Barn selger sex som 13-åringer, seksualisert av PRIDE og FRI

«Alarmerande om grenselaus sex», meiner Sunnmørsposten og dets redaktør Hanna Lovise Relling Berg idag. Men de er samtidig ekstreme i sin hyllest av Pride og Fri bevegelsen – hvor Vigrabibelens journalister kollektivt har gått inn som aktivister for de samme – hvor seksualisering av barn i barnehage og skoler er en del av evangeliet at de skal være «stolt» av sin «skjeve» seksualitet allerede før de har blitt hjernevasket og overbevist av hedonistiske satanistiske overgripere at de har en «skjev» seksualitet i det hele tatt.

Etter en full måneds feiring av høy og lav, liten og stor, i satanisk hedonistisk seiersrus, feiring av den første og kanskje største av de syv dødssynder; homoseksualitet og sodomi, så må vi vel minne om at syndens lønn er Døden (intet evig liv), før eller siden. Så må vi minne om Jesus sine ord om dem som forfører noen av de minste, var det bedre de fikk kvernsteinen rundt halsen og druknet seg i havets dyp (Matt. 18:6), m.v. Nå er en av dødsyndene «beseiret» tror Satanistene, nå er det bare seks synder igjen vi må få «normalisert» ved hjelp av hver av dem sine egne måneder som skal offentlig feires og flagges for; Grådighet, misunnelse, begjær, fråtsing, vrede og latskap.

Da vant Satan visst over Jesus likevel … som Verdens Fyrste, kongenes Konge ? (for hvor lenge? Ref. Åp. / Rev. 20:7). Vi kristne forteller barn og unge hvorfor det er best å avholde seg fra å være sodomister og hedonister.

Sunnmørsk pietisme står på sviktende grunn hos velgerne nå, alle vil bare feire sine begjær, sin seksualitet, sine perversjoner. Vi har ikke tid å arbeide, ingen avholdenhet, her skal syndene og perversjonene feires, her skal vi drikke, synge, le og kopulere for sansenes tilfredstillelse, i store og små.

Redaktør Hanna Lovise Relling Berg’s dedikasjon synest å være å hjelpe disse menneskene :

«Vi skal sodomisere dine sønner, dine symbol på din sunne maskulinitet, av dine grunne drømmer og vulgære løgner. Vi skal forføre dem i dine skoler, i dine internat, i dine gymnastikksaler, i dine garderober, i dine sport arenaer, på deres seminarer, i deres ungdomsgruppper, i deres kinoers toaletter, i deres miltære kaserner, på dine busstasjoner, i alle deres herreklubber, i deres Storting, alle steder hvor menn er med menn sammen. Dine sønner vil bli våre undersåtter og gjøre vår vilje. De vil bli omformet i vårt bilde. De vil komme til det stadiet de vil begjøre og beundre oss.» – Åpningsparagrafen av Homo Manifestet, skrevet av den homoseksualle aktivist Michael Swift og først publisert i «Gay Community News» i Februar 1987.

Jeg forrakter dere.

Redaktør Hanna Lovise Relling Berg i Sunnmørsposten er jo kjønnskvotert og sitter i sin stilling i kraft av sitt kjønn og ikke sin intelligens, så vi forventer ikke at hun noensinne ser sammenhengen i seksualiseringen.

Statsminister Erna Solberg lader allerede opp til fråtse & begjær måneden neste år, hele Torvalmenningen i Bergen skal fylles med kake på langbord, kakefest for hele folket, der blir barnebruder, og barne prostituerte, alle «skjevheter» skal få seksuell tilfredstillelse. Hvem sine barn hun skal tilby for pedofile har hun ikke bestemt ennå.

Barna er de største offer, de tror på alt de blir fortalt, de blir det mennesket skjev eller rett de tror deres foreldre eller barnehagetanter ønsker de skal bli… trist … de vil gjerne bli moderne og populær, og de ser at de eneste populære idag er homoene, så de blir homoer… det er så langt en var «skapt slik», ja – skapt slik av sine omgivelser.

«Rosa kompetanse barnehage» er en viktig del av FRIs kursvirksomhet, og de skriver i sin politiske plattform under barnehage og skole følgende:

«FRI mener at barn må gis god informasjon om kjønn og seksualitet fra tidlig alder og møtes med respekt for sin seksualitet, kjønnsidentitet».

Da bør homoer holde seg unna barnehagene med sin evangelisering for «skjev» seksualitets fortreffeligheter, for det er mye bedre å være normal, om barn skal ha respekt for sin kjønnsidentitet, for den er enten gutt eller jente som attrakeres til det motsatte kjønn, alt annet er unormalt og abnomalt av særlinger som er ødelagt og re-skapt i sine omgivelsers bilder, det er læringen barnehagen skal formidle.

Sigmund Karterud, professor i psykiatri ved UiO:

«Å forutsette at barn i barnehagen har et avklart forhold til sin «seksualitet, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk» er veldig spesielt, for å si det mildt. Det vi derimot vet er at barns suggestibilitet er større jo yngre man er. I tidlig barnealder kan vi bli innbilt omtrent hva som helst.»

Perverts should leave this kids alone

Bibelen sier at vi skal korsfeste lidenskaper og lyster, mens FRI mener at en skal leve ut alle sine lyster så mye som mulig.

https://idag.no/en-ideologi-sering-av-skolen/19.36566

Nettopp.

Hedonisme er satanisme. Lutring  er avlegs

Proverbs 16:18
“#Pride goes before destruction, a haughty spirit before a fall.”

Tel Aviv gay parade

Isaiah 3:9
«The expression on their faces testifies against them, and like Sodom they flaunt their sin; they do not conceal it. Woe to them, for they have brought disaster upon themselves.»

Heiberg-familien dominerer fullstendig norsk medisin, politikk og rettspleie
https://www.riksavisen.no/heiberg-familien-dominerer-fullstendig-norsk-medisin-politikk-og-rettspleie/

De dominerer nok også familiepolitikken, Karin Stoltenberg var ekspedisjonssjonsjef i Barne- og Familiedepartementet et helt liv.. det er å slippe ulvene inn i hønsegården; https://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/. Hennes og deres nedbrytnings politikk av den kristne familieinstitusjonen kostet meg en datter de ofret til Baal og Molok for 30 år siden. I alle jødiske samfunn som Norge har blitt er barna Statens barn (kommunisme, nazisme, all slags sosialisme). Hun er en av dem idag, helt fullstendig indoktrinert og hjernevasket i deres ideologier, så jeg vet hva styrke hjernevask og indoktrinering har over barns psyke. Hun blir aldri frisk, kommer aldri til Sannheten, hun vil forbli et Løgnens Barn til sin dødsdag, alt hun var fortalt i Foreldrefiendliggjøringssyndromet om sin far var løgn – ekstrem hjernevask. Umulig å motstå for barn. Hun er egentlig kvinnesaksfrigjøringens offer, hater sin far, men vet ikke om det selv at hun er offer, hun tror hun «var skapt slik» med den psykologiske ‘SKJEVHET’ av et farshat hun ER, som hun BLE. Hjernevasken av de ‘frigjorte» kvinner, frigjort til ondskap – få faren hatet, er for sterk. Når de ‘frigjorte’ mødre bruker barna til å skape sin økonomi av statsunderhold, må faren bort og hates. Gjett om jeg vet hva hjernevask av barn er.

Du kan innbille barn hva som helst, du kan innbille dem det er normalt å springe rundt som småhorer og selge en omgang «tilfredstillelse» og «love» på kjøpesenter toalettene. De vil tro den som forer dem daglig hva og hvem de er, hvem de skal elske og hvem de skal hate. Alt programmeres, det spørs bare hvor ond programmereren får seg til å være. Og #PRIDE programmererne som de familie frigjorte mødrene – frihet til sine horerier – har absolutt ingen hemninger i så måte, i sin rekruttering.

Jødiske tradisjoner utbres i Norge, går foran kristne tradisjoner

Riksavisen advarer om at målet for «kjærlighetens og toleransens riddere» er nok pedofiliens normalisering, som i den jødiske Weimar republikken. Sionistiske pinsevenner og «kristne» over hele linjen heiser PRIDE flagget til fordel for sine jødiske venners tradisjoner og IMOT Bibelens strenge forbud om perversjonenes utbredelse, og hvor vi skal velge mellom godt og ondt. Ikke alt skal leves ut.

«Forfallet av moralske verdier på alle områder av livet – perioden med den dypeste tyske nedbrytningen – falt nøyaktig sammen med når jødene var på høyden av sin makt i Tyskland.» – Dr Friederich Karl Wiehe, Tyskland og det jødiske spørsmålet.

Alt fra Den Norske Kirke til Sionistisk rettede pinsemenigheter som synest alt satanistiske Babyloniske talmud Jøder gjør, det gjør de som ‘guds’ utvalgte folk, deltar med liv og lyst i seksualiseringen, spesielt den perverse seksualisering, av småbarn helt ned i barnehagealder, for å skape offentlig rom for Jødiske tradisjoner i Norge.

Jødiske Anton LaVeey, leder og grunnlegger av Church of Satan

Barna visste det kanskje ikke selv engang, kanskje bare litt kjønnsforvirret av voksnes oppmerksomhet mot dem om de skal være «litt skjev» og kanskje de trenger noe kjønnsoperasjon? Hvis du blir fortalt fra fødselen at en gutt er en gutt, og slik skal en gutt oppføre seg, så forblir du en gutt hele livet. På annet vis kan du bli overbevist om at dine foreldres perversjoner, er dine i genetisk arv selvfølgelig. Er de – virkelig ? Blir du overbevist av satanister fra barndommen du er «skjev» så forblir du skjev hele livet, fordi hardcore satanisten Erna Solberg har forbudt og kriminalisert å overbevise deg om at du er et normalt barn.

Straffeloven §§ 298 & 305

Pedofiliens og perversjonenes rekrutteringsagenter får nå tilgang til barnehagen og skole for å promotere sin livsstil. Du skal være helt sikker på at ganske raskt vil der være en eller annen «skjev» satanist eller dum barnehagetante der i Barnehagen til å overbevise barnet at det nok er «skjev» og bør bare komme ut av skapet og innrømme og være stolt av det. Pedofile svin vil lett kunne rekruttere seg unge sexpartnere og utvide det perverse sexualmarkedets unge offer på slik måte.

Alle mennesker har sporen til alt i seg, godt som ondt, sunt som perverst, det er opp til oss som bevisste mennesker å velge mellom det gode og onde av de humane karakteregenskaper og emosjoner som skal tillates. Satanister tillater ALLE sider og emosjoner – ingenting skal undertrykkes ! Absolutt alt skal leves ut. Det er den humanistiske vri.

Sodoma og Gomorrah-flagget vaier over Narvik Rådhus 28.06.21.

Regjeringen ved super satanisten Erna Solberg som nektet å si «så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister, finansierer å misjonere for skjevhet i barnehagen, men vil FORBY å spørre barna om de er sikker på dette at de tror seg «skjev» som satanistene påstår og har hjernevasket dem er riktig (forbud mot konverteringsterapi).

Så de satanistiske hedonistene propaganderer og rekrutterer. Mange mener at hva vi ser foregår idag er en måte å seksualiserte barn og småunger på, for gradvis å normalisere pedofili. De perverse vil ha flere sexualpartnere å velge mellom på kjønnsmarkedet sitt, og starter rekruttering i barnehagen.

Satanistene propaganderer og rekrutterer

Vel, når barna ser foreldra går i Pride tog for fri sex og hvor viktig den frie sexen tilsynelatende er, fra 60-tallet det startet med kvinners ‘seksuelle frigjøring’, og ender med vi vet ikke ennå alt og alle som skal «frigjøres», – friheten til å ha sex med hva og hvem en vil, andre enn ektemann, av samme kjønn, dyr eller barn, – og offentlig feiring og flagging for hedonismens ‘friheter’ – syndenes hallelujaflokk, så er det jo ikke helt rart egentlig at barna til disse tar etter perversjonenes ‘frihet’, de skal visstnok begynne å Pride kurses i barnehagen om sitt påståtte barnslige sexliv nå, uskylden dødes daglig. «Dere skal bli fri» sa Slangen / Satan til Eva i Paradiset. Ja, vi ser hvor fritt og noen mener fint alt har blitt med kvinners og andres seksuelle friheter (retten til å «elske» – les kopulere, med hvem en vil, er parolen) som går foran alle andre verdier i livet, er slik ‘frihet’ noe å ha egentlig?

Hvor går vi som samfunn når alt som er fritt er perversjonene, og alt sømmelig og et snev av dannelse er umoderne, uskylden er død, og er forbudte verdier å utbre? Syndens slaveri; Rom. 6:22-23.

Foreldra er jo i det meste langt mer pervers enn ungene. Tyskland fikk dette fenomen før andre verdenskrig som ledd i økonomiske nedgangstider, den jødisk ledede Weimar-republikken, at barn solgte sex på offentlige bordeller langs hovedgatene, mødre måtte etter hvert selge sine døtre for noe mat på bordet – det går mot den tiden igjen at selv pedofilien blir «normalisert», som det heter så fint, blant Satans ormeyngel.

“The decay of moral values in all areas of life—the period of deepest German degradation—coincided exactly with the height of Jewish power in Germany.” — Dr Friederich Karl Wiehe, Germany and the Jewish Question.

https://www.darkmoon.me/2013/the-sexual-decadence-of-weimar-germany/

Hedonisme er satanisme. Det kopuleres, synges, drikkes og skråles i hver en eneste krok og krik av Helvete, det er den eneste frihet de har igjen der, så den setter de høyt. Dannelsen forsvant med Kristus sin exit fra samfunnets institusjoner, 1000 år med Kristus ved lov (Gulatingsloven m.flg.) som våre kongers Konge etter Jesaja 9:6, er ugjenkallelig over, helt klart. Nå er samfunnet på egen hånd, samfunnet skrus inn i en nedadgående spiral. Avgudene er sluppet løs.

Pride togene vandrer og feirer sin marsj mot elendigheten.

Se her er gutter som bare elsker jødiske sodoms homo tradisjoner gitt..

De får kose seg, feire, flire og le, og ha sex de ikke klarer å styre – som impulsbaserte hunder – på toalettene i kjøpesenterene Sunnmørsposten beskriver, om det haster svært for driftslivets tilfredstillelse – for en dag kommer det større problemer de må hanskes med enn tilfredstillelsen av de hedonistiske gleder. Kanskje fortjente de som samfunn ikke annet enn det heslige Helvete de navigerer seg inni? (Psalm 9:17, jfr. Sovjet & Weimar-republikken)

Slik sett og ved å ikke tillate kristne motstemmer i sine spalter så gjør Hanna Relling Berg og Sunnmørsposten det samme som Satanisk Samfunn, promoterer aktivt seksualisering av barn, som egentlig skulle få lov å være uskyldig ennå en tid fra voksnes hedonistiske perversjoner.
https://www.smp.no/meninger/leder/2021/06/28/%C2%ABAlarmerande-om-grenselaus-sex%C2%BB-24188755.ece

Akkurat i dag står slaget på den åndelige Armageddon sletten for den kristne sivilisasjon. Om du ikke trer frem og sier «nei takk» til de jødiske tradisjoner, og inviterer Kristus tilbake i samfunnet som våre kongers Konge, så er Nye Weimar republikker hva du får. Jøder har aldri klart å drive noe land eller nasjon i noen lengd, «den eldste skulle tjene den yngste» (Genesis 25:23), Esau (Jødene, Malachi 1:2-3, Romans 9:13) skulle tjene Jacob-Israel (hvite kristne. Vi er Israelittenes 10 tapte stammer). Bibelen sier Jødenes aka Esaus barn, skal bryte fri fra fra Guds påbud (Genesis 27:40), og for en tid skal de klare det – med sitt eget land Israel gjør de det, og med sin askeNazi Great Reset tar de verdensmakten, men så vil Gud måtte straffe dem for å ødelegge 1000 års suksess i Norge; Kristus sitt samfunnsystem , ref. Obadiah 1:10,11:

antiChrist Israel will go up in Flames
https://www.riksavisen.no/antichrist-israel-will-go-up-in-flames/

Jesus vant over dem på Golgata. Det er for evig. Jesus sitter FREMDELES ved høyre hånden til Gud den Allmektige, fra der kommer han igjen og skal dømme levende og døde, alt etter deres gjerninger, hvilken side de har tatt i livet, ondt eller godt (Åp. / Revelation 20:12). Satanistene skal bare vise hvem de er, og hvordan de vil lede og herske over en verden først, så kommer DOMMEN !

Dommen vil vise at det var helt riktig å gjøre Jacob-Israel til sjef. Og Esau tjene ham. Esaus barn – Jødene – er noen fordømte selvsentrerte narsisstiske satanister; meg, meg, meg – jeg må herske (herodiske herskerprinsippet). Det motsatte av Jesus sitt PÅBUD, at den som vil være hersker skal være TJENER (kristne tjenerprinsipppet).

Når sodomien er kommet til å markedsføre seg i barnehager og skoler, så vil nok etter hvert det måtte dannes paralell samfunn, kristne for seg, hedninger, jøder og andre satanister for seg. Kristne vil velge sine egne skoler. Slik river og sliter satanismen og satanistene et homogent kristent samfunn i filler. Det er planen. Så hvis en pastor ikke kan komme i barnehagen og skolen og fortelle om Jesus og være motstemme til hedonismens bakdeler med sjelens død og åndens retraksjon – slik at der blir reell valgfrihet og informasjon om hva en kan velge mellom av livvstil i samfunnet, så skal ingen homo eller hetero i skolen og evangelisere for sine satanistiske hedonistiske livvstiler, som dreper barns uskyld..

Den perverse jødiske massemorder Lenin (Blank) sier

I barnehagene pågår idag kampen mellom Satan og Jesus. Ifølge Anton LaVey, grunnlegger til Church Of Satan, så er hva som implementeres i samfunnet ren og pur satanisme. I Helvete der kopuleres det, synges og skrikes og skråles i vellyst og «glede» i hver krik og krok… Sionist operativen Jødiske Anton laVey, grunnlegger av og Pastor i Church of Satan, sier at «Der er et ‘Beast’ (Dyr) i mennesket som skal leves ut og nytes, og ikke djevelutdrives«:

Sånn gikk det med det «Hellige Land» – verdens største gay parader – talmudiske hellige sodomitt tradisjoner – helt ifra Sodom og Gomora tiden har de bevart sine perverse (og sterkt antiKristne) tradisjoner, som de eksporterer til hele verden idag. Verdens ende kommer når Jerusalem er trampet ned at hedninger sier Bibelen (Luke 21:24), Åpenbaringen kaller dem Gog & Magog jøder i Åp. / Rev. 20:7-8 (kommunistiske Sovjetiske askeNazi jøder, utgjør 60% av Israels populasjon).

Lykke til i ditt personlige valg mellom talmudiske Jøder med deres sodomittiske og hedonistiske tradisjoner og Jesus som Herre(r) og Mester(e). Hvem tror du vinner til slutt ?

AC/DC – Highway to Hell (Official Video)

Lyrics

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

3 Kommentarer

  1. Vandre_Falk

    Verden i dag har kommet mye lengre når det gjelder spott og styggedom mot Gud enn det Sodoma og Gomorra noensinne var. I USA har det gått mye lengre enn i Norge, men alt som skjer «over there» kommer snikende hit. Det er forferdelige tilstander i junaiten i dag, og med det regime som har kuppet makten er det ikke mye håp for fremtiden heller.

  2. Pingback: Høringforslag til regulering av konverteringsterapi for homoer – Riksavisen

  3. Pingback: Høyesterettsadvokat Ingvar H. Seth: En jødisk Kaifas korsfester en Kristen på Sunnmøre? – Riksavisen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.