Roten til det Onde

Tekstene skulle hjelpe til og beskytte oss mot å bli forført av denne verdens ‘husspøkelse’, som sitter fast i mørket mellom dimensjonene og ikke finner veien hjem til Lyset.
Tekstene skulle hjelpe til og beskytte oss mot å bli forført av denne verdens ‘husspøkelse’, som sitter fast i mørket mellom dimensjonene og ikke finner veien hjem til Lyset.

Hvert eneste våkne øyeblikk de skikkelig kristne, av hjerte og sjel – og de som ikke bare sier de er det, er våken på døgnet og arbeider så står de til ansvar ovenfor Gud, til en høyere makt. Det fordrer at de følger Jesus bud «gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg«, og andre av hans råd til de venner av ham som følger ham. ‘De som elsker meg, følger mine bud‘, sa han. Så godt en kan. For at en ikke skal bygge dårlig karma for en selv. De uvitende og de som ikke følger Gud trenger ikke bestrebe seg så mye på dette. De kan finne på reglene for seg selv etter som dagen skrider frem……ergo er der ingen regler…

De som ikke står til ansvar ovenfor eller kjenner til noen Gud og Guds ånd, kjenner bare verdens gud lucifer – den ånd som har flakket hvileløst rundt om i verden, og seg selv – idet noen krefter har gjort mennesket til gud for seg selv. De kjenner bare denne verdens ånd. Jfr. artikkelen ‘Den Nye Verdensordens religion.


De trenger ikke å følge de bud som en overordnet autoritet, Gud, har gitt dem i Torah’en (det gamle testamente), via Moses og Jesus (i NT). De kan følge de relative tolkninger (den babylonske talmud) som mennesker (rabbier) har gitt dem. Og de relative moralske lover som de kan finne opp for seg selv. De relative sannheter.

“Og Herren sa til Satan: Hvor kommer du fra ? Satan svarte Herren: Jeg har faret og flakket omkring på jorden.”
Jobs Bok 2.2

De relative sannheter og situasjonsbetingede moralske prinsipper fører dem på avveier. Det er Ordet som er vridd på. Ordet er korrumpert. Ordet er manipulert. Dette gjør at mennesker blir forført, av denne verdens gud Lucifer. Den villfarne ånd, som et husspøkelse, som ikke finner hjem til Lyset. De vet ikke at de er åndelig død. Tjener denne verdens åndelige sjef. Gud har i sin kjærlighet gitt folk et valg. Valgfrihet i dualismen. Hvilken ånd de vil skal være deres sjels ‘der Fuehrer’. De som er hjemsøkt av denne verdens ånd er tidvis ond. De vet ikke om det selv.

Jesus mente han hadde et inspirert budskap fra Vårherre selv. Han mente han var sendt av Gud, for å veilede mennesker til korrekt levevei, for hvordan de kunne ‘få et langt godt liv og leve lenge i landet, og kunne få leve i Guds Rike – paradiset igjen – som før Adam og Eva falt og dro med seg sine etterfølgere i elendigheten, og kunne få leve i paradiset – himmelen – også etter at den fysiske døden hadde inntrådt’.

‘Guds Ord’ inspirert og kanalisert til en rekke forfattere i Bibelen skulle være for å beskytte oss selv mot å begå onde handlinger, til å leve riktig – for ikke å pådra oss karma. «Dere høster som dere sår«, sa mannen, altså karmaloven. Det var et utvalg av forfatteres inspirerte tekster som hadde vist seg å stemme over tid, til å gi klok veiledning til mennesker i livet, og i døden.

Tekstene skulle hjelpe til og beskytte oss mot å bli forført av denne verdens ‘husspøkelse’, som sitter fast i mørket mellom dimensjonene og ikke finner veien hjem til Lyset. Slangen som ledet Adam og Eva til fortapelse i Edens Hage, paradiset, med å hviske forførende ord i øret deres om vellyst og rikdom og kunnskap som kunne gjøre en til ‘guder’ på jord. Slik menneskelig gudestatus har vært prøvd før blant annet ved å bygge Babels Tårn i Babylon. Vi vet hvordan det gikk.

Hva Gud splintret, det ugudelige og moralsk forkastelige samfunnet som hadde utviklet seg i Babylon, vil altså den politiske sionismen og Den Nye Verdenordens religion bygge opp igjen. Hva de kommer til å bygge opp igjen er en tro kopi av Det Babylonske system. Med den Babylonske Talmud som sin hellige tekst. Prototypen på De Moralske Absolutter, som Moses bragte ned fra fjellet og møtet med Gud til sitt folk, er glemt, pakket bort. Tolkningen (Talmud) av kilden, har blitt mer hellig enn kilden selv (Torah’en – GT). Den Situasjonsbaserte Moral og de relative sannheter passer dem tilsynelatende bedre:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/siv-jensen-david-rockefeller-og…

Noen veiledninger er nødvendig for at mennesket skal finne sin Lysets vei, å finne hjem til den rette ånden i seg, noen gode råd fra The Elders of Zion; Moses 10 bud blant annet, som Moses fikk inspirert av Gud, hans folk trengte noen absolutte sannheter å forholde seg til, fodi hans folk hadde havnet litt på avveie i dansen sin rundt gullkalven. Det hadde blitt alt for mye relative sannheter, og folket ravet rundt og visste ikke hverken opp eller ned, eller forskjellen på rett og galt, hva som var sannhet og hva som var løgn lenger. Helt forvirret av alle relative synspunkter, og relative sannheter. Tolkningene gikk over alle støvleskaft.

Ondskap, er det rett og slett mangel på kjærlighet, på opplysning, på kunnskap om hva som er best for mennesket?

Eia hadde vi hatt en Moses og Jesus igjen, som kunne ledet sitt folk utav ørkenvandringen.
Nå til dags er det åndelige svaret på alt å kaste bomber, napalm og fosfor i hodet på folk en ikke liker.
Hvem, hvilken åndelig kraft, utgjør den åndelige inspirasjon bak dette ?

Ja, ja – verden går fremover. Gjør den ?

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

 1. Dagbladet – en hund etter kristen manns blod.

  Dagbladet innrømmer at de bruker ‘debatt’ (les: utskjelling og trakassering) til å knuse ene religionen som har en suprahuman kraft i universet å stå til ansvar for; Gud, og innføre sin egen religion; ateismen, hvor mennesket er gjort til guder for seg selv.

  Arne Dvergsdal sier i sin kommentar i Dagbladet den 8.6.2009 følgende: «Jeg hverken hater eller frykter muslimer. men jeg avskyr religiøs intoleranse. Prestene i Den Norske Kirke har – takket være kritikk og debatt – gitt slipp på mange av sine vrangforestillinger. Til og med helvete er avskaffet, visstnok. Men utbredte kretser innen islam har intoleranse og overgrep som ideologi. da kan vi ikke gjøre som Ali Esbati – velge bort debatten».

  Merkelig hvor lite slike folk nekter å se sin egen intoleranse, og Dvergsdal representerer majoriteten av vestens sekulære samfunn. De bruker ‘debatt’ som et begrep for å knuse minoriteten, alt som smaker av gudsfrykt og har med Gud å gjøre skal knuses, – med ‘debatt’, det vil si mobbing, trakassering og personforfølgelse, inntil den siste stemme har stilnet, og vi sitter igjen bare med de som har gjort mennesker til guder for seg selv; ateismens agentur. Kristendommen skryter han av de allerede har desimert gjennom ‘debatt’. Nå er det de siste religiøse igjen som tror på en gud; Allah, med sine absolutte sannheter og moralske lover, som står for tur. Absolutte bud, og absolutte sannheter, kan en ikke ha må vite, da kan en jo risikere at noen sier disse mennesker er umoralske og ugudelige, hvilket er akkurat hva de er.

  Og jeg avskyr og forakter den intoleranse som slike som Arne Dvergsdal og hans like forfekter, som med sin atestiske intoleranse sprer sin giftige propaganda for sin gudløse ideologi uten motstand, av den enkle grunn at de har knust all opposisjon med sine ondsinnede sladder og fordreide virkelighetsforståelser. De vant den åndelige krigen med pøbelstreker. All som har prøvd å sende noen motforestillinger til Dagbladet i form av leserinnlegg eller kommentarer, vet at de elsker mest sin egen stemme, og hegner om sin egen ideologi. Deres ensidige form for pøbelvelde har lykkes 100 %.

  Stalins ateistiske røde horde fornekter seg ikke ! Business as usual der i gården. De har igrunn nå fått landsforvist alle kristne til det åndelige Sibir, hvor så nær som noen få overlever deres Gulag. Nå står muslimene for tur, deretter skal de få leve i fred og ro og salig glede i sitt ateistiske, om enn ikke proletariatets, paradis.

  ‘Det gode mot det onde’
  http://www.riksavisen.no/?p=1492
  ‘Den Nye Verdensordens religion’
  http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/den-nye-verdensordens-religion/

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.