Costa Concordia omen; EU går overende

Costa Concordia ulykken har tydelige Illuminati signaturer. EU går overende i 2012. De skapte EU for å lage uro og disharmoni i Europa. Det har vært planen hele tiden å bruke det til dette formål; fallet skaper mye uro. De vil nå lykkes å gjennomføre sin New World Order, verdensregjering istedenfor europaregjering vil bli løsningen på dette ‘problem’ de har skapt.

Giglio er det italienske navnet for lily (lilje blomst). Svært symbolsk siden middelalderen, er lilje blomsten en av de mest tilbakevendende symboler til frimurerne, sammen med den røde rose.

2012 katastrofene starter med et cruiseskip som havererer. Dagen er «spesiell» siden det er det Ortodokse Nyttår, i henhold til den gamle Julianske kalender. I filmen «2012» er det en scene med et cruiseskip som ligger havarert på siden. Ser vi videre på karakterene i denne filmen er det to barn med navn LILY og NOAH. Det er 100 år etter at Titanic sank. Et skip som ble påstått ikke kunne synke (som det Britiske Imperiet fra hvor det kom ikke kunne). I løpet av bare noen få år brøt 1. Verdenskrig ut som svekket det britiske imperiet, og etter hvert begynte det Britiske Imperiet sin oppløsning og endelige ødeleggelse (en gang det største i historien). Er Costa Concordia er omen om at vatikanets romerske moderne imperium EU vil synke (Roma-traktaten)?

Costa Concordia tilhører samme selskap som eide Titanic, nesten nøyaktig 100 år etter Titanic synker ett til av deres skip. Titanic tilhørte White Star Line. White Star ble senere Cunard line, og Cunard er nå del av Carnival Corporation, som Costa Cruises også er.

Fra wikipedia om Costa Concordia:
«Med navnet Concordia var det meningen å utrykke ønsket om fortløpende harmoni, enhet, og fred mellom de Europeiske nasjoner».[6]»

Ordet Concordia kommer fra den Romerske guddinne for harmoni og fred. Concordia er opprinnelig Latinsk opphav og betyr uharmonisk harmoni.

Illuminati signaturer


«In Roman religion, Concord (Latin: Concordia, «harmony») was the goddess of agreement, understanding, and marital harmony. Her Greek version is Harmonia […] Her opposite is Discordia (or the Greek Eris).

So a «Concordia» disaster implies the opposite, discord! And it is embodied by Concordia’s counterpart, Discordia/Eris. Mythologically, it was none other than Eris who did the deed with the «Apple of Discord» – the ultimate cause of the Trojan War i.e. the ancient «World War».»
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1756637/pg1

Samme dag som Costa Concordia havarerte nedgraderte ratingbyråene kredittverdigheten til en rekke europeiske land. Den offisielle publisering om nedgraderingene, etter at finansmarkedene stengte i USA, Fredag den 13. Januar, var omtrent samtidig med havariet til Costa Concordia. De prøver å ødelegge Euro’en, for å redde dollar og pund sterling. Og de planlegger sikkert noe ennå større for Europa, ikke bare kollapsen økonomisk av eurosonen, for de har får ikke verdensregjering uten det følger mer.

Flytende EU havarerer

Hvert dekk har navn etter 13 opprinnelige land med felles valuta i EU:

«I traktaten fra 1993 ble det likeledes fastslått, at de landene som kunne leve opp til en rekke økonomiske kriterier, ville gå sammen om en ny valuta 1. januar 1999. Den beslutning har foreløpig resultert i at 13 av de 27 EU-landene har avløst dem nasjonale valutaen med euro. Euromynter og sedler kom på gaten 1. januar 2002.»
http://www.euinfo.no/eu.php?id=474&eu=_EUs_historie

COSTA CONCORDIA’s 13 DEKK I REKKEFØLGE:

Polonia, (Polen)

Austria, (Østerrike)

Spagna, (Spania)

Germania, (Tyskland)

Francia,(Frankrike)

Portogallo, (Portugal)

Irlanda, (Irland)

Gran Bretagna, (Storbritania, UK)

Italia, (Italia)

Greciua, (Hellas)

Belgio,(Belgia)

Svezia, (Sverige)

Olanda» (Nederland)

«Skjønner du tegningen? Costa Concordia er et omen (varsel) om fremtiden til EU kollapsen som er planlagt for dette året. Dette er ingen spøk. Disse Illuminati ritualene er hellig. Lurer du på hvorfor Captain Schettino flyktet? Hvis vi er antar at skipet var «ofret» for skjøgen som rir det røde dyret, kan han godt ha ventet på sitt martyrium.

Kaptein Schettino blir forvrengt av media. Selv innenfor dekningsområdet deres kan du se hvordan historiene er vridd. De rapporterer at de gjorde en ikke planlagt sving i et forsøk på å seile nær Isola del Giglio for å imponere en tidligere kaptein som det viser seg ikke engang var der likevel. I sine artikler antyder de at skipet ble truffet hvor hun ligger nå. De la ut de fine detaljene. I diagrammet nedenfor ser vi at Costa Concordia traff et skjær. Kapteinen sier at det ikke var kartlagt. På dette punktet har vi en eksplosjon, et strømbrudd og tap av kontroll over skipet. Jeg mistenker at kapteinen så at hans skip ville synke og gjorde hva sjøfolk har gjort siden seilskutetiden – strandet henne.

Vi ser på det første ‘X’ Costa Concordia hits revet og er hullet ut, eller de kan ha nettopp blitt skadet av eksplosjonen og mistet strømmen umiddelbart før kontakt med revet. Så kapteinen har to valg. Han kan returnere til havn eller styre mot Isola del Giglio. Det er åpenbart hva som bør gjøres. Isola del Giglio er betydelig nærmere og krever ikke en potensielt farlig sving.

Og i tillegg til alt var det en av Webbots (halfpasthuman) spådommer tilbake til den 5 desember 2011 (hvis noen har den opprinnelige rapporten, vennligst bekreft at dette sitatet er korrekt)»:

«Further support for the [underwater] supporting sets for the [financial/banking system] include imagery at the secondary level for [leaking (ships of state)] that will [run aground] and [destroy (under their weight)] the [international (predatory) financial structure]. While vaguely interesting and not at all noteworthy, these supporting sets do include that a [blonde woman (attorney?)] will be a very [visible] temporal marker in the near term future (December?) as the [last (of the) bright (lights)] of the [old markets paradigm]. The data shows the [well dressed blonde woman] in a [visible] incident in a [corridor (below decks?)] in the [traverse (pathways/halls?) of power] that will come to [symbolize (to the populace)] the [corruption zenith]. In many respects this [blonde woman (of failed power)] is the Maire Antoinette of our times, this current [age of revolution]. Any person foolish enough to still have [faith and trust] in any [paper debt] document will be able to date the [shattering of faith] to the [corridor confrontation] of [blonde ambition] and [common cents]. That the data sets are associated with [boats], and [leaking ships], and [ships running aground] should not be [over-looked].»

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/11710171

COSTA CONCORDIA – Mystisk kvinne visste skipet skulle synke

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2089793/Costa-Concordia-Francesco-Schettino-dining-companion-Domnica-Cemortan-lifeboat.html

Materialismens havari

En flytende øy med dyre utskeielser og alle materialismens gleder treffer en stein og synker utenfor kysten av Italia (hvor skjøgen moderkirken er) og skipet kalles Costa Concordia som betyr harmoni eller fred eller avtale som i en traktat (eurosonens) og hvert dekk er oppkalt etter de store aktørene i Eurosonen, som er opprettet for materialisme (Kull&Stålunion / Romatraktaten).

«Kapteinen ble oppdaget innpakket i et teppe på vei til kysten ca kl 11:30 – mer enn fire timer før evakuering av fartøyet ble ferdigstilt»
«Kapteinen forlot angivelig skipet i de tidlige stadier av evakueringen, og etterlot sin stab ombord.»
«Han har også blitt beskyldt for … raiding av skipskassen før han stikker av.»
«Overlevende ble overlatt til svømme for sine liv og skli ned taustiger under en skremmende ‘Titanic-aktig» flukt. De fortalte hvordan kvinner og barn ble pusjet ut av veien av mannskapet på vei mot livbåtene.»

Så, skal vi anta at dette var en symbolsk melding så er EU’s skjebne ganske tydelig.

Rottene forlater det synkende skipet først

– «Lederen» har stjålet alle pengene og flykter, forlater folk for å klare seg selv.
– Den ledelsen som er igjen er ubrukelig.
– Folk er på egenhånd.

Skandaleavsløring: EU-toppene veltet seg i luksus
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/eu/artikkel.php?artid=10094804

De kommer til å ta alle pengene og stikke av til sikre strøk når uroen starter?

Likheter mellom Titanic og Costa Concordia

Konspirasjonsteoretikere så tidlig likhetene mellom katastrofen av Concordia med Titanic, for å være presis: 99 år og 9 måneder mellom dem …

999 er 666!

666 – Et tall med en viktig betydning for okkultistene. Foruten blod offer ritualer, ble begge skipene brukt av Illuminati som jokere for sine egne formål. Og et annen viktig bevis for at den tragedien med Concordia var en planlagt hendelse, er at når skipet begynte å synke, Celine Dion er Titanic hit og tema sangen «My Heart Will Go On» ble spilt av de overlevende. På samme måte som Titaic var det, de var ombord fra J.P.Morgan og Rothschild som skulle opprette Federal Reserve System i 1913, og legge Amerika igjen under ‘The Crown’.

Titanic sank 14th April 1912
Concordia havarerte 13th Januar 2012

Titanic link: Titanic sank natten mellom 14. og 15. april, 1912. Cruiseskipet Costa Concordia traff bunnen og begynte å synke utenfor kysten av Giglio Island natten mellom 13. og 14. januar, 2012, som er nøyaktig 99 år og 9 måneder senere. Hvis du snur tallet, er resultatet 666, vedtatt dyrets tall, djevelens tall, også av frimurere.

Fredag den​13.: Mange rapporter tyder på at kaptein Schettino forsøkte å gjøre en annet hensynsløst manøver med samme skip den 17. desember, som er en annen «forbannet» dato. Den gangen bestemte han seg for å seile fra Marsiglia i røffe værforhold, men fikk så mye rasende reaksjoner blant mannskapet at han måtte stoppe sin plan. Fredag den​13. har vært ansett som en uheldig dato minst siden det 14. århundre.

Frimurerene: Skipet gikk på grunn utenfor den toskanske øya Giglio, det italienske navnet for lilje blomst. Svært symbolsk siden middelalderen, er lilje blomsten en av de mest tilbakevendende symboler til frimurerne, sammen med den røde rose.

Dessuten er navnet på skipet Concordia eller harmoni, som også er navnet på Firenzes første frimurer losje. Unødvendig å si, er lilje blomst også symbolet til Firenze.

2012 Symbolism: Costa Concordia – Titanic

Hvorfor fikk passasjerene beskjed om at de måtte gå tilbake til lugaren sin, fordi «alt var under kontroll»? … Hvorfor tok det en time før ansvarshavende beordret evakuering av skipet? Det var et problem med strøm fra generatoren …

En annen synkronistisk hendelse: Skipet hadde ombord en jente på 23 år, som var barnebarn til en dame som var med Titanic og overlevde for nesten 100 år siden. Også en musiker.

«By amazing coincidence, one of Metcalf’s fellow British performers, 22-year-old Amelia Leon of Birmingham, is a descendant of one of those legendary Titanic violinists, the Sunday Mirror reported.»
http://www.nydailynews.com/news/rose-metcalf-posted-facebook-costa-concordia-pray-rescued-article-1.1006717

Det antas at Vatikanet var mesteren bak senkingen av Titanic også, noe som bringer oss tilbake til en utrolig viktig detalj i forbindels emed Vatikanet… På Google Maps kan du se at koordinatene til Vatikanet på en rett horisontal linje med koordinatene til det forliste Titanic, og det nylig havarerte Costa Concordia! Pluss noe annet rart som vises i avstanden mellom Concordia og Titanic, nummeret 2600 nautiske miles.

La oss gå tilbake til den 7 august 2011, da det verste børskrakket siden 2008 fant sted, og eurokrisen startet. Dow Jones avsluttet med 266 poeng, S & P med 33 poeng eller 2,6%

33 er tallet eller høyeste graden til frimurerne. 266 er kabbalistisk antall dager mellom 15. januar og oktober 2011, kjent for jøder som Hoshanna Rabba – den syvende dagen av Sukkot. I 2012, i perioden mellom 15. januar 7. oktober er det 266 dager – 38 uker, dvs. de ni månedene av svangerskapet hos mennesker. Denne perioden er relatert til Gog og Magog krigen, som forventes å finne sted i 2012.

En falsk flagg hendelse til kan utløses av Illuminati i denne perioden. Noen konspirasjonsteoretikere hevder at den eksakte datoen vil bli 24 april 2012, fordi datoen er 266 dager etter ulykken 7. august 2011; Chile jordskjelvet.

Der er forøvrig 91 dager mellom datoene i Januar og April og hundre år selvfølglig (uten desimal). 91100. Sikkert bare en tilfeldighet.

Koordinater:
Costa Concordia vraket koordinater: 42 ° 21 ’55 0,25»N, 10 ° 55 ‘17.04»E
Titanic vraket koordinater: 41 ° 43 ’37 0,20»N, 49 ° 56 ‘53.70»W
Vatikanet koordinater: 41 ° 54 ‘8»N, 12 ° 27 ’23»E

De to ulykkene og Baron Rothschild’s Vatikanstat ligger på omtrent akkurat samme breddegrad!

Alt tyder på at vrakingen av Costa Concordia var en planlagt hendelse, i tillegg til rituelle formål, også et rødt flagg kan være en stor kollaps i Europa. Eieren av cruise selskapet som eier Costa Concordia, Micky Arison, som ligger i en disputt med sin israelske søster for tiden om deler av familieformuen, forventes ikke å tape noe på hendelsen, tvertimot, skipet er godt overforsikret.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring