Rothschilds Reuters hoax i Libya-dekningen

Baron Rothschilds REUTERS sin falsk flagg operasjon i Libya AVSLØRT. Gamle bilder brukt for å begrunne krig mot Libya. Baron Rothschild (Storbritania eller den franske familiegren?) eier nyhetsbyrået REUTERS. Rothschilds Reuters ble nylig tatt med buksa grundig nede i sin Libya-dekning. Disse byråer definerer hva ALLE mainstream medier skal skrive om, og som dermed former den offentlige opinionen. Journalistene i avisene trenger bare å kunne CTR-C og CTR-V på tastaturet.

Baron Rothschild kalles også Konge av Israel, siden han finansierte Teodor Herzl, sionismens far, finansierte de første bosettinger og det var han som fikk den britiske kolonimakts løfte om at jødene skulle få Israel etter andre verdenskrig som sitt hjemland i avtalen med den britiske utenriksminister Artur Balfour; Balfour-erklæringen, som belønning for at den internasjonale sionismens folk hjalp de allierte å vinne andre verdenskrig.

Baron Rothschild har også finansiert bygningene som huser Israelsk Høyesterett og Knesset (parlamentet). Israel er en personeid stat, med makt og evne og ikke minst vilje til å bedrive statsterror, som gjør som de vil, FN-resolusjoner eller ikke. De har vel ca. 77 FN-konvensjoner mot seg som de aldri har brydd seg om. Konsekvenser? Ingen konsekvenser. Ingen bombefly. Ingen FN-styrker som skal sikre den internasjonale fred. Ingen media opphaussing om at FN må overta Israel og gjøre dem sivilisert. Ingenting om Somalia, ingenting om Rwanda ??????

På grunn av at Israel har 250-800 atom-stridshoder i sin eie, så er det ingen som tør si imot dem, fordi de har truet med å benytte The Samson-Option mot Europa om noen prøver. Ren statsterror etter modell av Irgun, med sine terroraksjoner som staten Israel ble stiftet utav etter bombingen av King David Hotel i 1946. Var Hitler en Rothschild?, og en hemmelig agent for Rothschild familien, spør David Icke. Bilderberg. En av stifterne var nazisten Prince Bernhard av Nederland. Adel, monarki og økonomi i fellesskap, – skaper sitt fellesskap.

Den nazistiske Bilderberg gruppen er ikke rapportert om hos REUTERS.
Evelyn de Rothschild teller sine penger og sitt gull. Her havnet nok det norske gull som Bilderberger Gjedrem gav bort til sine venner også.

Helt fra formuens byggmester og forfar Mayer Amschel Rothschild tjente sine første deutchmark, pund sterling og dollar på å finansiere begge sider i en krig og profittere på begge uansett hvem som vant, har dette vært Rothschild-familiens varemerke. De forlater aldri sin suksessfulle forretningsmodell.

Media skaper opinionen, og skriver hva deres herrer forteller dem å skrive. Gamle bilder og film brukes til å rettferdiggjøre nåtidens kriger, overgrep og intervensjon i ethvert lands indre anliggender.

Den fredsbevarende organisasjon FN har blitt aggressoren >>>>>>>>>>>>>>>>> Rockefeller og Rothschild koser seg hele veien til banken, for de kontrollerer denne organisasjon og alle dens politiske aktører.

FORBUD MOT Å BLANDE SEG I LANDS INDRE ANLIGGENDER:
Article 2.7: Nothing contained in the present Charter shall authorize the United Nations to intervene in matters which are essentially within the domestic jurisdiction of any state or shall require the Members to submit such matters to settlement under the present Charter; but this principle shall not prejudice the application of enforcement measures under Chapter Vll.
http://www.un.org/en/documents/charter/chapter1.shtml

Chapter VII deals with threats to international peace.
http://www.un.org/en/documents/charter/chapter7.shtml

Har Gadaffi truet den INTERNASJONALE FRED ? Eller bare den nasjonale?

Might is right!

REUTERS bløff

Et godt eksempel på hvordan dette gjøres for å bygge opinionen mot Libya, fant vi på truthfrequencynews.com :

«Som vi har sett i konflikten i Libya spiller den seg ut akkurat som krigen i Irak, og er like ivrig med sine triks og taktikker, begynte vi å undersøke bilder, videoer og andre bevis for å føre oss til den konklusjon at hele dette mediashowet er et CIA-støttet kupp. Vi mener det er faktisk veldig lite konflikt (hvis noen) bortsett fra de falske flaggene foreviget av CIA/MI6/MOSSAD i en FN-overtakelse av regionen. Med tanke på internett blackout for å deaktivere folks evne til å kommunisere, Russia Today’s sine intervjuer med folk i Libya, og det store orakelet John McCain’s profeti at Gaddafi vil bombe sine egne oljerinstallasjoner, begynte et bilde å tre klarere frem [akkurat som beskyldningene var i Irak].

Det første store røde flagg var et bilde av Reuters fotojournalist Asmaa Waguih med bildeteksten:

«demonstrantene ser på bilder av demonstrantene som ble drept i løpet av de siste dagene under opprøret mot Libyas leder Muammar Gaddafi i byen Benghazi, Libya 23. februar 2011.»

Dette bildet er lagt ut på flere blogger over hele internett med bildeteksten og kredit til Reuters. Ved første øyekast ser bildet overbevisende ut, men ser på det mer enn ett sekund, peker en stor feil seg ut. Datoen, 06/29/1996 med tallet 1200 er trykt rett ved siden av. Hvis dette er et bilde av «en demonstrant ser på bilder av andre demonstranter som ble drept i løpet de siste dagene», så hva betyr den datoen?

KLIKK HER FOR BILDET I FULL STØRRELSE

Den 29. juni 1996, var det en massakre på Abu Salim (også stavet Abu Slim) Fengselet og familiene har krevd rettferdighet. Bildet er fra et minnesmøte til minne om ofrene og IKKE som bildeteksten hevder.

MER INFORMASJON: Protesten fant angivelig sted i februar 2011. Et klarere bilde av denne «bildeveggen» finnes på Wikipedia. Vi forstår wikipedia er ikke en 100% pålitelig kilde til informasjon, men bildet kan gjøre at vi ser banneret mye mer tydelig. Klikk her.

Imidlertid har protester skjedd mange ganger i fortiden for nøyaktig samme årsak. Det er ikke godt å si NÅR disse bildene fant sted, men poenget er å finne ut HVA bildene viser, ikke NÅR bildene fant sted.

Libya er for tiden under fullstendig internett blackout og folk er ute av stand til å snakke ut om forholdene der. Imidlertid er én ting klart: Gaddafi var klar til å ta olje rettigheter bort fra de store oljeselskapene [i.e. Rockefellers EXxon & Standard Oil] og gir overskuddet til sitt folk [samt å trade oljen i annet enn dollar, som i Saddam Husseins tilfelle]. Gratis helsetjenester for personer fra oljeinntektene?? Vel Mr. Gaddafi, det kan vi ikke ha, kan vi?! Hvordan våger du prøver å gi folk rikdommen av sine egne nasjonale ressurser. Spør Hugo Chavez, vil vi ikke ha noe av det der, Mister! Eller kanskje det er bare et spørsmål om George Carlin’s Foreign Policy i verk?»

http://truthfrequencynews.com/?p=451

Artikelen fortsetter undersøkelsene og beviser hvordan Rothschilds REUTERS nyhetsbyrå bruker et bilde fra 1996, til å begrunne en FN-ledet angrepskrig mot Libya i 2011, et FN som er kontrollert av samme Rothschild som eier REUTERS samt David Rockefeller, Trilaterale Commission og dens medlemmer, for deres felles agenda – uinnskrenket makt og profitt.

http://www.youtube.com/watch?v=gnK8_KJcmWg

Det 4de Riket – part 2

Les :

FN: Illuminatets verdensregjering etablert

 

Note til nett-trollene:

De som ikke har forstått dette til nå, så speilvender Nyhetsspeilet mainstream nyhetene, fordi vi vet av erfaring at de alltid lyver for å tjene sine eieres og politisk vedtatte skjulte agendaer.

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.