Gi Rom for Sjelen

En verden noe fattigere på sjel og ånd.
En verden noe fattigere på sjel og ånd.

Nekrolog; Michael Jackson.

Michael Jackson døde idag den 26.06.2009. De som kjente MJ av ånd er i landesorg.

Vi lever i en verden hvor krefter rår som helst ikke vil ha sjel, moralske absolutter, fred eller rettferdighet. Krig og elendighet er hva de næres av og profitterer på. Kaos er deres metode. Det skal ikke finnes andre guder enn dem i verden.

Men så lenge det finnes ETT menneske igjen med ånd, så har de tapt. Den dagen der ikke er flere med ånd igjen, er det ikke så nøye med. Da går de vel løs på hverandre, men det betyr mindre for de som har gitt rom for sjelen, for de har allerede dratt til stedet bak eller ved siden av denne 3D verden. Av og til med god hjelp av disse åndsløse krefter, de som ikke bare eier de rent mekaniske produksjonsmidler for sin virksomhet, men også deres viktigste produksjonsmiddel; menneskene – inklusivt deres hjerter og sinn.

Michael Jackson var en av dem som mer enn alle andre var verdens samvittighet i min generasjon, og som viste oss glimt av Verdenssjelen, er nå borte. Kanskje det er DERFOR han er borte (jfr. John Lennon). Popsangere har stor innflytelse. Noen fryktet vel hans 50 annonserte konserter i London. Det er vel bare kulmineringen av siste 10-15 årenes forfølgelse av ondsinnede krefter vi ser med hans bortgang. Noen annen ånd enn deres egen verdslige, i deres sjelløse virkelighet, vil de ikke ha i SIN verden.

Ta hvilket som helst av hans soloalbum etter Jackson5, og finn en sjel i dem alle som er uovertruffen. En stor liten mann som helt alene var og virket som verdens samvittighet er borte. Som en annen noen tusen år før ham som kom til sine egne, men de tok ikke imot ham, ble han forfulgt, misforstått, hundset og korsfestet, og tok sin død av det.

Det store med budskapet var vel ikke døden eller korsfestelsen, men rett og slett forsikringen om at oppstandelsen er garantert, for dem av den rette ånd, – de med en sjel. De uten, de som er overbevist om at de ikke er annet enn kropp og sinn, får nøye seg med å være igjen her i denne 3D virkelighet de elsker høyere enn sjelens ubegrensede virkelighet. Frykten er det som holder sjelen arrestert. Det helvete de er med å skape her, er hva de får. What U see is what U get!

La de små barn komme til meg og hindre dem ikke

Fredsfyrster

Fredsfyrster har ikke så mye å stille opp mot Verdens Fyrster, annet enn denne ånd som nærer dem. Heal The World. Helbred Verden, var et av hans budskap. Han gav til og med oppskriften i den sangen. Han evnet å se utover den tredimensjonale verden, til en verden bakenfor, som ligger der og venter bare på å bli oppdaget av flere.

For dette var han hatet av dem som vil beholde mennesker i sin 3D verden, i sin makt og under sitt samfunnsystem. For dem som aner hva han mente – følte hans ånd, hans fans, undertegnede innkludert, var han elsket.

Mannen er borte, men hans ånd lever videre i hans kunst; de låter og den musikk som er helt særegen, ikke kan forklares med annet enn en helt spesiell kontakt med Verdensånden selv. Den ånd som er basis for den sjel i hver enkelt av oss som enhver kan nå om vi bare vil. De som har kontakt med denne Verdensånd, vil gjenkjenne den utenfor seg, – og elske den.

Will You Be There ?

«I mine mørkeste stunder;
Vil du fremdeles bry deg?
Vil du bli der?
I mine rettsaker og i mine prøvelser;
Og i mine frustrasjoner;
I min frykt;
I min smerte;
I min glede og min sorg;
I et løfte om en bedre morgendag;
Vil du være der?»

Skrev han mange år før hans ‘ulykker’ tok til. De sjelløse hater denne ånd.

Hans kamp ble ensom stakkar, som den er for de fleste. Alene fødes vi (ikke nødvendigvis ensom), alene skal vi dø, og overgi vår ånd tilbake til Verdensånden.

Menneskene gjør best i å starte gjøre noen kloke valg og grep.

Den evige død

Kollektivet har ingen som helst innvirking på individets sjel og individets valg. Individet drar videre alene om så er, kollektivet må gjerne bli igjen her.

Den dagen der ikke er flere som Michael igjen (og der er ikke mange), som peker på at der er andre bedre virkeligheter, så er alle kollektivister ferdig. De er åndsdød anmasse. Kollektivt åndelig selvmord. Verden har aldri vært fattigere på ånd og sjel enn nå.

De som ikke kommer seg videre er for evig låst fast i denne mentale felle; at denne verden vi ser for våre øyne og leser om i media er alt som er. En kommer aldri ut av den uten åndens hjelp. Uten sjelen. En rundans av inkarnasjoner inni samme elendigheten. What U see is what U get!

Den mentale kortslutning skaper og er det eneste helvete som eksisterer. Det er den evige død.

Det evige liv

De som vil dra til Michaels verden og virkelighet når den dagen er inne, gjør best i å starte allerede nå å gi rom for sjelen.

Den beste måten å hedre dette store menneske på er gi rom for den sjelen, av den ånd som var i ham. Kan det bli utkommet så har hans død ikke vært forgjeves. Kan han bli større død enn i live, så er det fint.

Hans ånd er med dem som vil den skal være det. Sjelden kommer denne kampen mellom det gode og det onde i verden så klart frem som den de har utsatt ham for. De får sin sin straff i bardoen, jfr. den Tibetanske Dødebok, Jesus har lovt at ikke en eneste sjel skal gå til spille, martyren har funnet det evige livet, de onde krefter i verden som dreper Jesus’ disipler kommer til å brenne i helvete.

Vi lyser fred over Michael Jackson’s minne.

Se også:
‘Saturday Night Blues; Et hjerte med 100 % kjærlighet, er 100 %.’
http://www.riksavisen.no/?p=450

‘Verden trenger helbredelse’
http://www.riksavisen.no/?p=945

Facebook Comments

7 Comments

 1. Pingback: Bevisste Borgere av Norge » Illuminati Drepte Michael Jackson

 2. De som elsker Jesus, og prøver å følge hans eksempel, de sender han Den Hellige Ånde. Og det er dem Verdens Fyrster hater, og søker å drepe.

  De som har sett intervju av Michael Jackson på Oprah Winfrey showet for en del år siden, sa han da at han på ingen måte trodde at han var Jesus, men at han prøvde og leve slik som Jesus har sagt, ved og vise omsorg for barn, de svake i samfunnet, og engasjere seg i verden forøvrig.

  Evangeliet etter Johannes:

  Løftet om Den hellige ånd
  14.15 Dersom dere elsker meg, holder dere mine bud. 16 Og jeg vil be Far, og han skal gi dere en annen talsmann, som skal være hos dere for alltid: 17 sannhetens Ånd, som verden ikke kan ta imot. For verden ser ham ikke og kjenner ham ikke. Men dere kjenner ham, for han blir hos dere og skal være i dere. 18 Jeg lar dere ikke bli igjen som foreldreløse barn. Jeg kommer til dere. 19 Snart ser ikke verden meg lenger. Men dere skal se meg, for jeg lever, og dere skal også leve. 20 Den dagen skal dere skjønne at jeg er i min Far, og at dere er i meg og jeg i dere.
  21 Den som kjenner mine bud og holder dem, han er det som elsker meg. Og den som elsker meg, skal min Far elske. Ja, også jeg skal elske ham og åpenbare meg for ham.»
  22 Judas – ikke Judas Iskariot – sier til ham: «Herre, hvorfor skal du åpenbare deg for oss og ikke for verden?» 23 Jesus svarte: «Den som elsker meg, vil holde fast på mitt ord, og min Far skal elske ham, og vi skal komme og bo hos ham. 24 Den som ikke elsker meg, holder ikke fast på mine ord. Det ordet dere hører, er ikke fra meg, men fra Far, som har sendt meg. 25 Dette har jeg sagt dere mens jeg ennå er hos dere. 26 Men Talsmannen, Den hellige ånd, som Far skal sende i mitt navn, skal lære dere alt og minne dere om alt det jeg har sagt dere.


  Når verden hater dere

  15.18 Om verden hater dere, skal dere vite at den har hatet meg først. 19 Hadde dere vært av verden, hadde verden elsket sitt eget. Men dere er ikke av verden. Jeg har jo utvalgt dere fra verden, og derfor hater verden dere. 20 Husk hva jeg sa til dere: En tjener er ikke større enn sin herre. Har de forfulgt meg, vil de også forfølge dere. Har de holdt fast på mitt ord, vil de også holde fast på deres. 21 Alt dette vil de gjøre mot dere for mitt navns skyld. For de kjenner ikke ham som har sendt meg. 22 Var jeg ikke kommet, og hadde jeg ikke talt til dem, da hadde de vært uten synd. Men nå har de ingen unnskyldning for sin synd. 23 Den som hater meg, hater også min Far. 24 Hadde jeg ikke gjort slike gjerninger blant dem som ingen annen har gjort, hadde de vært uten skyld. Men nå har de sett gjerningene og hater både meg og min Far. 25 Men det ord som står i deres egen lov, skulle bli oppfylt: De hatet meg uten grunn. 26 Når Talsmannen kommer, han som jeg skal sende dere fra Far, sannhetens Ånd som går ut fra Far, da skal han vitne om meg. 27 Men også dere skal vitne, for dere har vært hos meg fra begynnelsen av.

 3. Åndskampen; For noen vakre sjeler (og ja; det finnes stygge, heslige sjeler på denne planeten også i alle valører), og den vakreste av dem er en av forfatterne av sangen; MJ.

  «Det er ikke hva som går inn i munnen som gjør et menneske syndig, men det som kommer utav munnen, for det kommer fra hjertet»

 4. Michael Jackson døde i sitt forsøk på å advare verden om planlagt Bio-Våpen massemord, i sine London-konserter «Thats It!».

  ‘Han kom til sine egne, men de tok ikke imot ham’. Hver dag kan et menneske opptre som verdens ‘frelser’. Menneske, frels deg selv….

  Noen som husker noen andre som døde (les: ble drept) for å stå opp imot sin samtids herskerelite? Ukristelig hets mot Michael Jackson :

  «De som har sett hans intervju med Oprah Winfrey for en del år siden, sa han da at han på ingen måte trodde at han var Jesus, men at han prøvde og leve slik som Jesus har sagt, ved og vise omsorg for barn, de svake i samfunnet, og engasjere seg i verden forøvrig.»

  Dr. Conrad Murray Blir Brukt Som Syndebukk I ‘Direkte Energi Våpen ‘ Mordet Av Michael Jackson
  http://eldib.wordpress.com/2009/08/23/dr-conrad-murray-is-being-used-as-a-scapegoat-in-the-directed-energy-weapons-murder-of-michael-jackson/

  ”To the reason behind the CIA needing to assassinate Michael Jackson, these reports continue, was an out of court settlement the pop icon signed with son of the king of Bahrain, Sheikh Abdullah bin Hamad al-Khalifa, this past November in London, and which stated, in part, that in exchange for millions of dollars previously lent to Mr. Jackson by the Sheikh, Mr. Jackson would allow his sold-out United Kingdom concerts to be a “platform” for warning the World of a soon to occur mass genocide event.

  Both Michael Jackson and Sheikh Abdullah bin Hamad al-Khalifa have been long standing supporters of the fearless Austrian investigative journalist, Jane Burgermeister, who is warning the world that the greatest crime in the history of humanity is underway, and as we can read: “Jane Burgermeister has recently filed criminal charges with the FBI against the World Health Organization (WHO), the United Nations (UN), and several of the highest ranking government and corporate officials concerning bioterrorism and attempts to commit mass murder.

  This bioterrorism is for the purpose of carrying out a mass genocide against the U.S. population by use of a genetically engineered flu pandemic virus with the intent of causing death.

  This group has annexed high government offices in the U.S. Specifically, evidence is presented that the defendants, Barack Obama, President of the U.S, David Nabarro, UN System Coordinator for Influenza, Margaret Chan, Director-General of WHO, Kathleen Sibelius, Secretary of Department of Health and Human Services, Janet Napolitano, Secretary of Department of Homeland Security, David de Rotschild, banker, David Rockefeller, banker, George Soros, banker, Werner Faymann, Chancellor of Austria, and Alois Stoger, Austrian Health Minister, among others, are part of this international corporate criminal syndicate which has developed, produced, stockpiled and employed biological weapons to eliminate the population of the U.S. and other countries for financial and political gain.

  The charges contend that these defendants conspired with each other and others to devise, fund and participate in the final phase of the implementation of a covert international bioweapons program involving the pharmaceutical companies Baxter and Novartis.

  http://9-11themotherofallblackoperations.blogspot.com/search?q=Jane+Burgermeister

  Russia’s FSB Reports Pop Icon Michael Jackson Assassinated By CIA
  FSB sources are reporting to President Medvedev today that American pop icon Michael Jackson was “most assuredly” assassinated by the US Central Intelligence Agency (CIA) after an examination of data transmitted by a Russian Military’s Kosmos 2450 satellite show “conclusively” that immediately prior to the music stars death in Los Angeles an electromagnetic pulse consistent in pattern to EMR weapons looted from the former Soviet Union by the United States was employed at the “exact coordinates” of the rock stars home.
  http://www.fourwinds10.com/siterun_data/health/intentional_death/news.php?q=1246050100

 5. Beklager at jeg ikke fullt ut kan hylle denne MJ som en verdens «frelser». Derimot kan jeg godt forstå at hans musikk og opptreden har en stimulerende/suggererende tiltrekkende effekt på mennesker. Men det betyr ikke at det er en ren og ekte Gudommelig energi som formidles gjennom mannen.
  Det kan her være på sin plass å disiplinere kroppen og sjelen, for trygt å navigere gjennom vår tids urolige farvann.

  1. MJ spiller som regel musikk i Offbeat. En rytme som slår inn og splitter energien i våre Chakra – derfor denne suggererende sentimentale effekt.
  2. MJ jagger og ragger tidsintervallene(dvs forskyver tidsintervallene) i musikken noe som ble innført med jazzmusikken. Dette virker spesielt sløvende på kronechakra, eller det åpner for anti mind of God.

  Rockmusikk er derfor en av de mest negative manifestasjoner på vår planet
  og benyttes flittig av NWO og media i deres agenda. Hvorfor er det slik?
  David Icke forklarer hva lydvibrasjoner egentlig er og hvilken fundamental betydning de har i skapelsesprosessen:

  http://www.youtube.com/watch?v=XiUuCbeKAus

  Likeså kan det være nyttig å skille mellom begrepene sjelen og ånden.

  Learning to Care for the Soul:
  http://www.youtube.com/watch?v=VaGkNAJ3QEY&feature=related

  Strengthening the Soul:
  http://www.youtube.com/watch?v=VPw1qHzy2Qc&feature=related

  Your Causal Body Treasures
  http://www.youtube.com/watch?v=S1dkn0jX9eI&feature=related

  Uffda:-)

 6. Michael Jackson Live In Bucharest The Dangerous Tour – Man In The Mirror 1/2

  Michael Jackson Live In Bucharest The Dangerous Tour – Man In The Mirror 2/2

 7. ‘Earth Song’, sammen med ‘Heal the World’ og ‘We are the World‘ og ‘Man in the Mirror‘. Noen som bedre kan kalles ‘verdens samvittighet’ ?

  Michael Jackson – Earth Song

  What about sunrise?
  What about rain?
  What about all the things,
  That you said we were to gain?
  What about killing fields?
  Is there a time?
  What about all the things,
  That you said was yours and mine?

  Did you ever stop to notice,
  All the blood we’ve shed before?
  Did you ever stop to notice,
  The crying Earth the weeping shores?

  Aah…………… Oo………..
  Aah…………… Oo………..

  What have we done to the world?
  Look what we’ve done.
  What about all the peace,
  That you pledge your only son?
  What about flowering fields?
  Is there a time?
  What about all the dreams,
  That you said was yours and mine?

  Did you ever stop to notice,
  All the children dead from war?
  Did you ever stop to notice,
  The crying Earth the weeping shores?

  Aah…………… Oo………..
  Aah…………… Oo………..

  I used to dream.
  I used to glance beyond the stars.
  Now I don’t know where we are.
  Although I know we’ve drifted far.

  Aah…………… Oo………..
  Aah…………… Oo………..
  Aah…………… Oo………..
  Aah…………… Oo………..

  Hey-yea!
  What about yesterday?
  What about the seas?
  The heavens are falling down.
  I can’t even breathe!
  What about apathy?
  I can feel its wounds.
  What about nature’s worth?
  It’s our planet’s womb!

  What about animals?
  We’ve turned kingdoms to dust,
  What about elephants?
  Have we lost their trust?
  What about crying whales?
  Ravaging the seas.
  What about forest trails?
  Burnt despite our pleas!

  What about the holy land?
  Torn apart by greed
  (creed).
  What about the common man?
  Can’t we set him free?
  What about children dying?
  Can’t you hear them cry?
  Where did we go wrong?
  Someone tell me why!

  What about baby boy?
  What about the days?
  What about all their joy?
  What about the man?
  What about the crying man?
  What about Abraham?
  What about death again?
  Do we give a damn?!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.