Hvorfor i all verden sprayer de?

Illuminatet skal ha de-populasjon, 2/3 av menneskene skal drepes. Det gjøres ved å forgifte atmosfæren og maten menneskene spiser.. Folk over hele verden merker at været deres lokalt er i dramatisk endring. Alle steder. De begynner også å merke de lange hvite stripene etter fly som ikke forsvinner så raskt som kondens vil gjøre, hvilket har overbevist millioner om at chemtrail / geoengineering programmer er en realitet.

Ny film utkommet. Regissert/Produsert av Michael J. Murphy og Barry Kolsky. Skrevet av Michael J. Murphy og Barry Kolsky. www.witwats.com:

Kan det være en sammenheng mellom stripene på himmelen etter flyene og uvær og uvanlig være alle steder? Mens der er mange agendaer knyttet til disse skadelige programmer, så er der nå overflod av bevis på at geoengineering kan brukes til å kontrollere været.

I denne dokumentaren vil du lære hvordan aerosoler som blir spryaet på himmelen over oss brukes i forbindelse med andre teknologier for å kontrollere været vårt. Mens geoingeniører hevder at deres modeller er kun for reduksjon av den globale oppvarmingen, at aluminium og barium partiker skal returnere solenstrålene, er det nå klart at de kan brukes som en måte å konsolidere en enorm mengde både penge-og politisk makt i hendene på noen få – Illuminatet – ved å utnytte været gir det visse selskaper og Illuminatets skjulte organisasjoner kontroll over jordens naturlige systemer.

Dette blir selvfølgelig gjort på bekostning av alt som lever på planeten, og bevirker en masse sykdom hos mennesker og dyr, bidød, fisk-/fugleedød, og forgiftning av fauna og jordsmonn som truer folkehelsen via den infiserte maten vi spiser.

Programmet blir også brukt til krigføring mellom stater, for de som ikke vil godta frivillig Illuminatets Nye Verdensorden.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring