Slangefolket returnerer til Ukraina

(20.08.2014) DNA-vitenskap, Ukraina og et annet jødisk hjemland. Alt henger sammen og gir mening nå. DNA Science har revet tidens gardin tilbake og avslørt Slangen og hans folk. De vi i dag kaller «jøder» er selve disiplene til den onde enheten som Bibelen beskriver som «den gamle slangen, djevelen».

«Amerika, Europa, Norge – ALLE nasjoner er bare utførere av de kriger deres politikeres Herrefolk instruerer nasjonenens myndigheter å gjøre. Nasjonenes myndigheter er ikke våre myndigheter. De er Slangefolkets myndigheter, beskytter Slangefolket og ivaretar Slangefolkets interesser (de har korrumpert alle politikere under solen). Derfor er myndighetene imot ønsket og viljen til alle oss som foretrekker Fredsfyrstens fred i verden. Vi vil ha Jesus som Verdens Hersker, ikke Jødene i sin Nye Verdensorden, Great Reset» – Jarle Johansen

Serpent Seed, Slangefolkets ledere. De som ikke vil ha Kristus, får disse som sine lands ledere, Isaiah 9:6.
Dere slanger, dere generasjon (rase eller nasjon) av hoggormer, hvordan kan dere unnslippe helvetes fordømmelse?» — Jesus Kristus. Matt. 23:33
Vi har reist til sentrum av verden og landet i slangens buk.» — Rabbiner Joel Bakst «Reise til Toraens sentrum» www.chazantorah.org, 2007

Fra de tidlige århundrene av de første årtusener var khazarene i Øst-Europa kjent som det djevelske «Slangefolket», og nå har nasjonen Israel innrømmet at dets folk faktisk er khazarene.

Innrømmelsen fra israelerne om at jødene ikke er i slekt med det gamle Israel, men til Khazaria ble rapportert i The Times of Israel (Leaked Report: Israel Acknowledges Jews in fact Khazars; Secret Plan for Reverse Migration to Ukraine, 18. mars 2014). Denne artikkelen, av professor Jim Wald, fortalte at den israelske ledelsen i Jerusalem sender militært utstyr og bosettere fra Israel til Ukraina (o.a.: satire, påstår de i ettertid, men «satiren» HAR advart all verdens folk om realitetene – informert, den som tier samtykker; «informed consent»).

Texe Marrs | The Jewish Coup In Ukraine/Khazaria

Jødene har tatt ansvar for det herjede landets regjering og finanser og har til hensikt å gjøre Ukraina til et «andre hjemland» for jødene.

Planen deres, lekket av statlige innsidere, kom først etter at Netanyahu og hans kabinett gjennomgikk økende DNA-genetiske bevis på at jødene ikke er etterkommere av Abraham. I stedet kom de fra Khazaria, hvor Kiev i Ukraina er midtpunktet. Faktisk er jødene i Israel og USA av ukrainsk arv. Ukraina ligger i hjertet av Khazaria.

Texe Marrs avslørende bok som avslører at menneskene som i dag er kjent som «jøder» kom fra Khazaria. De er ikke etterkommere av det gamle Israel. Bokens konklusjoner er drivkraften for den jødiske overtakelsen av Ukraina.

Tilbake til Khazaria

Rabbinerne lærer at på det åttende århundre konverterte hele nasjonen Khazaria til Talmud og til kabbalistisk jødedom. De hedenske khazarene, kjent i århundrer som «Slangefolket» ‘Holy Serpent of the Jews‘, kjempet mot både kristne og islamister ved å adoptere det elendige, men okkult avslørende, sexsymbolet på den sekstakkede stjernen. Senere, som omvendte «jøder», migrerte de til Polen og Øst-Europa. I dag finnes de for det meste i U.S.A. og i Israel.

DNA Science har i dag bekreftet denne Khazar-avstamningen av jødene. Jeg dokumenterer Khazars blodlinjearv i min definitive bok, DNA Science and the Jewish Bloodline.

Khazarene, identifisert i Åpenbaringen 2 og 3 som den onde «Satans synagoge» (Rev. 2.9 & 3.9), er videre identifisert i Esekiel 38 og 39 profetisk som folket i Gog, fra Magogs land. Profetien forteller oss tydelig at dette krigerske slangefolket først skal invadere og erobre Israel, og deretter fortsette å kaste hele planeten inn i kaos og krigføring (Åpenbaringen 20).

Fra Khazaria til Israel, og tilbake til Khazaria (Ukraina) er Israels hemmelige plan. Etter å ha undertrykt Ukraina-nasjonen, vil de jødiske erobringene fortsette inntil jødene oppnår sin nye verdensorden.

Denne enestående, nye boken forklarer at Khazar-jødene faktisk er «Gog og Magog». Deres profetiske skjebne er å plyndre Israel og Midtøsten og bruke USA som deres stedfortredende militærarm for en ny verdensorden.

Amerikansk Dominans

I 2007 kom de amerikanske professorene i statsvitenskap James Petras, John Mearsheimer og Stephen Walt til konklusjonen at USAs utenrikspolitikk nå er dominert av Israel Lobby. Jødene gjør dette gjennom sine mektige pengegrupper, AIPAC, ADL og AJC. De kontrollerer både det republikanske og det demokratiske partiet, og Det hvite hus gjør sitt bud. Det budet inkluderer erobringen av Ukraina.

Men hvordan kom jødene til å erkjenne deres khazariske blodlinje? Professor Jim Wald bemerker i The Times of Israel:

Den overraskende utviklingen hadde en enda mer overraskende opprinnelse: Genetikk, et felt der israelske forskere lenge har utmerket seg.

«Det er velkjent at en gang i det åttende og niende århundre konverterte khazarene, et krigersk tyrkisk folk, til jødedommen og hersket over et stort domene i det som ble Sør-Russland og Ukraina. Hva som skjedde med dem etter at russerne ødela det imperiet rundt det ellevte århundre har blitt et mysterium. Mange har spekulert i at khazarene ble forfedre til ashkenazi-jøder.

«Under FN-debatten om Palestinas deling svarte Chaim Weizman …» Det er veldig merkelig. Hele mitt liv har jeg vært jøde, følt meg som en jøde, og jeg lærer nå at jeg er en Khazar.»

Et Blue-Ribbon-team av lærde

De genetiske oppdagelsene i 2012 av Dr. Eran Elhaik fra det prestisjetunge Johns Hopkins Medical University, om at jødene ikke er fra det gamle Israel, men oppsto i Khazaria, lammet israelerne. Den har nå blitt fulgt av annen vitenskapelig forskning på høyt nivå. Wald rapporterer at «et blåbåndsteam av forskere fra ledende forskningsinstitusjoner og museer» ble deretter utnevnt til å studere DNA».

Disse myndighetene, sa Wald, «utstedte en hemmelig rapport til regjeringen som erkjente det faktum at europeiske jøder faktisk er khazarer.»

En blå-sløyfe-komité av forskere gjennomgikk DNA og andre bevis og fortalte den israelske regjeringen at jødene faktisk er av den khazariske blodlinjen. Statsminister Netanyahu har i all hemmelighet besluttet å bosette jøder i Ukraina, og fylle landet med militære og etterretningstjenestemenn. I hovedsak vil jødene gjøre Ukraina, midtpunktet i det gamle Khazaria, til et andre hjemland for jødene.

Ukraina-løsningen: To jødiske hjemland

Til å begynne med ble dette resultatet ansett som ulykkelig, til og med illevarslende, men, sier Wald, statsminister Netanyahu og hans rådgivere overrasket oss ved å bringe inn deres «Ukraina-løsning». Noen jødiske bosettere ville forlate Israel og returnere til Ukraina. Denne gjenbosettingen i Ukraina ville ta tid, av logistikk- og økonomigrunner. Sluttresultatet ville imidlertid være to jødiske hjemland, Israel og Ukraina.

«Vi snakker ikke om at alle Ashkenazi-jødene skal tilbake til Ukraina,» forklarte en velplassert kilde i etterretningskretser, «så klart er dette ikke praktisk.»

Wald kaller denne løsningen «Khazaria 2.0.» «Alle jøder vil bli ønsket velkommen tilbake til Ukraina uten betingelser som borgere.» Dessuten lover den israelske regjeringen en «infusjon av massiv israelsk militærhjelp» til Ukraina, «inkludert tropper, utstyr og bygging av nye baser.»

«Hvis den første overføringen fungerer, vil andre bosettere på Vestbredden bli oppfordret til å flytte til Ukraina også.»

I realiteten skal Ukraina bli et «autonomt jødisk domene», en etterfølger i liten skala til middelalderriket Khazaria… Det vil på jiddisk bli kalt Chazerai.

«Ved å stille opp de syriske opprørerne og Ukraina, så vel som Georgia og Aserbajdsjan» (også en del av det gamle khazariske territoriet), forklarer en kilde, Netanyahu «legger vi press på både Syria og Russland.»

Petro Poroshenko, Ukrainas nye president, er jødisk. Jødene, med amerikansk støtte og manipulasjon, kontrollerer nå Ukraina og er opptatt med å myrde ukrainere og sette opp konsentrasjonsleirer. Israel planlegger å gjøre Ukraina til et annet jødisk hjemland. For øyeblikket består snaue 0,2 prosent av Ukraina av jøder, men den samme jødiske minoriteten tok en gang over USSR og massakrerte 66 millioner mennesker der!

Israel og USA gjennomfører et blodig kupp i Ukraina

Dermed forstår vi det nåværende politiske rotet i Ukraina. Jødene startet søken etter sitt nye ukrainske hjemland. De har støtte fra USA, som vitne – den jødiske diplomaten, Victoria Nuland, fra utenriksdepartementet. USA advarer Vladimir Putin om å holde avstand til Ukraina og gi fra seg Russlands historiske bånd til denne nasjonen, nå styrt av Israel.

Den konstitusjonelt valgte ukrainske presidenten Janukovitsj ble styrtet i fjor av USA og Israel, med både CIA og Mossad dypt involvert. En jødisk milliardær, Petro Poroshenko, ble raskt innsatt som president. Jødiske penger og militærmakt blir stadig fløyet inn i Ukraina. Ukrainske kristne (ikke jøder!) blir slaktet. Folkemord er i gang.

All eiendom tilegnes av jødiske oligarker. Israelerne lærte i Tyrkia (1905), Sovjetunionen (1917) og Palestina (1948) hvordan de skulle jobbe som en korrupt og kalkulerende «minoritet» for å dominere et større, hedningeflertall.

Stakkars det ukrainske folket

Vi burde alle føle stor medlidenhet og sorg for det lidende ukrainske folket. De blir massakrert og undertrykt av de arrogante sionistiske jødene som, med USAs hjelp, nå er blitt «slavemesterne i Ukraina». Selv konsentrasjonsleirene er gjenåpnet og fylles opp med innfødte ukrainere.

Israels oligarker, under Porosjenkos jernhånd, deler opp byttet etter deres ukrainske maktovertakelse. Økonomien faller – den har sunket til bare førti prosent av nivået før 2013. Israel stjeler naturgass og olje fra det destabiliserte Midtøsten og selger det for store fortjenester til det energisultne Ukraina. Alt vil endre seg.

De jødiske monstrene som styrer Ukraina utfører folkemord og drap over hele landet. De gjør Ukraina til et «jødisk hjemland» for khazarene. Dette er hva jødene, Lenin og Trotskij, gjorde mot Russland i 1917. En landsby i Ukraina etter at de jødiske væpnede styrkene herjet i området.

Dette er den største tragedien siden de sataniske khazarene invaderte det fredelige, ubevæpnede Palestina i 1948, og drepte og slo palestinerne og drev hundretusener inn i flyktningleirer i ørkenen.

Amerikanerne er uvitende om redselen deres administrasjon forårsaker for Ukrainas folk. Men Gud vet. Han ser. Han føler. Vi har sådd vinden. Nå skal vi høste virvelvinden.

Denne original artikkel:

https://www.texemarrs.com/082014/serpent_people_return.htm

H.G. Wells sier Khazarene kom fra Edom

Edomittene etter Esau ble Jøder, sier H.G. Wells (på Jesus sin tid), og de fleste av dagens Jøder er konverterte Khazarer. Fra boken Who is Esau – Edom, av Charles A. Weisman

Ukrainske Jødiske kommandosoldater trent av Israel Defence Force https://www.riksavisen.no/ukrainske-jodiske-kommandosoldater-trent-av-israel-defence-force/

Hvordan Rasebedraget til Jødene ble Avslørt https://www.riksavisen.no/hvordan-rasebedraget-til-jodene-ble-avslort/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

9 Kommentarer

 1. Ble utestengt fra document.no permanent for å skrive dette i en kommentar der.
  Så er Document hjerneløst, eller er de et forum betalt av Mossad? Take your own pick.

 2. Pingback: Uavhengige dommere ala Skoghøy, det kan ikke Utøvende askenazi makthavere i Norge ha – Riksavisen

 3. Pingback: Khazarene (Jødene) skaper fyktningestrømmer alle steder (Ukraina/Palestina) – Riksavisen

 4. Pingback: Stanser Putin kokaintrynet jødiske Volodymyr Zelenskyj sexhandel med barn og unge horer for Israel? – Riksavisen

 5. Pingback: Kan vi håpe at Putin lynsjer de jødiske kuppmakerne i Ukraina? – Riksavisen

 6. Pingback: Kong Harald kalte kristne nasjonalister nettopp farlige nazier – Riksavisen

 7. Pingback: We remember 66 million Holocausted realVictims – Riksavisen

 8. Pingback: Vi minnes 66 million Holocaustede – Riksavisen

 9. Pingback: Hva media ikke forteller dere om KhazarJødene med makten i Ukraina – Riksavisen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.