer er planlagt slik. Finnes ingen «usynlig hånd» som styrer hverken dette er hint.

Vi lever i et elitestyrt samfunn. De som ikke er enig, er i beste fall uskyldig uvitende, og i verste fall dumme.

De som har levd noen år ser at syklusen alltid går slik; Noen år med innstramning av skattene for finansinntekt, og noen år med frislepp. Finanseliten som har sine puppet politikere i lommen akkurat hvor de vil ha dem, uansett hvilket parti de kommer fra, og de styrer dette så fint så. Ingen fare. Alt er som det skal være.

For å gi vanlige folk det inntrykker at noen gjør noe, så kommer en annen gruppe «til makten», og setter opp skattesatsene. They could’t care less!

I de år de bygger opp egenkapitalen i bedriftene sine, så er det ikke så nøye om det er en høy skatt på finansintekter. Det er god politkk ovenfor hvermannsen, som tror at nå er det slutt på å lure seg unna. Men ikke for så lenge. Når egenkapitalen i bedriftene er tilstrekkelig oppbygget igjen så innsettes en «høyrevridd regjering» som senker skattene for dem igjen, slik at de kan ta dem ut med lav skatt eller ingen skatt.

Syklusen lå før på ca. 7 år fra bunn til topp, men nå ligger den noe høyere. Altså ca. 14 år fra bunn til bunn.

Vår Sentralbankjef, Gjerdum, deltok på Bilderberger møte i 2003 [1]. Der fikk han nok sine input for hva som skal skje. Gjør han ikke som forventet av ham, får han sparken. Så vær helt sikker. Han vil gjøre som han skal, for han liker sin godt betalte jobb som gir ære og prestisje.

Slik de aller fleste innen offentlig forvaltning og politkk er korrupte.

Spread the love - Sharing is caring
[2] [3]
[4]
[4]
[4] Tweet [4]