Aprikoskjerner mot kreft

Jason Vale fikk kreft så han begynte å forske på naturlige kurer og fant at aprikoskjerner kunne kurere kreft. Så han begynte å kurere seg med aprikoskjerner, og det virket utmerket. Problemene startet da han begynte å fortelle andre om kuren, og for å kalle det en «kur». Kurert ble han, men ikke kalle det kur. Amerikanske helsedirektoratet (FDA) fikk dømt ham, og han ble dømt til 5 år i fengsel!

«De vil ikke finne noen kur mot kreft i medisinen, for kuren er allerede funnet«, sier Jason, «den er i maten og i aprokoskjerner osv«.

Ser du svindelen her. Denne fyren kurer sin egen kreft og hadde 40 000 fornøyde kunder som kjøpte aprikoskjerner og vitamin B-17, men det er et problem for Den Nye Verdensorden fordi de kun eksisterer for å beskytte mot konkurranse til Rockefeller Big Pharma interesser. Ledere av amerikanske FDA kommer vanligvis rett fra et Big Pharma selskap som skulle vært anklaget for massedrap med sine ‘medisiner’, dette skjer hele tiden!

Helsemyndighetene vil stenge en helsekost butikk som selger rå melk i USA, med våpen stenge den ned. Men de vil ikke stoppe Aspartam, et kjent neurotoksin, fra å bli blandet i tusenvis av produkter! Alt er en stor con jobb!

Våre helsemyndigheter fungerer for Big Pharma, se på Rockefeller støttet Folkehelseinstituttet, hvor Torvald Stoltenberg påstås det er aksjonær i Big Pharma, datteren – direktør Camilla Stoltenberg i FHI anbefaler myndighetene å kjøpe piller og vaksiner og hvilken lover som bør lages, og sønn Jens kjøper inn for milliarder for statens penger.

Spre ordet om disse og andre forbrytelser gjennom andre nettsteder som Facebook. Post linker til denne video og andre tråder på Facebook og Twitter og gjør det til ditt mål å få 2000 venner i år. Hvis alle som er våken får 2000 venner vi kan dekke alle 4 millioner nordmenn på Facebook med sannheten. 2011 er året når sannheten om alle ting kommer ut! Stå på! Så fort som mulig!

Trykk på «Del artikkelen med andre» under artikkelen, og send linken til den rett til din facebook vegg.

Jason Vale om sin kamp mot 100% dødelig kreft

Jason Vale fikk mye problemer for å selge aprikoskjerner

Jason Vale løstatt fra fengsel, etter 5 år, for å selge aprikoskjerner

Aprikos Kjerner for å Behandle og Forhindre Kreft
http://www.gaia-health.com/articles/000026-Laetril-Amygdalin-B17.shtml

Jason Vale sine web addresser
http://www.apricotsfromgod.info/jvale/
http://www.youtube.com/user/jsvale

Illuminatet ønsker flest mulig død, på ALLE slags mulig måter. Snarest mulig.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring