Johanna Budwig - en som brydde seg mer om sine medmennesker enn profitt til venners internasjonale konglomerater.

Linfrøolje og cottage cheese mot kreft

Johanna Budwig – en som brydde seg mer om sine medmennesker enn profitt til venners internasjonale konglomerater.

Denne diett er utviklet av Dr. Johanna Budwig (30 September 1908–19 May 2003), fra Tyskland, i 1951. Hun tok tre spiseskjeer hele sitt liv til hun døde 95 år gammel. Dietten er nylig vurdert på nytt av Dr. Dan C. Roehm MD FACP (onkolog og tidligere kardiolog) i 1990. Dr. Roehm hevder: «denne dietten er uten sammenligning det mest vellykkede anti-kreft kosthold i verden».

Dr. Johanna Budwig
Dr. Johanna Budwig

Dr. Budwig var biokjemiker, farmasøyt, medisinsk skolert (lege) og forfatter samt ekspert på fettstoffer og oljer, Budwig hevder at dietten er både preventiv og kurerende. Hun sier at fraværet av linol-acids [i den vanlige vestlige diett] er ansvarlig for produksjonen av oxydase, som fører til kreft og som er årsak til mange andre kroniske sykdommer, og laget en diett rik på linolenic og linoleic fettsyrer for å veie opp for denne mangel.

Dr. Budwig var nominert til Nobel prisen seks –6- ganger og sier at denne essensielle nærende kombinasjonen forhindrer og kurerer kreft. Dietten har vist seg effektiv for å forhindre og kurere kreft. Det finnes tusenvis av kurerte folk som forteller om dette på Internet. Dr. Budwig kurerte tusenvis i sin levetid. Kreft celler hater oxygen, og denne kuren gir dem akkurat det. Oxygen dreper kreft celler. Hvor der er kreftceller, er der også mangel på oxygen. Hun anbefalte også sol (vitamin D & fotons), sammen med kuren.

Det er viktig å bruke FERSK linfrøolje som er KALDpresset og oppbevart i kjøleskap eller fryser i butikken og hjemme. Det er også viktig at linfrøoljen og organisk cottage cheese (quark) miksen er fullstendig blandet til det er ikke noe synlig spor av oljen igjen, som beviser at de umettede fete væsken fra oljen har blitt vannoppløselige. Fersk kvernede brune eller gylne hele linfrø på toppen gjør protokollen ennå mer effektiv. Spis innen 15 minutter etter kverning.

Miks
1 del organisk kaldpresset linfrø olje – 2 deler organisk cottage cheese med lavt fettinnhold.

For å forhindre (vedlikehold)(En –1- gang daglig):
2-3 spiseskjeer med linfrøolje og 4-6 spiseskjeer med cottage cheese.

For å kurere (En –1- gang daglig):
4-8 spiseskjeer med linfrøolje og 8-16 spiseskjeer med cottage cheese.

Blandes godt med stavmikser til en ikke ser spor igjen av oljen, til den er fullstendig mikset inn i cottage cheesen. Skal blandes friskt hver gang. IKKE BLAND FOR FLERE DAGER! Miksen skal spises så snart den er laget. Det anbefales å starte med lav rasjon for at kroppen kan tilpasse seg dietten, en gang per dag, og øke opp til maks, eventuelt flere ganger per dag etter behov og sykdommens grad.

Alternativ:
1 spiseskje linfrø olje og 2 spiseskjeer cottage cheese tre –3- ganger per dag.

Hvis yoghurt brukes må det brukes tre –3- ganger så mye yoghurt som organisk cottage cheese. Yoghurt er ikke like bra som cottage cheese fordi den mangler protein tettheten til cottage cheese.

Smakstilsetninger
For bedre smak kan det tilsettes (kuttes i småbiter):
· Blåbær
· Jordbær
· Bananskiver.
· Kokosnøtt
· Fersk ananas

Mange rapporterer at svulster slutter og vokse og forsvinner bare i løpet av noen uker, men Dr. Budwig anbefaler likevel at vedlikeholdsdose må taes i 3-5 år, for ikke å blusse opp igjen. Endring av matvaner er også med på å forhindre oppblomstring. Uheldige matvaner som skapte problemet til å begynne med.

Matvarer å unngå for dietten
Følgende matvarer skal unngås i denne dietten, siden de skaper interferens med dietten ved å redusere strøm feltene i cellene:
· Sukker.
· Alt slags fett fra dyr.
· Alt slags kjøtt.
· Margarin.
· Hvitt mel.
· Smør.
· Salat dressing oljer – untatt ekstra virgin oliven olje, eddik og sitron.
· Mat som har mye tilsetningsstoffer.

Dr.Johanna Budwig originale miks
1 kopp organisk cottage cheese (lavt fettinnhold, ikke for hard, bedre å lage sin egen (eller yoghurt)-
2-5 spiseskjeer linfrøolje-
1-3 spiseskjeer med ferske linfrø kvernet i kaffekvern-
nok vann til å gjøre den myk-
litt cayenne

Anbefaler ikke kjemo og stråling
Dr. Budwig kurerte ofte pasienter som hadde gått gjennom kjemoterapi og stråling, og var gitt opp av sine leger.
Dr Budwig trodde ikke på bruken av behandlinger som tok sikte på å hemme veksten av kreften slik som kjemoterapi eller radioaktiv stråling. Hun er sitert å si: “Jeg hevder rett ut at de vanlige sykehus behandlinger i dag, i saker med voksende kreft, mest sannsynlig fører til en forverring av sykdommen eller en raskere død, og i friske mennesker, vil det fort forårsake kreft.”

Teknisk teori
Dr. Budwig fant at blodet til alvorlig syke kreftpasienter manglet enkelte viktige essensielle ingredienser som inneholdt stoffer som kalles phosphatides og lipoproteiner, mens blodet fra en frisk person alltid inneholder tilstrekkelige mengder av disse essensielle ingredienser.
Dr. Budwig oppdaget så en helt naturlig måte for folk å erstatte de essensielle ingredienser kroppene deres så sårt trengte i sitt daglige kosthold. Ved å spise en kombinasjon av bare to naturlige og appetittlige vanlige matvarer kunne ikke bare kreft forebygges, men i sak etter sak ble det faktisk kurert. (disse to naturlige matvarer er økologisk linfrøolje & cottage cheese) som må spises sammen for å være effektive siden den ene utløser og effektuerer de legende egenskapene for den andre.)

Bruk av oxygen i organismen kan stimuleres med protein blandinger med sulphur innhold, som gjør oljer vann oppløselige og som er tilstede i ost, nøtter, løk og løkplanter, men spesielt i cottage cheese.

Dr Budwig hadde observert at blod analysene til hardt rammede kreft pasienter viste en rar grønn-gul substans istdenfor de vitale oksygenrike røde som bragte med seg hemoglobin. Hun fant at deres blod, uten unntak, manglet substanser kalt phosphatides og lipoproteins. Det har også blitt funnet at de fleste mennesker mangler 80% Omega 3. Dr Budwig fant at kreft pasienters blod, etter tre måneders bruk av hennes protokoll, returnerte til klart rødt blod og kreften begynte å forsvinne og livsenergien kom tilbake. Det er nevnt i flere skrifter at så snart sykdommen er bragt under kontroll så kan dietten reduseres til 1 spiseskje linfrøolje per 45 kg kroppsvekt for vedlikehold. For å forhindre at kreften kommer tilbake skal en fortsette med vedlikeholdsdosering på ubestemt tid.

Dr. Budwig’s diett er også veldig rik kilde til Omega-3 Essensielle fettsyrer. En blanding av linfrøolje-og cottage cheese tillater en kjemisk reaksjon å skje mellom svovel proteiner i cottage cheese og oljen, som gjør oljen vannoppløselige for lett absorbering inn i cellene.

Hva vi egentlig trenger er svært umettet fett som er rikt på elektroner. I det øyeblikket to umettede doble koblinger opptrer sammen i en fettsyre kjede, vil effekten multipliseres, og i det svært umettet fett, de såkalte «linoleic» syrer, blir der generert et felt av elektroner, en veritabel elektrisk ladning som kan føres raskt ut i kroppen, og dermed forårsaker en opplading av den levende substans — spesielt i hjernen og nervene.

Vitnemål
http://www.healingcancernaturally.com/lungcancer-healingtestimonials.html

Flaxseed Oil & Cottage Cheese Recipe

Mvh. J.Johansen

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
5   
  
  
    
5
Shares