Skriv ut Skriv ut

Henry H. Klein – Jødisk Anti-Sionist Martyr

zionism-rothschildism

I sitt modige forsvar av amerikanske patrioter i de oppvigleri krigstid prøvelser, Klein utsatt kreft som er fortærende verden i dag. Klein sa: «kommunister styrer ikke bare vår regjering, men vår politikk, våre arbeidstakerorganisasjoner, landbruket vårt, våre gruver, våre bransjer, våre militær leirer og våre væpnede styrker …. Anti semittisme er et oppkonstruert bedrag for utpressing».

Kort tid før hans «selvmord» i 1955, ytret Henry H. Klein, en rettferdig jøde, disse profetiske ord:

«Sionismen er et politisk program for erobringen av verden … sionismen ødela Russland med vold og massedrap som en advarsel til andre nasjoner. Den ødelegger USA gjennom konkurs, som Lenin rådet til. Sionismen ønsket annen verdenskrig om nødvendig for å slavebinde mennesker. Vår arbeidskraft er spredt over hele verden. Vil vi bli ødelagt innenfra eller vil vi våkne opp i tide til å forhindre det? » (Hefte «Zionism Rules the World»).

Klein1 Som Robert Edmondson, er Klein en annen amerikansk helt som er skylt ned i minnehullet for å ha trosset Rothschild-Rockefeller kartellet. Det er ingen Wikipedia-oppføring for denne jøde som kjempet mot Frimurerbankfolk hele sitt liv hadde et korstog som NYC reporter, redaktør, forfatter, offisiell tjenestemann for New York og Ordfører kandidat. (Han sa Rockefellers og de fleste andre tycoons er under sionistisk kontroll.) Han ble advokat og forsvarte pro bono kristne patrioter i den berømte «oppvigleri» Sedition saken i 1942-1944.

Klein representerer den sanne jødiske ånd, ikke eksklusiv for jøder, med å tjene Gud, det medfødte universelle prinsippet om absolutt sannhet og rettferdighet. I likhet med andre grupper, har jødene blitt forrådt av Luciferianske (Illuminati) sentralbanksjefer ved hjelp av ulike ‘ismer’ inkludert sionismen, kommunisme, liberalisme, fascisme, sosialisme og feminisme.

Klein dedikerte sin 1935 selvbiografi «Mine siste femti år» til sin mor «hvis instinkter og ånd ble overført til hennes sønn.» Han kan sannferdig si: «I en verden styrt av Mammon, har jeg forsøkt å tjene mine medmennesker … Hvis jeg har utsatt noen hyklere, humbugs og løgnere, jeg føler jeg har bare ytterligere tjent Gud.»

Show Rettsakene

I 1942-1944 bestilte FDR (F. Delano Roosevelt/Rosenfeldt) en stalinistisk Show Trial for å straffe amerikanske patrioter og anti-kommunister. Siden Russland var en alliert, ønsket han å male sine kritikere som nazister og antisemitter. Ca 45 ulike aktivister, deriblant Robert Edmondson, ble siktet for å ha oppfordret til opprør blant amerikanske soldater og satt i fengsel. Etterforskningen mot dem ble utført av B’nai Brith, FBI og journalister for (Illuminati jødiske banker eid) Washington Post.

Henry Klein representerte Elmer J. Garner i Wichita, Kansas, en døv 83 år gammel amerikansk patriot som døde tre uker etter rettssaken begynte. Han hadde blitt holdt i [Washington, DC] fengsel i flere uker, i mangel av kausjons penger, og døde alene i et Washington hybelhuset med 40 cent i lommen.

Blant de andre forfulgte patrioter var: en skiltmaler som var 80 prosent døv, en Detroit fabrikkarbeider, en kelner og en hushjelp. (Denne kunnskap står i gjeld til «A Mockery of Justice The Great Sedition Trial of 1944» av Michael Collins Piper & Ken Hoop.)

Mer fremtredende mål inkludert den tidligere amerikansk diplomat og økonom Lawrence Dennis, som sa «Pearl Harbor suspenderer ikke Bill of Rights»; Mrs. Elizabeth Dilling of Chicago, en frittalende og velformulerte anti-kommunistiske foreleser; Rev. Gerald Winrod of Kansas som hadde stilt til valg for Senatet; og William Griffin, en New York-basert utgiver med koblinger i den romersk-katolske kirke.

Ved å fengsle disse menneskene, håpet FDR håpet å skremme sine mer alvorlige kritikere, menn som oberst [Charles] Lindbergh eller Senators [Burton] Wheeler [D-Mont.], [Robert] Taft [R-Ohio] og Gerald Nye [RN. D.]

Kleins Forsvar

Etter at Garner døde, representert Klein Col. Eugene N. Sanctuary, 73, som drev Presbyterian utenriksstasjon kontor i New York. Sanctuary hadde skrevet en pamflett «Er New Deal kommunist?» der han gjorde en 35-punkts sammenligning av den til Marx ‘1848-programmet. (o.a.: ‘New Deal’ var Roosevelts/Rosenfeldts politiske program)

Han skrev også «The Talmud Unmasked: The Secret rabbinsk læresetninger om kristne» (The Talmud Unmasked: The Secret Rabbinical Teachings Concerning Christians, New York 1939). Han var også forfatter av flere hundre hellige og patriotiske sanger, inkludert «Uncle Sam We Are Standing by You». Han var neppe den farlige seditionist som påtalemyndigheten og pressen som sympatiserte med påtalemyndigheten malte ham å være.

«Denne påståtte tiltalen,» sa Klein i sin åpningstale til juryen, «er … under en grunnlov som garanterer fri presse og ytringsfrihet til alle tider, inkludert i krigstid … Disse menneskene trodde på de garantier som er fastsatt i Grunnloven, og de kritiserte ulike handlinger av administrasjonen. »

Klein-forsvaret inkluderte følgende:

«Vi vil bevise at kommunister styrer ikke bare vår regjering, men vår politikk, våre arbeidstakerorganisasjoner, landbruket vårt, våre gruver, våre bransjer, våre militær leirer og våre væpnede styrker»

«Vi vil bevise at denne forfølgelsen ble igangsatt av såkalte profesjonelle jøder som jakter på og gjør forretning på andre jøder ved å skremme dem inn i troen på at deres liv og deres eiendom er i fare gjennom påståtte pogromer i USA [og at] antisemittisme som er hevdet i denne såkalte tiltalen, er bedrageri og utpressing, som blir drevet av racketeers med formål å samle jøder om deres (bedragernes) sak.»

«Vi vil vise at de mest ondartede skriftlige angrep på jøder og på Roosevelt-administrasjonen utgikk fra kontoret til FBI ved en av deres agenter, og at hensikten med dette angrepet var å provosere andre til å gjøre det samme. Vi vil vise at denne agenten også drillet sine undersåtter i New York med sopelime pinner og oppmuntret dem til «å drepe jøder.»

«Vi vil vise at store summer av Hitler penger hjalp å finansiere Mr. Roosevelts kampanje for gjenvalg i 1936, og at akkurat i dette øyeblikk, at da britiske, amerikanske og tyske hovedsteder og industri samarbeidet i Sør-Amerika og andre deler av verden. » [Dette peker til Illuminati som en verdensomspennende elite konspirasjon som kontrollere begge sider av enhver konflikt.]

Klein tale var et kritisk vendepunkt i forsvaret. Lawrence Reilly skrev at «Klein gjorde mye i sin korte tale å torpedere [Aktor] Rogge’s sak ved å bringe frem i lyset de skjulte organer som er ansvarlige for dets eksistens.»

Som en direkte konsekvens av hans offensiv mot ADL og de andre jødiske grupper som hadde orkestrert rettssaken, ble Klein målrettet angrepet, spesielt fordi han var jøde.

Klein skrev at «forsøk ble gjort for å forgifte meg i Washington DC og banke meg ellers i NYC. Min telefon har blitt tappet i mer enn 10 år, og posten min stjålet. Klienter og venner ble advart å holde seg unna meg og ord ble sendt ut av den jødiske kabalen til å sulte Klein. «

Ifølge Revilo Oliver, begikk Klein selvmord i 1955, men det er ganske sannsynlig at han ble myrdet. Louis McFadden, leder av the House Banking Committee ble tilsvarende myrdet i 1936. Forfatteren av «Sions Protokoller» skryter av at å drepe motstandere, særlig ikke samarbeidsvillige Frimurere, og gjør dødsfallene slik at de ser naturlig ut.

Konklusjon

Vårt samfunn er som en slange som skifter sin hud. Den gamle huden var den vestlig sivilisasjonen, hengivenhet til Gud, land, menneskelig utvikling og frihet. Den nye huden er en bankier styrt sosialt konstruert plantasje der slavene tror de er fri.

Henry Klein bekjempet denne utviklingen, men Amerika vet ikke engang at han eksisterte. Dette er skjebnen til patrioter i et land som har blitt fullstendig undergravd av en internasjonal satanisk kult oppsatt på å omsette sitt økonomiske monopol til et totalt monopol over politikk, kultur og religion. Sionismen, inkludert organisert jødedommen som er uvitende medskyldig i denne demoniske driven til å styre og eie alt og alle.

Men Sionismen er bare en pil i Illuminatets kogger, som inkluderer frimureriet, de fleste religioner inkludert fundamentalistisk islam (Salafis / wahabittene,) etterretningsorganisasjoner, selskaper, regjeringer, stiftelser, tankesmier, massemedia, utdannelse, frivillige organisasjoner etc. I hovedsak har de kontroll over pengene, og alle danser til deres stemme, mens de oser av salvelse. De sette sine ulike midler mot hverandre for å oppnå sine mål, som er degradering og gjøre menneskeheten til slaver av seg.

Det er vanskelig å si om Illuminati uttrykker et fariseer jødisk behov for å kontrollere verden, eller en satanisk en, eller om det er en forskjell mellom de to. Men en ting er klart. Som alle andre, jøder som Henry Klein har en medfødt forbindelse til Gud. Når vi innser at vi er ofre for en kjempestor bløff, kan vi følge Klein’s eksempel og uttrykke hans Ånd på nytt.

o.a.: Klein kan også bli kalt en kristen martyr. Han var en jødisk konvertitt til kristendommen. Alle kan ha Klein og «uttrykke Klein sin Ånd». Men vi må huske at kilden til denne Ånd er Kristus. Klein hadde Kristi Ånd. Kilden er Gud gjennom Kristus (Døren til Faderen). Ingen kommer til Faderen, til Guds-ånden, Godmind, uten (Joh 14,16). Hvis vi alle kanaliserer Kristi Ånd som fra ut av bibelstudier og er så heldig å motta dåpen i Kristus sin Hellige Ånd ved hell og gjerninger, ved å gjøre det han gjorde (rettferdighet, elsker godhet, kjærlig, rettferdig, anti-Satan, anti-tyranni, etc) vil vi også ha den ånd Klein hadde, nemlig Kristus’ ånd. Vi vil være Ett i Kristus. Dvs hvordan det vanligvis var i Europa og USA / Kanada og hvordan verden ville være hvis det forble slik idag og i fremtiden også. Lucifer, Buddha, Moses, Mohammed, etc .. verden ville ikke være ETT i enhet med dem, idet de er alle eksklusive og ikke inkluderende. Dagens orden er å ha ånden til Lucifer «Gjør hva du vil er hele Loven» (Alistair Crowley), en ånd som ikke er bra, vil det være alle mot alle (Mark 13:12) (unntatt de som deler Kristi Ånd, vil de være av ett hjerte og ett sinn, som Paulus sier i 1 Kor 10 og mange andre steder). Som Kristus var Sønn av sin åndelige far, vil vi være av Gud ved å beholde den Faderlige Ånd, det er vår seierskrans, og verden får være hva den vil, for vi er ikke AV verden, bare I den. Ingenting kan gjøre noe med det, kan ingen prøvelsene i en demonisk infisert verden kan endre det. Ref. Jobs bok. I Kleins selvbiografiske anekdoter sier han at han ble klar over et «jødisk Gestapo» (CHEKA) når hans karriere sysler krysset «organisert Jødedom» i New York i løpet av det tidlige 1920-tallet. Klein sa Sanhedrin – den høyeste ledelse med retten til å styre, detaljstyre og beskatte jødene i Nye Testamentet – sa han det fortsatt eksisterer. Vanlige jøder vet aldri om det, med mindre de krysser noen eller vandrer «utenom alfarvei».

Kilde

Henry H. Klein – Jewish Anti- Zionist Martyr
http://henrymakow.com/henry_h_klein_jewish_martyr_fo.html

THE SEDITION CASE (contains Henry Klein’s address to the jury)
http://www.resist.com/Instauration/OtherPubs-20120723/SOL-TheSeditionCase.pdf

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

One Comment

  1. Pingback: Ervin Kohns norske CHEKA, 100 års jubileum – Riksavisen

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.