Guds Apotek

Det har blitt sagt at Gud først separerte saltvann fra ferskvann, laget tørt land, plantet en hage, skapte dyrene og fisk … Alt dette før han skapte mennesket. Han skapte og gav oss hva vi trengte til og med før vi ble født.

Disse er best & mest virkning når de spises rå. Vi er så treg å lære… Gud gav oss klare spor av hva slags mat som hjelper de forskjellige deler av kroppen.

Gud’s Apotek! Fantastisk!

16En skivet Gulrot ser akkurat ut som det menneskelige øye. Pupillen, iris og de omkransede linjene ser akkurat ut som det menneskelige øye… Og JA, vitenskapen sier nå at gulrøtter stimulerer blod gjennomstrømningen til og funksjonene til øyet.

21 Tomaten har fire kammer og er rød. Hjerter har fire kammer og er rød. All forskning viser at tomater er full av lycopine og er virkelig sunne for hjertet og blodet.

31Druer henger i en klase som har form av et hjerte. Hver enkelt drue likner en blod celle og all forskning idag viser at druer er veldig vitaliserende for hjerte og blod.

41En Valnøtt ser ut som en liten hjerne, med en venstre og en høyre hemisfære, øvre storhjerneog nedre storhjerne (cerebellums). Selv furene og foldene på nøtten er akkurat som på hjernebarken (neo-cortex). Vi vet idag at valnøtter hjelper å utvikle mer enn tre (3) dusin neuron-sendere for hjerne funksjonen.

51Nye Bønner styrker og hjelper å vedlikeholde nyre funksjonene, og ja, de ser akkurat ut som de menneskelige nyrer.

61Selleri, Bok Choy, Rhubarb og flere andre ser ut akkurat som ben i skjelettet. Disse matvarer styrker spesielt styrken til benstrukturen. Bein er 23% sodium og disse matvarer er 23% sodium. Hvis du ikke har nok sodium i din diett, så vil kroppen ta den fra dine ben, og dermed gjøre den svakere. Disse matvarer supplerer skjelettets behov for sodium.

71Avocado, Aubergine og Pærer tar seg av helsen og funksjonene til magen og livmorhalsen til kvinnen – de ser ut akkurat som disse organer. Dagens forskning viser at når en kvinne spiser en avocado per uke, så balanseres hormonene, kvitter seg med uønsket fødsels vekt, og forebygger livmorhalskreft. Og hvor grundig skjer dette? Det tar nøyaktig ni (9) måneder til å dyrke en avocado fra den blomster til ferdig frukt. Der er over 14.000 fotosyntetiske (photolytic) kjemiske betanddeler av vitaminer i hver enkelt av disse fruktene (moderne vitenskap har bare studert og gitt navn til ca. 141 av dem).

81Fiken er full av frø og henger to ilag når de vokser. Fiken øker mobiliteten av de mannlige spermier og øker antallet sædceller i tillegg til å motvirke mannlig sterilitet.

91Søte Poteter ser ut som bukspyttkjertelen og balanserer glykose (glycemic) indeksen til diabetikere.

101Oliven bidrar til god helse og bedrer funksjonen til eggstokkene.

111Appelsiner, grapefrukt, og andre Citrus frukter ser akkurat ut som brystkjertelen til kvinner og assisterer helsen til brystene og bevegelsene til lymfene (væskene) inn og ut av brystene.

121Løker ser ut akkurat som kroppens celler. Dagens forskning viser at løk hjelper til med å rense avfalls stoffer fra kroppens celler. De produserer til og med tårer som vasker epitel lagene (epithelial layers) til øynene. En virksom ledsager, Hvitløk, hjelper også til å eliminere avfallsstoffer og farlige frie radikaler fra kroppen.

* * *

Noen mener Paracelsus var en okkult trollmann, også kalt «giftlærens far», brukte gifter og kjemikalier i en kombinasjon mellom astrologi og alkemi, mens andre sier dette, mulig forveksler ham med Hippokrates, for Paracelsus brukte jo gifter, ikke bare naturmidler.

Parrcelus dro giftene utav naturmidlene og brukte giftene foran de sunne ingredienserr. Altså snudd opp ned på alt, som Satan gjør. Å gi gifter, så skal kroppen lære seg å reagere og slåss imot og bli ‘immum’ mot giftene, er vel den okkulte tanken.

Mange mener at middelalderlegen Paracelsus (1493-1541) hadde mye for seg i sine påstander om urtenes fortreffelighet som medisin. Han var en trofast tilhenger av «læren om naturens formålstjenlighet», og ut fra denne læren arbeidet han etter følgende prinsipper:
* Enhver plante er en «legeplante» og har til oppgave å helbrede noen av menneskets sykdommer.
* I naturen finnes alle de legemidler ferdig laget som mennesket behøver for å helbrede sine sykdommer.
* De droger som det syke mennesket har bruk for, vokser i dets umiddelbare nærhet. For at mennesket skal vite hvilke legeplanter som skal anvendes, er de merket eller etikettert. De bærer «Guds signatur», på samme måte som en medisinflaske vi i dag kjøper på apoteket er forsynt med etikett eller signatur.

Paracelsus anbefalte sine studenter å ikke bare ta til seg tom kunnskap fra bøkene, men også innbefatte studier i naturen av de plantene som de skulle bruke som medisin på sine pasienter. Han lærte dem til å gjenkjenne «signatura plantarum», de tegnene som planten har på sin legende kraft. Studentene ble fortalt at de ikke bare skulle bry seg med de eksterne attributtene, slik som form, farge og lukt. De ble også oppmuntret til å forstå ånden og den karakteristiske utstrålingen til hver plante. Denne innfallsvinkelen til urtemedisinen er det flere og flere som også i våre dager slutter seg til og praktiserer.
http://www.rolv.no/urtemedisin/artikler/blomster_som_medisin/artikkel1.htm

«Paracelsus graduated from the University of Basel, after which he studied alchemy, from one of the most famous adherents of magic and astrology, Abbot Johann Trithemiya» Hans slagord var «Størrelsen på dosen bestemmer giftigheten.” (Kilde)

Paracelsus var opptatt av alkymi og signaturlæren. Han erklærte at lokale legeplanter var bedre enn dyre, importerte planter.

Selv skolemedisinen har hørt om dette:
«Gud hadde satt sitt merke, sin signatur, på alt i naturen slik at man kunne finne ut hvordan det kunne brukes som medisin. Dette kalles signaturlæren» (3, 4).
http://www.tidsskriftet.no/?seks_id=805428

400 år før vår tidsregning sa den greske legen Hippokrates at mat kunne brukes som medisin. “Din mat skal være din medisin, og din medisin skal være din mat”, sa han. Den greske filosofen Herodot (484 – 425 f. Kr.) skrev: «Alle sykdommer kommer fra kosten.»

Mye lignende stoff her:

http://www.rolv.no/index.html

Gods Pharmacy

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
5   
  
  
    
5
Shares