Falsk flagg terrorangrep – Berlin 26.06.2011?

Illuminatet er er veldig redd for å bli avslørt for de store masser av folk nå, hvem de er, idet alt blir stadig mer innlysende, og trenger strengere overvåkning, og strengere straffer for å si eller gjøre noe som avslører dem, og det totalt diktatoriske samfunn blir resultatet. Mer overvåkning, mer kontroll, KUN for å beskytte dem, eliten, mot folk flest sitt potensielle raseri når de finner ut av sannheten.

Illuminatet hviler aldri, det må skapes en begrunnelse for å ta ut Iran, og de kan ha planlagt et nytt mulig falskt flagg angrep i Berlin på FIFA Verdensmesterskapet i kvinnefotball! Spre denne nyhet! Fullt trykk i alternativ-media kan avverge dette!!!!!

Et søksmål mot Angela Merkel, rikskansler av Tyskland, er anlagt av den hollandske advokat Torsten van Geest den 31. mai 2011. Dette søksmålet påstår at Merkel besitter kunnskap om et mulig falskt flagg angrep eller mega-ritual event på Berlins Olympiastadion under åpningsdagen av FIFA’s «Women World Soccer Championship Games», kvinnenes fotball verdensmesterskap, den 26.06.2011 (6/26/2011) og at hun ikke har utført sin primære oppgave å tilby tilstrekkelig beskyttelse til Tyskland og dets innbyggere.

Hele søksmålet her:
http://van-geest.de/images/stories/175V11.pdf

Den første delen av søksmålet gjør et forsøk på å etablere et mønster gjennom grundige undersøkelser og avslører hva som ledet frem til angrepene 9 / 11, hvordan «filmer», tv og musikk forutsa angrepet skulle skje via skjulte budskap, den sannsynlige agenda, den sannsynlige gjerningsmannen , informasjon om «øvelser» som «tilfeldigvis» etterlignet angrep, og mye mer.

OM dette skjer, og om alternativ media kan gjøre det som tilsynelatende ikke verdens etteretningsorganisasjoner og mainstream media klarer med alle sine ressurser, så vil de bli satt i slikt vanry blant folk flest at det hadde blitt opprør mot dem. Det vil være ødeleggende for deres institusjoner, så det er svært viktig at alt slikt blir rapportert med en gang til folket, idet dette kan avverge de planlagte angrepene.

Om det er nuclear (atom) eller biologisk angrep som er planlagt, allerede som innledet med det menneskeskapte e.COLI angrepet mot Tyskland som utvides er usikkert. Symbolikken i at først Japan som angripes nuclear, og deretter Tyskland, begge som stod imot ZION under andre verdenskrig, er noe å merke seg.

Intervju med Thorsten van Geest Mega Ritual 2011 (tysk)

Taust fra mediene

Det er av stor bekymring at det er samme mediene som tier om dette angrepet på Berlins Olympiastadion, den 26. juni, 2011, åpningsdagen av disse spillene, som alle de medier som ikke nevnte noe før 9/11. Det er også bemerkelsesverdig at Merkel gjorde i sin TV nyttår tale, og ganske merkelig, valgte den gang å snakke spesifikt om åpningsdagen av Women World Soccer Championship Games. Dessuten er det nå kjent at en Anti-terror trening / øvelse har vært planlagt å skje på samme dag i Berlin.

Det falske terrorangrepet er avdekket med å avdekke koder i diverse filmer, og i sangtekster, vesentlig:

FIRST WE TAKE MANHATTAN, THEN WE TAKE BERLIN
(Leonard Cohen)

They sentenced me to 20 years of boredom
for trying to change the system from within
I’m coming now, I am coming to reward them
First we take Manhattan, then we take Berlin

I’m guided by a signal in the heavens
I’m guided by those birthmarks on my skin
I’m guided by the beauty of our weapons
First we take Manhattan then we take Berlin

I really like to live beside you baby
I love your body and your spirit and your cloths
but you see that line that moving through the station
I told you ,I told you , told you , i was one of those

Ah you loved me as a loser but now you worried that i just mightwin

you know the way to stop me but you don’t have the discipline
how many nights i prayed for, this to let my work begin
First we take Manhattan , then we take berlin

I don’t like those fusion business mister
and i don’t like this drugs that keep you thin
I don’t like what happened to my sister
first we take Manhattan , then we take Berlin.

and I thank you for those items that you sent me
The monkey and the plywood violin
i practised every night . now i am ready
first we take Manhattan , then we take Berlin

remember me , I used to live for music
remember me , I brought your groceries in
well its Fathers Day , and every one is wounded.
first we take Manhattan , then we take Berlin

Mangelen på respons til angrepene på 9 / 11 og 7 / 7 ble senere fremstilt av media som inkompetanse og / eller forberedelse. Dette har blitt brukt som rettferdiggjøring av regjeringer for å innføre nye lover for å lage en politi-stat som sikkerhetssystem. Dette er dokumentert med utstrakt tap av borgerlige fred og frihet for folket i både Norge, USA og Storbritannia og andre land rundt om i verden. Det kan tenkes at WW3 kunne bli et utfall hvis en falsk flagg angrep finner sted i Berlin i løpet av disse spillene, og sannsynligvis vil Iran få skylden.

Konsekvenser av tidligere falsk flagg operasjoner:

  • DLD – kommunikasjonskontroll.
  • Flyplass-screaning – reisekontroll.
  • etc.

Denne falsk flagg trusselen blir rettet mot kvinnenes spill, kan det ha noen spesiell betydning, «rituelt snakket»? Vennligst ta noen minutter og se over informasjonen, og hvis du er enig at dette er noe folk i verden kan burde være bekymret og / eller vet om, da, gjøre ditt beste for å spre informasjonen slik at det blir så allment kjent som mulig. Det kan være det eneste vi kan gjøre på for å hjelpe avverge et angrep.

Que Sera Sera

Vi vi får vente og se hva, om noe, skjer den 26. juni. Det er imidlertid verdt å merke seg at iranske kvinnelandslaget i fotball har allerede blitt diskvalifisert fra turneringen på grunn av deres plan om å bære skaut, i tråd med islamske kleskoder. I seg selv trenger ikke dette bety noe. Med mindre en falsk flagg gjør fortellingen mer troverdig, ved at det i tilfelle umiddelbart ville åpne veien for anklager om iransk engasjement i falsk flagg operasjonen.

I konspirasjonforskningsmiljøet ryktes det at Angela Merkel er jødisk beskytter av de internasjonale bankiere, andre steder sies det at sovjetiske arkiver sier hun er et barn av Adolf Hitler. Kanskje begge deler. Alle vet at Prescott Bush og innflytelsesrike bankiere stod bak og finansierte Hitler.

Det er også merkverdig at zionist-sjefen og Bilderberger topp Henrik Heinz Kissinger nylig er tatt opp i FIFA sin undersøkelseskommisjon, for å undersøke påstander om korrupsjon i FIFA, og for å hvitvaske den påstått korrupte Sepp Blatter. Samme mann var også den som først ble valgt av George W. Bush til å være leder for 9/11-undersøkelseskommisjonen. Rett mann til å begrave all sannhet med andre ord, om han også dermed blir del av undersøkelseskommisjonen for det potensielle terroranslag.

PS: En annen tysk advokat skrev et åpent brev til presidenten i det tyske Federal Criminal politienhet denne uken om den påståtte planlagte falskt flagg terror angrep på kvinnenes fotball VM åpningskampen på 06-26-11

http://www.buergeranwalt.com/00-downloads/Offener-Brief-an-BKA-vom-06.06.2011.pdf

Om en falsk flagg terror operasjon avsløres på forhånd, så kan den ikke lenger påstås å være et terroranslag utført av andre, for eksempel Iran, for å få en unnskyldning for å gå til krig mot dem. Skjer dette, må vi akseptere at dette var nettopp; en falsk flagg operasjon, for å ha noen å skylde på for å gjennomføre en agenda. Dettte kan også være opptakten til London Olympics 2012 med sin ZION logo.

Illuminati: Ikke bare Dere vokter oss, WE’RE WATCHING YOU!

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring