- Riksavisen - https://www.riksavisen.no -

Pressens massepsykose ved bruk av Aylan, 3

Vi vet hva massemedias rolle er; å bidra til å tjene krefter i verden som ikke er til det beste for Norge og nordmenn, som resten av Europa, og at hva de bedriver er igrunn ikke annet enn emosjonell utpressing og manipulering av folkeopinionen for en mer liberalistisk masseinvandring, noe som vil ende i død og fordervelse.

Dette var en enkel, grei og billig psyop (perception management), for å gjennomføre multikulturen og Khazarenes sin Holocaust av de Ti Tapte Stammer av Israel (Kaukaserne) [1], som vi skal dokumentere under. Her er hva de vil ha, det begynte med angrepet på Utøya, det slutter ikke før det er over… før Gud selv griper inn og redder Guds Utvalgte Folk; Israels Ti Tapte Stammer [2], for det er lite vi selv kan gjøre. De har militæret, de har bankene, de har media, de har politiet, de har domstolene – folk flest har INGENTING å stille opp med i dette bildet, – annet enn å avsløre dem, og la bønnene lyde så høyt og klart at de når Himmelen.

Aylan (3) døde fordi pappaen ville ha gratis tannbehandling i Sverige
https://www.britainfirst.org/syrian-boy-drowned-because-his-father-wanted-new-teeth/ [3]
https://www.frieord.no/utenriks/aylan-3-dode-fordi-pappaen-ville-ha-gratis-tannbehandling-i-sverige [4]/

Det var det. Ikke noe å skrike opp om. Grådighet, omsorgssvikt, som skjer hele tiden, over hele verden.

Eventuelt er det hele en falsk flagg operasjon for å skaffe sympati for masseinnvandring og Holocaust av ISRAEL stammene i Europa.

«– Det var den eneste måten jeg kunne uttrykke skriket fra den omkomne gutten«, forteller Demir til CNN. – NRK 04.09.2015 [5]

Hvordan kan en omkommet og død gutt skrike da? Og CNN? Bare psyops som kommer fra CNN… her lukter jeg og mange andre ugler i mosen [6].

ISIS kunne vært fjernet på en dag eller to, om Herrefolket i Israel/Mossad hadde villet det og beordret sine løytnanter i amerikansk og europeisk politikk å gjøre det, men de vil ha flyktning strømmen til Europa, drepe ISRAELS folket i Holocaust, og de vil nøytralisere alle land som er sterke nok rundt dem ved å splitte dem opp i masse små stammesamfunn (Yinon Planen, 1982 [7]).

«Planen opererer på to vesentlige premisser. For å overleve må Israel 1) bli en eneveldig regional makt, og 2) skal påvirke fordelingen av hele området i små stater ved oppløsningen av alle eksisterende arabiske stater. Lite her vil avhenge av etnisk eller sekterisk sammensetningen av hver stat. Følgelig er det sionistiske håp at de sekteriske basert statene vil bli Israels satellitter og ironisk nok … Dette er kilden til den moralske legitimering».

USA og de andre Israelske vasall [8]politikerne i Europa bare følger opp Yinon Planen (1982) [9] i alt de gjør, de tjener Jødne, ikke oss:

Alfredo Jalife-Rahme highlights the continuity between the 1982 Oded Yinon Plan and Moshe Ya’alon’s present-day strategy.

«Syria will fall apart, in accordance with its ethnic and religious structure, into several states such as in present day Lebanon, so that there will be a Shi’ite Alawi state along its coast, a Sunni state in the Aleppo area, another Sunni state in Damascus hostile to its northern neighbor, and the Druzes who will set up a state, maybe even in our Golan, and certainly in the Hauran and in northern Jordan. (…) This state of affairs will be the guarantee for peace and security in the area in the long run, and that aim is already within our reach today.»
Oded Yinon, “A strategy for Israel in the Nineteen Eighties”, Kivunum, translated by Israel Shahak, February 1982.

http://www.voltairenet.org/article186019.html

Yinon Planen [10] utlegger at Irak var da den største hindringen for et Israelsk Midt Østen imperium og kontroll av områdets vell av naturressurser. Den første fasen var å svekke både Iran – en israelsk alliert under sjahen – og – Irak gjennom krig mot hverandre. Etter dette, skulle den amerikanske invasjonen i 2003 føre til å dele Irak i tre mindre, etno-religiøse stater som ble befolket av sunni- og sjia muslimer i midten og sør, og ett nytt Kurdistan i nord.

ISIS er middelet som Israel og USA etablerte, trente som terroristorganisasjonen – og har nesten lyktes i tredelingen.

– See more at: http://americanfreepress.net/?p=19547

1611009_10206117813916970_3065529111058221734_n [11]

Israel ønsker definitivt ikke kulturell berikelse, men vestlige jøder er nesten alle i favør av tredje verden innvandring til hvite nasjoner. Hvorfor det?

Israel deporterer afrikanere til Sverige
http://www.europeanguardian.com/81-uncategorised/immigration/635-israel-is-shipping-its-deported-africans-off-to-sweden [12]

«Hvis det skal bli et større Israel, vil jødene ikke ønske å bli i mindretall innenfor dette Greater Israel.»
«If there is to be a Greater Israel, the Jews will not want to be outnumbered within that Greater Israel.»

http://aanirfan.blogspot.no/2015/09/refugee-crisis-jews.html [13]

Da er det bedre for Israel å sende folkene i området til Europa, slik at jødenes sikkerhet i Israel er trygget. Vår sikkerhet er det ikke så nøye med.

Babylonsk multikulturalisme
http://www.riksavisen.no/bibelen-om-multikulturalisme/ [14]

Det kan være håp for vårt land, OM folk begynner å ta avstand fra Satans Synangoges (Åp., Rev. 2.9 og Rev. 3.9) herjinger og konspirasjoner mot Gud og mennesker:

«Hvis da dette folket som mitt navn er nevnt over, ydmyker seg og ber, søker meg og vender seg bort fra sine onde veier, skal jeg høre dem fra himmelen, tilgi dem syndene og lege landet.» – 2 Chronicles 7:14

Som en Facebook venn sier: «Dette barnet var psyop. Akkurat samme scene som de vi er vant å se fra USA: Et dukkeliknende barn(forsåvidt være ekte, og kansje levende), motsigende nyheter liike i etterkant, store mediekorps til stede, førstesideoppslag i alle store mediene, spiller på følelser i stede for fakta. ingen griper inn men tar seg tid til å filme, en gråtende foresatt(denne gang en far) som like ietterkant står fram på tv i intervju med en krokodilletåre i øyekroken uten noen tegn på sjokktilstand eller sammenbrudd. Dette må være et psyop laget av de som ønkser å ødelegge Europa!»

Folk er så lett å gjete i politisk korrekt retning av å tenke og føle slik de som eier og kontrollerer hva som skal i media vil at de skal. Som sauer faktisk. Jøder er kjent for å ha massiv innflytelse på internasjonal media.

HVIS dette var et Palestinsk barn, ville det vært på alle forsider? [15]
HVIS dette var et Palestinsk barn, ville det vært på alle forsider?

Jew York Times warns Europe against Australia’s successful migration policy.
http://t.co/QX4nOlV1xD [16]

Dette må anses å være en massiv kampanje for en mer liberal flyktningpolitikk i Norge. Tusenvis av meget profesjonell propaganda hjemmesider var på plass timer etter bildet ble publisert i strid med Pressens egne Etiske Regler, til å danne den riktige sosiale tenkemåte og den politiske opinionen bygges opp .. dette er en godt eksempel på sosial engineering gjennom psyko-krigføring.

Krigen mot oss startet på Utøya, den er ikke over [17] før den over.

Glem det din perverse satan [18]
Glem det din perverse satan

«Today the invading enemy operates in a much more stealthy and deceptive manner but is no less dangerous, consisting of Mossad-CIA-MI6, NATO-Gladio, the Rothschilds / City of London, and other sinister allied forces who seek to put Norway on her knees, grab all her natural resources, and convert her into a totally culture-less, race-less, and spiritually dessicated prostitute nation of the New World Order.]»

http://www.amfir.com/AmFirstInst/NonToolbarTopics/Black_Ops/2011-07-22_Oslo/Oslo,_Norway_Bombing_and_Utoya_Island_Shootings_July_22,_2011_index.html [19]

De ansvarlige for elendigheten

Til å begyne med: George Soros er jo velkjent for å finansiere rose-revolusjonær.

soros2 [20]

«Å føle og selv tro at den hvite rase er dårligere på alle tenkelige plan er naturlig, gitt deres historie og aktuelle dokumenter. La den hvite rase i Veslige land forgå i blod og lidelse. Lenge leve det flerkulturelle, rasistisk blandet og klasseløse økologisk samfunn! Lenge leve anarkiet!». Jødiske George Soros (Schwartz). Nya Dagbladet, Judisk miljardär bakom stöd till invandrargrupper Publicerad — 9 maj 2014.

nizer [21]

Ansvaret for dette spesielle barnedødsfallet, HVIS IKKE DET ER EN FAKE virkelighetstilnærming – oppkonstruert, for å hjernevaske folk til å like masseinnvandrings agendaen til Europa, er primært far til barnet som ønsket å dra til Sverige for å få seg selv gratis tannhelsetjenester, fra Tyrkia, et trygt land, der familien har bodd og arbeidet i 3 år. Trygt og sikkert.

Eventuelt inntil faren kanskje fikk seg arbeid for Mossad/ISIS, med å dra til våre land og destabilisere dem.

«The burden of Damascus. Behold, Damascus is taken away from being a city, and it shall be a ruinous heap». – Isaiah 17:1

Israels og Mossads utsendte ISIS klarer helt sikkert å finne på noe å lage riots for… slik at vi får en aldri så liten rasekrig i Europa, som Albert Pike sa det skulle bli… i sin profeti om 3dje Verdenskrig.

Flygtninges klager over mad skaber forargelse
http://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/2014-11-13/flygtninges-klager-over-mad-skaber-forargelse [22]

En eneste person gjennomskuer det; Tybring-Gjedde

Kaller flyktningdekningen «propaganda»
http://www.nrk.no/norge/kaller-flyktningdekningen-_propaganda_-1.12535903 [23]

End Times: Europe crumbles under the devastating Impact of Mass Immigration

I sin bok« Praktischer Idealismus, indikerer Kalergi at innbyggerne i fremtiden i ‘United States of Europe’ ikke vil være folk som det gamle kontinentet hadde, men en slags undermennesker, produkter av miscegenation, rasemiksing. Han slår fast at Europas folk bør krysses med asiater og fargede raser, og dermed skape et multinasjonalt flokk uten kvalitet og lett kontrollert av den herskende eliten. Rasemiksing og DNA tampering er hva som var grunnlaget for undergangen i Noah’s og Lots dager. Alle skal være som Gud skapte dem. Ingen menneskelig skapelse av hybrider er lovlig.

Så slik er planene. To sosialistiske klasser. Slaverasen og Herskerrasen.

Her er ISIS migranter i designerklær og med iPhones, klager og syter og vil starte opptøyer på grunn av ting ikke er bra nok …

Menn i stridsdyktig alder i designerklær og med iPhone [24]
Menn i stridsdyktig alder i designerklær og med iPhone

Ingenting vil være godt nok, fordi deres oppgave er å starte opptøyer og ødeleggelse for å forårsake frykt og kaos, og de samme som foråsaker kaoset vil foreslå løsningen på kaoset og anarkiet de har skapt (Ordo Ab Chao, Orden Utav Kaos); Jødenes Nye Verdensorden, anti-Krists rike.

10408623_1061329283912272_4448063108647694211_n [25]

De vil alltid finne en god grunn til å starte opptøyer. Det er hva Soros et al har betalt dem for å gjøre .. Ingen kvinner, ingen barn … Hvor er barna?

‘Just wait…’ Islamic State reveals it has smuggled THOUSANDS of extremists into Europe
http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees [26]

ISIS krigere invaderer Europa. Oppfyllelsen av Kalergi-Counderhove Plan mot Europa

The man of the future will be of mixed race. The races and classes of today will gradually disappear due to the elimination of space, time, and prejudice. The Eurasian-negroid race of the future, similar in appearance to the Ancient Egyptians, will replace the diversity of peoples and the diversity of individuals. Instead of destroying European Judaism, Europe, against her will, refined and educated this people, driving them to their future status as a leading nation through this artificial evolutionary process. It’s not surprising that the people that escaped from the Ghetto-Prison, became the spiritual nobility of Europe. Thus, the compassionate care given by Europe created a new breed of aristocrats. This happened when the European feudal aristocracy crashed because of the emancipation of the Jews [due to the actions taken by the French Revolution]
https://cigpapers.wordpress.com/2013/10/27/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-people-of-europe/ [27]

11907374_10206120118574585_4271623243862598180_o [28]

Barbara-1 [29]

11949489_10204238896884958_1770082099323875107_n [30]

Men massemedia vil aldri informere om hvem som er skyld i masseforflytningen av flyktninger, hvem som står bak ISIS, og dermed driver alle disse menneskene på flukt sammen med ISIS de transporterer til våre land.

ISIS is working on Mossad/CIA Plan to Create Greater Israel
http://www.inspiretochangeworld.com/2015/09/isis-is-working-on-mossadcia-plan-to-create-greater-israel/ [31]

Ofrene for statsterror [32]
Ofrene for statsterror

Ville bombe for å trene
http://www.klassekampen.no/article/20141015/ARTICLE/141019974 [33]

For the record: Stoltenberg, Regjering og Storting, gjorde det IKKE på mine vegne. Jeg tar fullt og helt avstand fra måten de har bombet 8 land, og lagt samfunn i grus, de seneste år.

Menn i stridsdyktig alder i designklær og med iPhone [24]
Menn i stridsdyktig alder i designklær og med iPhone

Pål Steigan; ISIS, Israel og 500 tusen innvandrere
http://www.riksavisen.no/paal-steigan-isis-og-500-tusen-innvandrere/ [34]

The Beasts, loading their guns..

“If You Can’t Hear the Drums of War You Must Be Deaf” – Henry Kissinger:

Johnny Cash – Goin’ By The Book

Relevant lesning

Bibelen om multikulturalisme
http://www.riksavisen.no/bibelen-om-multikulturalisme/ [14]

Pål Steigan; ISIS, Israel og 500 tusen innvandrere
http://www.riksavisen.no/paal-steigan-isis-og-500-tusen-innvandrere/ [34]

The Aylan/Alan Kurdi story sounds like a psy-op?
http://aanirfan.blogspot.no/2015/09/refugee-crisis-jews.html [13]

Evidence of real Israel in Bible Prophesy, and end times Holocaust
http://www.riksavisen.no/evidence-of-real-israel-in-bible-prophesy-and-end-times-holocaust/ [2]

Jødisk Ny Verdensorden
http://www.riksavisen.no/jodisk-ny-verdensorden/ [35]

Spread the love - Sharing is caring
[36] [37]
[38]
[38]
[38] Tweet [38]