Trump og Putin i kjernefysisk narrespill?

Chabad, en verdensomspennende jødisk bevegelse, er i senter av et bånd mellom Kremlin og Det hvite hus. Hvis Putins kristendom er like falsk som Trumps nasjonalisme, da kan de to mennene være engasjert i et Chabad narrespill for å utrydde ikke-jøder og spesielt hvite kristne i en kjernefysisk verdenskrig som setter verden i brann.

Hvorfor har USA krysset en «rød linje» akkurat nå? Vladimir Putin har sikkert visst at CIA og Mossad har vært bak det syriske opprøret hele tiden? Vi har oversett Trumps Jødiske bånd til dem som kan skade oss. Hva med Putins?

1. Rabbi Lazar beskriver hvordan de adopterte unge Putin.
2. Putin er en Jødisk brikke, sier Russisk patriot.
3. Putin’s Russland – Illuminati Kontrollert & Korrupt
4. The Happy-Go-Lucky Group that Connects Putin & Trump (POLITICO, April 9, 2017)
5. Trump and Putin: Agents of Chabad-Lubavitch (Good article from an anti-Christian. Hopefully the Chabad-Lubiavitch article should teach him to be anti-Jewish more than anti-Christ).

av Ben Schreckinger

Fra og med 1999, vervet Putin to av sine nærmeste fortrolige, oligarkene Lev Leviev og Roman Abramovich, som ville gå videre til å bli Chabads største beskyttere over hele verden, for å skape Federation av Mosaiske Trossamfunnene i Russland under ledelse av Chabad rabbi Berel Lazar, som ville komme til å bli kjent som «Putins rabbi.»

Et par år senere ville Trump oppsøke russiske prosjekter og kapital ved å forene krefter med et samarbeid kalt Bayrock-Sapir, ledet av de sovjetiske emigrantene Tevfik Arif, Felix Sater og Tamir Sapir – som opprettholder tette bånd til Chabad. Selskapets prosjekter førte til flere søksmål med påstand om svindel og en etterforskning av et leilighets prosjekt på Manhattan.

(Kryssede hender, Donald og pappa. «Donald Trump far Fredrik C Drumpf var en nær medarbeider av den ‘korrupte mektige New York politisk fixer og makt megler advokat, Abraham (Bunny) Lindenbaum’, en topp sionist.» Bunny Lindenbaum, og hans sønn, Sandy Lindenbaum var Yppersteprester av den hemmelige ultra-ortodokse Lubavitch-bevegelsen. «)

I mellomtiden skulle koblingene mellom Trump og Chabad hope seg opp. I 2007 var Trump vert for bryllupet til Sapir datter og Leviev sin høyre hånd på Mar-a-Lago, hans Palm Beach resort. Noen måneder etter vielsen møtte Leviev Trump for å diskutere potensielle avtaler i Moskva og deretter være vert for en en omskjæringseremoni for det nye parets første sønn på det helligste sted i Chabad jødedommen. Trump deltok omskjæringseremonien sammen med Kushner, som ville kjøpe en $ 300 millioners bygning fra Leviev og gifte seg med Ivanka Trump, som vil danne et nært forhold til Abramovitsj kone Dasha Zhukova. Zhukova ville være vert for maktparet i Russland i 2014 og angivelig deltok i Trump innsettelse som deres gjest.

Med hjelp av denne transatlantiske diaspora og noe globetrotting eiendomsmegling magnater, kan Trump Tower og Moskvas Røde Plass føles til tider som en del av det samme sammensveisede nabolag. Nå, med Trump i Det Ovale Kontor etter å ha proklamert sitt ønske om å reorientere den globale orden rundt forbedret amerikanske relasjoner med Putins regjering – og som FBI undersøker muligheten for feil koordinering mellom Trumps kollegaer og Kreml – har den lille verden plutselig fått en overdimensjonert betydning.

Trumps Jødevenner

Grunnlagt i Litauen i 1775 har Chabad-Lubavitch bevegelse i dag tilhengere i fem eller kanskje seks sifret antall …. Til tross for sin lille størrelse, har Chabad vokst til å bli den mest sterktvoksende jødisk institusjon i verden, med tilstedeværelse i over 1000 fjerntliggende byer, inkludert steder som Kathmandu og Hanoi med få heltids jødiske innbyggere. Bevegelsen er kjent for disse utposter, kalt Chabad Hus, som fungerer som samfunnshus og er åpne for alle jøder. «For enhver forlatt by i verden, har du en McDonalds og et Chabad hus,» forklarte Ronn Torossian, en jødisk PR direktør i New York.

Chabad tilhengere skiller seg fra andre Hasidic jøder på en rekke små punkter av tilpassede tradisjoner, inkludert tendensen Chabad menn har med å bære fedoras stedet for pelsluer. Mange tilhengere mener at bevegelsens siste levende leder, Rabbi Menachem Mendel Schneerson, som døde i 1994, er Messias og noen mener han er fortsatt i live. Chabad tilhengere er også, ifølge Klein, «bemerkelsesverdige» innsamlere.

Som det nærmeste den jødiske verden har evangeliserer – mye av deres arbeid er opptatt av å gjøre jødene rundt om i verden mer involvert i jødedommen – Chabad betjener mange flere jøder som ikke er nødvendigvis fulltids tilhengere.

Ifølge Boteach, en fremstående rabbiner i New Jersey og en langvarig venn av den demokratiske senator Corey Booker, tilbyr Chabad jøder en tredje måte å forholde seg til sin religiøse identitet. «Du har tre valg som jøde,» forklarte han. «Du kan assimilere deg og ikke være veldig tilknyttet. Du kan være religiøs og ortodoks, eller det som liksom en tredje mulighet som Chabad tilbyr for folk som ikke ønsker å gå hele den ortodokse ruten, men ønsker å holde på den tradisjonelle spekteret.»

Denne tredje vei kan forklare vennskapet Trump har funnet med en rekke Chabad-entusiaster – jøder som skyr liberal reform jødedommen i favør av tradisjonalisme, men er strengt tatt ikke troende.

«Det er ikke en overraskelse at Trump-tenkende mennesker er involvert med Chabad,» sa Torossian. «Chabad er et sted som tøffe, sterke jøder føler seg komfortabel. Chabad er et ikke-dømmende sted hvor folk som ikke er tradisjonelle og ikke-følger-nødvendigvis-boken føler seg komfortabel.»

Han oppsummerte Chabad holdning, som er mindre strenge enn den ortodokse som en som: «Hvis du ikke kan holde alle budene, holde så mange som mulig.»

Torossian, som tilfeldigvis sier han er Sater’s venn og PR representant, forklarer også t at denne balansen er spesielt attraktiv for jøder fra det tidligere Sovjetunionen, som setter sin kombinasjon av tradisjonell pynt med en mildere holdning til ritualer. «Alle russiske jøder til Chabad,» sa han. «Russiske jøder er ikke komfortabel i en reform synagoge.»

Putins jødevenner

Den russiske statens omfavnelse av Chabad skjedde, i likhet med mange ting i Putins Russland, som et resultat av en fraksjonsmaktkamp.

I 1999, like etter at han ble statsminister Putin vervet hans to av hans nærmeste fortrolige, Roman Abramovich og Lev Leviev, for å skape Føderasjonen av russiske jødiske fellesskap. Formålet var å undergrave den eksisterende paraply for Russlands jødiske sivile samfunn, den russiske Jewish Congress, ledet av oligarken Vladimir Gusinsky, en potensiell trussel mot Putin og president Boris Yeltsin. Et år senere, Gusinsky ble arrestert av Putins regjering og tvunget i eksil.

På den tiden, Russland allerede hadde en sjefsrabbineren som er anerkjent av den russiske Jewish Congress, Adolf Shayevich. Men Abramovich og Leviev installert Chabad rabbiner Berel Lazar på hodet av sin rival organisasjon. Kreml fjernet Shayevich fra sin religiøse saker rådet, og siden den gang har det i stedet anerkjent Lazar som Russlands sjefsrabbineren, forlater landet med to rivaliserende fordringshavere til tittelen.

Putin-Chabad-alliansen har høstet fordeler for begge sider. Under Putin har antisemittisme blitt offisielt motet, en pause fra århundrer med diskriminering og pogromer, og regjeringen har kommet til å omfavne en statlig sanksjonert versjon av jødisk identitet som en velkommen del av nasjonen.

Ettersom Putin har konsolidert sin kontroll over Russland har Lazar blitt kjent som «Putins rabbi.» Han har fulgt den russiske lederen til Jerusalems Vestmur og deltok på åpningsseremonien av Sotsji-OL, Putins kjæledyr prosjekt, på den jødiske sabbaten. Putin kom tilbake med gjentjeneste ved å arrangere for Lazar å komme inn på stadion uten å sende han via sikkerhetskontroller som ville ha brutt reglene for å observere Shabbat.

I 2013, en $ 50 millioner gave til det jødiske museet og Toleransesenter åpnet i Moskva i regi av Chabad og med støtte fra Abramovitsj. Putin donert en måned av lønnen til prosjektet, mens den føderale sikkerhetstjenesten, etterfølgeren til KGB, svarte ved å tilby relevante dokumenter fra arkivet.

I 2014 var Lazar var den eneste jødiske lederen til stede på Putins triumferende kunngjøringen av annektering av Krim.

Men rabbineren har betalt en pris for sin lojalitet til Putin. Siden anneksjonen, har han fortsatt støtte for det den russiske autokraten forårsaket en rift med Chabad ledere i Ukraina. Og i mange år har den russiske regjeringen trosset en amerikansk rettskjennelse for å sende over et bibliotek av Chabad tekster kalt «Schneerson Library» til Chabad Lubavitch hovedkvarter i Crown Heights, Brooklyn. Kort tid etter åpningen av Toleranse Museumet, beordret Putin samlingen overført dit i stedet. Flyttingen har gjort Lazar til forvalter av en dyrebare samling som hans Brooklyn kamerater mener er rettmessig deres.

Hvis Lazar har noen betenkeligheter om hans rolle i hele intra-Chabad drama, har han ikke utlagt offentlig. «Å utfordre regjeringen er ikke den jødiske måten,» sa rabbineren i 2015.

Fortsettes på «TRUMP, BAYROCK, SAPIR» (POLITICO, April 9, 2017)

Relatert

Trump Putin – Doomsday Cult
Putin & Zionism- A Complex Relationship
Kushner Belongs to Jewish Supremacist Doomsday Cult
Why is the US Honoring a Racist Rabbi?
Ervin Kohn, president of Jewish community of Oslo; “Norge er for hvitt” (2014)

Putin er jødisk

«Putins pass beviser at han er en jøde. Nå vet vi hvorfor Chabad Lubavitch kaller ham ‘rabbi’. Han er uten tvil en leder av den supremacist / kommunistiske ideologi. La oss holde dette i bakhodet når vi lytter til dem som priser ham.  Ikke la dem lure deg lenger». (Kilde)

 

Circled in Red: Shelomova Maria Ivanovna, Jew (“евр” is short for “евреи”/Jew or “еврейка”/ Jewess). Full name is Maria Ivanovna Shelomova.

Underlined in Blue: Name Putin, Vladimir Spiridonovich, “рус” from Russian Full name Vladimir Spiridonovich Putin

Trump er jødisk

Looks like Donald Trump is Jewish
http://mileswmathis.com/trump.pdf

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

3 Comments

 1. The firing of FBI director James Comey is an ominous yet predictable sign of the erosion of democracy in the United States of America. It is a textbook authoritarian move, part of a continuing desecration of constitutional norms and laws that have been progressing since Donald Trump took office. It may shock you, but it should not surprise you. This is not a bombshell but a deftly timed grenade.

  In March, I wrote that, without proper oversight, Mr. Trump was akin to a criminal able to select his judge and jury and postpone his own trial. He had already fired officials investigating his ties to Russia, including acting Attorney General Sally Yates and U.S. attorney Preet Bharara.

  Authoritarianism 101: First, fire the FBI director
  http://www.theglobeandmail.com/opinion/authoritarianism-101-fire-the-fbi-director/article34945429/

 2. So according to Jewish tradition, the specific blessing one gives to a Jewish king – which is worded differently than the specific blessing for a gentile king – is “Blessed be He … who gave some of His glory to flesh and blood.” And the rabbis greeted Putin with “Blessed is the One who gave of His glory to flesh and blood.” If Putin were actually a gentile, they would have instead greeted him with “Blessed is the One who gave of His glory to His creatures.”

  This is the first confirmation that the rabbis know Putin to be a Jew. Here’s the second confirmation…

  According to Jewish thought (and Rabbi Apple’s article), a Jewish king is appointed by God, and the rabbis greeted Putin with “according to the Jewish tradition, your leadership is decided by the kingdom of G-d.”

  Assuming the Arutz Sheva article is accurate, Rabbi Yosef has provided us with official confirmation that Putin is not just a Jew, but a Jewish king. And given the information we explored in Chabad-Lubavitch, Vladimir Putin and the globalist End Times script about Putin being groomed for the role of “Moshiach ben Yosef,” it’s doubly interesting that Rabbi Yosef said what he did.

 3. Pingback: Hans Eirik Olav i nærkamp med jødeinteresser? – Riksavisen

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.