Mediaskapte kriger og terror

Hvordan kriger, terror og 9/11-komplotter blir satt i scene.

‘Wag the Dog’ er en amerikansk film fra 1997 med Dustin Hoffman, Robert De Niro og Anne Heche.

Filmens tema er at før et valg, så er en spin-doktor og en Hollywood-produsent som samarbeider om å «dikte» opp en krig, for å dekke over en sexskandale som presidenten har vært involvert i.

Enkelte påstår til og med at enkelte romferder på månen er hoax, for propaganda formål i den kalde krigen, regissert av Stanley Kubrick. Bin Laden filmene er sagt å være produsert i et studio i Florida. Personen som spiller ham er ofte en andreklasses identifisert skuespiller..

‘Wag The Dog’ filmen er en varsling og en oppskrift for hvordan kriger, terror og plott (som 9/11) blir satt i scene.

For dem som ikke forstår engelsk, så står der en myndighetsansatt rett bak studiofolkene og snakker i telefon med Presidenten, som instruerer hvordan filmen som skal på kveldens nyheter må være.

Filmen er mer sannhet enn fiksjon. Jfr. den engelske reporter som varslet om WTC # 7 -Salomon Brothers Bygningens- fall, 20 minutter før det skjedde. Alle så at bygningen stod bak henne…dum eller? Hun gikk litt raskt frem i skriptet.

«Kamerat, dette er bare begynnelsen«, sier Dustin Hoffman, i 1997. Comrade-Kamerat er kommunistisk. Riktig, det var bare begynnelsen.

Libya – en mediaskapt revolusjon

For eksempel Libya; Vi hadde først en «no fly»-sone, som vedtatt av FN, ‘med alle midler tillatt’. Det utviklet seg til et oppdrag med bombefly. Nå er det snakk om å sette inn styrker på bakken.

Alt dette til støtte for de edle og undertrykte libyske «opprørere.» Men hva om det ikke finnes noen libyske opprørere? For alle praktiske formål er der ingen libyske opprørere.

Uansett hvordan Gaddafi er, så til en arabisk diktator å være så har han behandlet sitt folk ganske godt og de aller fleste libyere tåler ham veldig godt.

Så hvor er opprørerne kommet fra? Nyhetsmedia / CIA.

Noen bevis:

1. Se på bildene fra ‘opprøret’. Hva ser du?

To eller tre av gutta står rundt omkring med AK’er og skyter i luften for kamera og hyler og skriker … en fyr sitter i en pick up bil med et stort maskingevær festet på … et godt beskåret bilde av en fyr sitter i noe som kan ligne en tank … i virkeligheten viser ikke bildene noe som helst. Og det er det.

Bildene kunne vært produsert på hvilken som helst landevei i arabia. Bare vikle et skjerf rundt hodet, fyr av en jaktrifle eller en AK-47 i luften, og vi har en opprører.

2. Falskheten ved «sosiale medier» krig

Hvis det er på Twitter eller YouTube så det må være sant, ikke sant? Nei.

Vi kan vurdere dette: YouTube har vært slått av i Libya … men «opprørerne» er i stand til å legge inn massive mengder rystende videoopptak (som ikke viser noenting) uten problemer.

Har du noen gang vært ute i felten med folk som skyter på hverandre og blir bombet? Tror du at du hadde hatt tid til å finne en Internett-tilkobling, overstyre YouTube blokkeringen og laste opp video? Kanskje, men sannsynligvis ikke.

Alt dette er en produsert cyberspace krig med opprørere for å rettferdiggjøre invasjonen å ta olje – og ta ut noen som ikke ville støtte Eretz-Israel-USA’s angrep av Iran.

Kilde: http://www.brasschecktv.com/page/1074.html

http://www.youtube.com/watch?v=2DJapluertM

Facebook Comments

Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.