Skriv ut Skriv ut

Korona fullmaktslover; Gruppehysteri og fryktskaping

Til alle, landsmenn, kjente, naboer og sambygdinger. Jeg er Jarle Johansen. Jeg vil med dette offentlig ta avstand fra satanister som Erna Solberg følger samme formel som Adolf Hitler for diktatorisk makt ved fryktskaping og gruppehysteri i Norge. #Ikkeimittnavn #ikkeinorgesnavn #personligansvar

Bør vi gi regjeringen ved Erna Solberg like vide fullmakter som Hitler hadde spør Resett.

https://resett.no/2020/03/19/bor-vi-gi-erna-like-vide-fullmakter-som-hitler/

Kristne bør ikke være feige, og være redd flertallet, de som tier samtykker (Habakkuk 2:1). Vi er PÅBUDT å være Vaktmenn (Jeremiah 6:17, Isaiah 62:6, Ezekiel 3:17), å advare (Ezekiel 33:7), om ikke vil blodet til ofrene for disse onde krefter komme over vårt eget hode, vi blir ansvarlig, sier Bibelen (Ezekiel 3:18)… fordi de som Gud gir visdom og øyne til å se, krever Gud av oss at vi også tar ansvar og sier ifra om hva vi vet (Isaiah 58:1), selv om de ikke vil høre (Ezekiel 2:7).

Leser du og forstår du Bibelen, så vil du forstå at kristne er å bli et forsvinnende lite mindretall i verden i endetiden. En skal ikke slutte å være kristen fordi satanistene og de ‘illuminerte’ luciferiske gnostikere («JEG er Verdens Lys», sier Jesus. Lucifer påstår det samme. Hvem vinner?) har fått lov av Gud å ha en liten gjesteopptreden, en kort stund.

«Kirken har avskaffet kristendommen». – Søren Kierkegaard

Kirken og menigheters nye evangelium foruten sionismen er det sosialistiske toleranse og snillhets dogmer for deres lederes politiske saker. Galskap. DE er ikke kristne lenger. De aller fleste kirkeledere idag og pastorer kan jeg bevise er i strid med Guds Ord, om jeg bare hadde hatt tid nok.

Frykten er av Satan, er en fryktsom tilhører en Satan. Opererer en fryktløst i kjærlighet for Skapelsen og småfolkene og står imot de Onde og Ondskapen til satanistene, så er en av Gud, for Gud er kjærlighet, står imot Satan. Men Gud trenger folk til å handle for seg fysisk, til å si ifra, utbre evangeliet om Guds åndsRike fremfor at Satan og antriKrists rike vinner verden, alle verdens menneskers hjerter og sinn.

«David Rockefeller i sin bok MEMOIRS (2002) innrømmet å være del av en hemmelig kabal som konspirerte med andre for å få til en verdensregjering. Denne planen ble avslørt for 100 år siden av Robert Hugh Benson i Lord OF THE WORLD (1907), der han skrev at «i 1917 … begynte kommunismen virkelig …. Den Nye Orden begynte da.» Ti år før Bolsjevikrevolusjonen i Russland i 1917 forutså Benson det. Benson skrev også om et fremtidig parlament, amerikansk sosialisme, og «den endelige ordningen med vestlig frihandel» som oppstod etter 1989. Han avslørte at kontinent til slutt ville forene seg med kontinent, utsiktene til (sosialistisk) verdensfred ville bedra mange, og at ‘humanisme’ religionen var den eneste (snillhet, tolranse for all slags perversiteter).

Jfr. 1 Thessalonians 5:3

Unity sier det Luciferiske gnostiske evangelium. Det sier ikke Jesus Kristus sitt, det sier FULLSTENDIG overgivelse av Satan og satanistene..

Det hjelper ingen sin personlige frelse at jeg sier ifra for dem, hver enkelt må si ifra selv hva som er galt, ta stilling til godt og ondt:

«Does not disaster come to the unjust and calamity to the workers of iniquity?
()
If I have put my trust in gold or called pure gold my security, » –Job 31:3,24

Vi må sette vår lit til Gud å bevare oss for både korona og annet djevelskap, ikke Erna Solberg, Trump eller Hitler eller Lenin og Stalin. De er alle satanister. Gud vil straffe eller belønne oss alle etter hva vi velger å være (Romans 8:15).

Selv advokatforeningen som vanligvis springer maktas ærend synest dette går for langt

Jeg mener at slike fullmakter kan vi ikke gi til hysteriske Bergens kvinnfolk som dette. Hun er ikke noe dyktig, direkte dårlig som statsleder.

Og som Bilderberger er hun korrupt, siden hun ikke informerer velgerne som hvilken bindinger hun har med å være med der.

Gruppehysteri

Forleder og skremmer folk til å gjøre galt.

«Du skal ikke følge flertallet i det som er ondt! Når du vitner i en rettssak, skal du ikke gi etter for flertallet så du fordreier retten.
You shall not follow the masses in doing evil, nor shall you testify in a dispute so as to turn aside after a multitude in order to pervert justice;

2 Mosebok / Exodus 23:2

Gruppehysteri og fryktskapelse er ikke noe pent syn. Loven er jo laget for å hindre smitte, og ikke for å hindre meg å si at jeg er uenig i deres politikk iflg dem selv.

Dan Oddfjell skriver i Resett.no at han la merke til at Erna Solberg ikke ville si «Så sant hjelpe meg Gud» i innsettelseseden sin som Statsminister. Da vet vi hun er satanist. Retorikken hennes får folk til å heile henne, stå bak henne, nett som Hitler gjorde; Felles fiende, gruppetenkning. Jeg stoler rett og slett ikke på satanister, det er mitt prinsipp, de lyver for mye, Bibelen sier de har Djevelen, Løgnens Far til åndshersker. Det vet jeg stemmer. Jeg har studert løgnens vesen.

The Serpent Seed. Slangefolket

«Som Gro Harlem Brundtland har Erna Solberg vist seg som en forfører av det norske folk ved sin upatriotiske og delvis skjulte globalistiske agenda. Ingen av dem har som statsministre vist respekt for den lille norske mann og kvinne. Begge har vært høytflyvende egoistiske besserwissere opptatt av alt annet enn fedrelandet. Det vil fremtidig historie med all tydelighet vise. Og i begges tilfelle har de pretendert allslags godhet, men reelt solgt oss ut til fremmede for sølvpenger.() Vi lever i farlige tider. Triste antikrist-tider vil jeg mene.» – Dan Odfjell, Bergen (Kilde)

Vil bare minne på at Hitler tok livet av ganske mange mennesker med å spille på frykten hos folk for ‘smittebærerne’. Han fikk makten til det ved Riksdagsbrannen og Enabling Act, fullmaktslov > Unntakstilstandslov…. og Hitler-Jugend ble et faktum. Ungdommen er lett å forføre med retorikk.

Til alle i den fryktsomme Solberg-Jugend, ta det helt med ro. Jeg sitter hjemme bak stengte dører, og om ikke skjelver av frykt for Korona som dere fordi jeg tror Gud på sin Trone fremdeles har kontrollen på når jeg skal dø, så er jeg ikke kriminell. Jeg skal ikke komme nær noen av dere. Går jeg på butikken tar jeg på maske, hansker og desinfisert papirkjeledress. Ikke fordi jeg tror på sentrale personers løgner, men fordi kunsten her er å være en av massen som heiler derFuehrer; Erna Solberg. La de tro jeg er en av dem.

På bildet her ser vi hvordan det er når Folket som frykter alle står i flokkmentalitet sammen imot ‘fienden’ aka ‘smittebærerne’, og hilser sin Store Leder. Jeg står i den røde ringen, helt alene, heiler ingen, har heller ikke smitte, dere er trygg for meg.

Hvordan skal det gå med Verden og menneskeheten når stort sett alle elsker løgnene og hater sannheten? Er historieløse?

Gud er jo mektigere enn noen små virus, eller hva ? Mektigere enn Satan og satanistene også kanksje? Hva mener du? Vi tilhører hvem vi tilber. Hvem vi tror på tilhører vi. Tror vi på løgnene, tror vi på Satan som er Løgnenes Far. Tror vi på Erna Solberg som er satanist? Ja, da tilhører vi Satan. Og Satan gjør hva han vil med sine, ingen nåde der i gården. Overtas vi av frykten tilhører vi Satan, for ‘fullendt kjærlighet kaster frykten ut» sier Bibelen (1 John 4:18). De som er i frykten er ikke klar for Guds Rike. De er ikke klar for å elske som en må kunne for å være i Guds Rike. Snillhet- og toleransereligionen til satanistene bærer destruksjonen med seg, Guds Rike bare fordeler for alle med seg. De som frykter er fremdeles i ‘spirit of slavery’ (Romans 8:15).

“Men dere, mine barn, er av Gud og har seiret over dem. For han som er i dere, er større enn han som er i verden. ” (1. Johns 4:4)

Fryktskaping

Gud vil ikke at hans folk skal være redde. Ånden av frykt som griper om sjelene og sinnet til folket er fra Djevelen.

“For Gud ga oss ikke en fryktens ånd; men vi fikk Ånden som gir kraft, kjærlighet og visdom.” (2 Tim. 1:7)

Hitler skapte frykt og brente ned Riksdagsbygningen for å få til sine fullmaktslover til å ta ut sine ‘fiender’; Enabling Act, hette Hitler sin. Erna Solberg gjør det samme; Frykt > Fullmaktslover > Unntakstilstand > konsentrasjonsleire [jeg er IKKE smittebærer].

Korona. Vi har et nytt 9/11. Nytt Utøya. Rett etter dem ble nye fullmaktslover vedtatt. De lå faktisk klar på forhånd.

Vi kommer ikke til å kjenne igjen Norge og Verden om noen få år. Alt var bygget på sataniske løgner og bedrag. AntiKristene tar kontrollen over verden som Bibelen sier. De skal få sin tid, en kort tid. Jeg støtter dem ikke. Hold meg utenfor.

Alle må gjerne heile Erna Solbergs derFuehrer kvaliteter og handlingskraft ved hennes utvidede unntakstilstand fullmakter. Jeg sverger på ære og samvittighet jeg skal ikke komme i noen av deres nærhet. Please, bare ikke send meg til Auschwitz eller Bergen-Belsen, jeg er IKKE smittebærer, det lover jeg, jeg er KUN uenig i politikken.

Håper det fremdeles er lov. Dette er en test på det.

Lederskap

Hvis kapteinen er full, mister hodet eller bare har dårlig syn, så er det bra der er loser, overstyrmann og utkikk der for å fortelle ham det før han kjører skuta på grunn.

I krisetider er det spesielt viktig å ha folk som bestemmer som har vært ute en vinternatt før, som beholder hodet og ikke blir hysterisk.

Emosjonelt basert hysteri kan muligens bevirke at mange gode bedrifter går konkurs og nasjonalokonomien og til og med verdensøkonomien går på et skjær.

Minner om at det finnes fagfolk som ikke er hysterisk:

«Stans alle de tullete tiltakene og vend tilbake til normalt samliv med virus, bakterier og sopp. De er stort sett våre venner», sier Carl-Fredrik Bassøe, lege, informatiker og filosof, Bergen til magasinet Dagens Medisin.

fra Dagens Medisin (artikkel ble slettet, finnes på wayback machine)

Nye Verdensorden

Erna Solberg har blitt for stor for Norge, i dobbel forstand, hun aspirer mot Verdensregjeringen.

Her er eieren av Folkehelseinstituttet

Vi vet hva (((de))) vil.  Det samme som Hitler, som jødiske Stalin, som Karl Marx Mordechai Levy, som jødiske Lenin (Blank) ; Die Neue Weltordnung.

De vil krasje verdensøkonomien og lage en Nye Verdensorden, nye globale finans- og helse institusjoner, for å «hindre at verden kommer i denne situasjonen igjen», vil de hevde.

Security Chamber. Gave fra Norge til FN. Fugl Fønix reiser seg fra asken. Unity (satanisk), antiKristen luciferisk unity

Fugl Fønix som skal reise seg fra asken, bare med den sannhet at «architects of deception of the hidden hand» av B’nai Brith må først skape asken.

Proverbs 29:25
The fear of man bringeth a snare: but whoso putteth his trust in the LORD shall be safe.

Mvh. (smittefri) Jarle Johansen

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

2 Comments

 1. Sosialistisk Angivervirksomhet

  Nyttårstalen 1995/1996 (((Gro Harlem Brundtland))) ønsket nabokjerringen «å bry seg» om naboen

  Det er ikke å bry seg så lenge det er ondt ment

  Sovjet 66 million mennesker industrielt eksterminert av «folk som bryr seg» om naboen

  #KoronaHysteri

  Erna Solberg, og Adolf Hitlers Enabling Act, om modus operandi blant onde herskere å tilrane seg makt ved fryktskaping og skape fiendebilder av ellers gode naboer.

  #Angivervirksomhet

  #KoronaHysteri
  #KoronaNorge
  #FHI

 2. Kina ser ut som de har funnet en glimrende måte å ødelegge Vestens økonomier på, og masse hysteriske folk hjelper dem gjerne

  «Dette er ikke ei oppfordring til sivil ulydighet, men til å tenke sjøl.»
  Dr. med. Hans Husum, distriktslege i Finnmark i 40 år
  https://www.sagat.no/mening/corona-brokregning-og-katastrofekapitalisme/19.21198

  «With the spread of the coronavirus pandemic, what are the dangers of accepting official information from China as fact? And how are Chinese leaders trying to control the narrative surrounding coronavirus?»

  https://youtu.be/_BJmhNT4lg4

  Tankeeksperiment: «La oss si at Kina slapp løs dette viruset med vilje. For å ødelegge europeisk økonomi og bli en supermakt med Europa som sin koloni. La oss si at Erna & co er med på dette. Da gjør Erna & co nøyaktig det Kina ønsker. De stenger landet. Ødelegger økonomien. Og om noen år har Kina full kontroll med både oss og resten av Europa. Vi har alle blitt under kinesisk styre og Erna & co sitter langt borte og teller sølvpenger.» – Sverre Hoegh Krohn

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.