Skriv ut Skriv ut

Jødiske jenter bør unngå ikke-jødiske menn

Bør norske jenter holde seg unna jøder og muslimer? Iranske Press-TV melder idag at en gruppe av ledende israelske rabbineres koner oppfordrer jødiske kvinner til å unngå å gifte seg med eller arbeide sammen med arabiske menn.

I et nytt anti-palestinsk opprop, har konene til en gruppe av ledende israelske rabbinere oppfordret jødiske kvinner til å unngå å gifte seg med eller arbeide sammen med arabiske menn.

Oppropet, i form av et brev publisert offentlig, signert av nærmere 30 rabbineres ‘koner, skildrer arabiske menn (palestinerne) som mindreverdige til jødiske kvinner og som bør betraktes som fiender.

«For din skyld, av hensyn til fremtidige generasjoner, og slik at du ikke gjennomgår forferdelige lidelser, vender vi oss til deg med en forespørsel, en henstilling, en bønn. Ikke date ikke-jøder, ikke arbeid på steder hvor ikke-jøder frekventerer, og ikke gjør nasjonal tjeneste med ikke-jøder», sies det i brevet.

For å overtale jødiske kvinner, beskriver brevet også jødiske jenter som stammer fra en edel rase av konger, og at dating en ikke-jøde ville avskjære dem fra deres jødiske identitet.

Oppfordringen, som kom bare uker etter at en Rabbiner i et brev som «oppfordret jøder til ikke å selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder», utløste kritikk i Israel hvor enkelte politiske og religiøse figurer kaller dette en «hat-kampanje.»

Israels forsvarsminister Ehud Barak har også fordømt de anti-arabiske brev undertegnet av rabbinere og deres koner, og sier disse tiltakene tar israelske tilbake til mørketiden.

«Rabbineren brev og brevet av rabbinernes koner er en del av bølgen av rasisme som truer med å feie det israelske samfunnet inn i et mørkt og farlig sted,» sa Barak.

En araber kommenterer forslaget under artikkelen:
«Hvilken araber eller muslim med sin fornuft intakt ønsker å gifte seg med en jøde uansett? Selv om islam ikke handler om rasisme eller noe slikt, ville jeg heller giftet meg med en kristen enn gifte meg med en jøde, med sin begrensede respekt for andre, er de så langt de verste menneskene i menneskehetens historie, der arroganse, dominerende superiority kompleks, og manglende evne til å ta kritikk og korreksjoner går langt tilbake i historien, men likevel wallahu a’lam (Bare Gud vet best)».

Hadde noen i Norge sagt at norske jenter bør ikke gifte seg med utlendinger, jøder eller muslimer, hadde de blitt kalt nazister og straffet. Men disse Rabbier blir ikke straffet etter internasjonal lov…. Hvorfor ikke?

Har disse Rabbier og deres koner bare sagt det som alle andre bare tenker?

TOPP RABBI: ‘Ikke-jøder eksisterer for å tjene jøder’

Sefardiske leder Yosef: Ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene

JERUSALEM (JTA) – Israelske sefardiske leder Rabbi Ovadia Yosef i sin ukentlige lørdag kveld preken sa at ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene.

«goyim ble født kun for å tjene oss. Uten det, har de ingen plass i verden, bare for å tjene Israels folk, sa han under en offentlig diskusjon om hva slags arbeid som ikke-jøder har lov til å utføre på Shabbat.

«Hvorfor hedninger trengs? De vil jobbe, de skal pløye, de skal høste inn. Vi skal sitte som en Effendi og spise», sa han til litt full latterbølge i salen.

Yosef, den åndelige lederen for Shas partiet og tidligere sjef for de sefardiske rabbier i Israel, sa også at livet til ikke-jøder er beskyttet for å avverge økonomisk tap for jødene.

«Med hedninger, vil det være som enhver annen person: De trenger å dø, men Gud vil gi dem nødvendig levetid. Hvorfor? Tenk deg at en esel skulle dø, så ville de miste pengene sine. Dette er hans tjener. Det er derfor han får et langt liv, til å fungere godt for denne jøde», sa rabbineren, som nylig ble 90 år.

Et lydopptak av noen av rabbinerens merknader ble sendt på Israels Channel 10.

Den American Jewish Committee fordømte rabbiens uttalelser i en uttalelse mandag.

«Rabbi Yosef bemerkninger – peker på det vanvittige at jødiske skrifter hevder ikke-jøder eksisterer for å tjene jødene – er avskyelig og en krenkelse av menneskeverdet og menneskelig likeverd, sier AJC direktør David Harris, «jødedommen lærte først verden at alle individer er skapt i Guds bilde, som hjalp til å danne grunnlaget for vår moralske kode. En rabbiner bør være den første, ikke den siste, for å gjenspeile at dette er grunnfjellet i undervisningen i vår tradisjon. «

http://jta.org/news/article/2010/10/18/2741341/rabbi-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews

Bemerk Rabbiens hatt: Den jødiske hatten, skullcap eller kapel på engelsk, kippah på hebraisk eller yarmulke på yiddish. Hatten skal bæres av alle jødiske menn under bønnetjeneste.

Ikke boligutleie til ikke-jøder

«Øverste Yesha Rabbiner sier jødisk lov forbyr å leie ut hus til arabere. Rabbi Lior utsteder Halakhic domskjennelse som forby arbeid eller leie ut bolig som en sak som kan «true sjeler.»
http://www.haaretz.com/news/top-yesha-rabbi-says-jewish-law-forbids-renting-houses-to-arabs-1.241799

«Israelere er omtrent jevnt fordelt i støtte og motstand mot planen til en gruppe Rabbinere som sier jøder skal unngå å selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder, ifølge en ny undersøkelse.
Dusinvis av senior Rabbinere har nylig offentliggjort et brev med råd om at jøder ikke må selge eller leie ut eiendom til ikke-jøder.»

http://presstv.ir/detail/157647.html

Rabbinere: ‘Ikke utleie til utenlandske arbeidstakere’
25 Tel Aviv rabbinere signere oppropet: «Ikke ha nåde med dem.»
http://www.jpost.com/LocalIsrael/TelAvivAndCenter/Article.aspx?id=180812

Russia Today rapporterer:

«I Israel er en arabisk mann er dømt til 18 måneders fengsel for «voldtekt ved bedrag». Sabbar Kashur lurte en kvinne til å ha sex med ham, ved å hevde å være jødisk. Han planlegger å anke avgjørelsen. Og som RT’s Paula Slier rapporter, selv par som velger å ha interreligiøse relasjoner møter sterk fiendtlighet i Israel.»

Gresk Ortodokse Kirke til motangrep

Salonika’s Metropolite Anthimos, Øversteprest i den Gresk Ortodokse Kirke for Pireus, sa på Mega-TV, den største TV-stasjon i Hellas nylig følgende «Adolf Hitler var et redskap for verdens sionisme og ble finansiert av den velkjente Rothschild-familien med det formål å overbevise jødene til å forlate Europa og dra til Israel for å etablere det nye riket. Jøder som Rockefeller, Rothschild og Soros styrer det internasjonale banksystemet som styrer globalisering.»

The European Jewish Congress (EJC) called Wednesday for the Greek Orthodox church to remove the Metropolite of Piraeus, Seraphim, after the high-ranking priest sounded an anti-Semitic rant on Greek TV.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/141286

Dobbeltmoral?

Hvordan blir Rabbiene møtt i vesten?

Med øredøvende taushet. Illuminatets Nye Verdensorden med hovedsete i Jerusalem, er det bygget på uttalelsene til disse Rabbier?

Kongelig besøk i synagogen
Kongelig besøk i synagogen

Facsimile fra VG, artikkel ‘Kongelig besøk i synagogen‘, der det mosaiske trossamfunn maner til dialog.

Her må det manes ganske så kraftig til dialog. Og vi tror det faktisk er disse gærne Israelske rabbier som må gi alt i den dialog. Kanskje de bør få sparken?

Det hadde vært fornuftig at Det Mosaiske Trossamfunn i Norge gikk ut og tok STERKT avstand fra Rabbienes uttalelser, for å unngå at anti-semittisme skapes i Norge.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.