Strømprisene: Et av flere tiltak for «bærekraftig utvikling». Middelklassen skal utraderes

Bærekraftig utvikling for dem, ikke for oss. I nazismen som i kommunismen er det to klasser; kapitalistene og de fattige, Herrefolket og Slavefolket. I det kristne Norge har vi vært begunstiget med en intelligent adel som gjennom alle tider ivaretok landets, folkets (og sine egne) interesser. Denne adelen ble avskaffet, fordi verdens antikristne lederskap vil ha alle land lagt under sin verdensregjering, hvor de bestemmer vår skjebne. Ikke vi selv. Det er the Great Reset. Som i USA, skal dermed middelklassen her også utraderes.

Den eneste ‘adelen’ vi har idag er 169 for det meste idioter på Stortinget – mange er kjønnskvoterte – de trenger ikke intelligens – de må bare ha et kvinnelig kjønn – det er kvalifikasjonen, som er enkle for internasjonale og nasjonale rikfolk å sjarmere og forføre. Fascismen er samarbeid mellom næringslivet og myndigheter sa Mussolini. Det har vi idag, organisert gjennom Davos-samlingene til askeNazi Klaus Schwab – han som vil gjøre Great Reset, 5te Riket. De har nettopp begått et åndelig makt-kupp fra Jesus Kristus som beseiret dem på Golgata, han var/er Verdens kongers Konge, spesielt Norges (Isaiah 9:6), ikke Klaus Schwab eller det andre krapylet Bill Gates. Hva kan vi forvente av djevelskap de har planlagt for Great Reset? Parisavtalen og ACER må sies opp øyeblikkelig.

Neste ut er drikkevannet, sier en av Klaus Schwabs kompiser i Davos, Nestle-sjefen. https://www.huffpost.com/entry/nestle-chairman-peter-brabeck-water_b_3150150

Inflasjon. Finanskrise. Økonomisk krakk. Slik har det alltid vært før i historien, når småfolket skal knekkes, og jævlene med sine korrupte politikertjenere sitter igjen med pengekassen. Prisen på strømmen må ned, til alle. Støtteordningen vil føre til kraftig inflasjon, ødelegge økonomien vår.. til slutt må vi dra med trillebår med penger som i Weimar-Tyskland, da og Venezuela idag, av av verdens beste oljeøkonomier knekket, med samme oppskrift. Det eneste som trenges er å ha nok idioter i politikken, så tar de seg av all den destruksjonen som skal til med litt ledelse av korrumpert toppledelse i partiene. Kablene må kuttes, strømmen vår er ikke handelsvare. Kostpris + påslag 20 øre må være kravet… Å bruke skattepenger til «støtte» da betaler fremdeles vi de ekstreme priser — ingen andre i europa, dette er gigant finans overføring fra Norge til andre land.. Vi betaler med skattepenger deres billige strøm. Galskap..  LO har krevd ekstreme lønnskrav, dette vil SELVDESTRUERE økonomien vår (jeg er økonom fra BI).. Kablene må KUTTES ! ALL strøm skal selges til Norge.. Norge først ! Lønningene må holdes på dagens nivå, hvis ikke vinner krapylet Klaus Schwab, at til slutt har innflasjonen spist opp verdien av våre eiendommer, og alle mister dem.

Hvem kan unngå å bare elske denne pene skarpe damen her, jeg vil ha henne til President:

.

Sosialismens 4de Rike. Bertram Gross, forfatter av boken «Friendly Fascism» var ingen hvem som helst på området. Gross innså senere at sentralisert makt var, i virkeligheten, lunten til tyranni. «Big Business-Big Government partnerships …», skrev han, «were the central facts behind the power structures of old fascism in the days of Mussolini, Hitler and the Japanese empire builders. … I see Big Business and Big Government as a joint danger.» (kilde)

Det er Klaus Schwab sin «stakeholder kapitalisme» ala Davos, hvor alle satans ormeyngel samles for å konspirere mot Gud og den sømmelige del av menneskeheten. Tiltakene mot vårt «høye» strømbruk i arktiske Norge til naziPinsens venner har nettopp begynt:

Vi sunnmøringer liker ikke å bli lurt for penger. Du kan gjerne ta oss på øyet, men svindle oss for penger, da ligger du litt tynt an. Da har de erklært krig. Nå skal jeg forklare hvordan «bærekraftig utvikling» for ‘noen’, ikke nødvendigvis trenger å være det for alle oss andre. Det er en lang historie, her kan jeg bare gjøre den kort. Vil (aske)Nazi’ene blant oss ha krig, så skal de få krig, ihvertfall ordkrig. Nå skal dere få lov å forstå hvorfor Erna Solberg er så god venn med Angela Merkel, av konspirasjonsteoretikere sagt å være Hitlers datter.

Nazi-Erna

Om det er Nazist eller Kommunist sosialister som med dette skal utrydde middelklassen og fravriste oss eiendommene våre, som våre forfedre har slitt for i generasjoner, like forbannet skal deres ondskapsfulle agenda bekjempes. «Ingen skal eie noe og alle skal bli lykkelig» sier den ondskapsfulle satan Schwab. Og han og hans like blir superlykkelige antar jeg, når de skal eie alt, det som vi andre ikke skal lenger eie lenger, fordi vi blir flådd gjennom matprisen, bensinpriser, ferskvannet står neste på deres liste, disse sataniske krapyl må bare ta seg sammen, for når vi får stilt nok politisk støtte skal de dømmes etter Nurnberg-lover for sin medisinske eksperimentering på mennesker med sine «vaksiner», dommen bør være lik som etter Andre Verdenskrig Nurnberg prosess, det er å bli hengt i nærmeste lyktestolpe.

En korrupt gudløs kjerring fra Bergen med sine venner

Forrige statsminister Erna Solberg er så dedikert til den antiKristne maktovertagelse i verden, og Norge, at hun klarte som den første statsminister gjennom tidene ikke å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som statsminister. Så hun er jo forsåvidt ærlig om sin antikristne satanisme. Det skal hun ha, i det minste.

Tittelbildet vedlagt er hva jeg kaller UN Nazi-fascist Plan For (antiKrist) Maktovertakelse i verden. Hadde makt kuppet gagnet min (eneste) venn og frelser Jesus Kristus og ikke truet de 1000 år hvor Kvitekrist har vært våre kongers Konge skulle jeg ikke brydd meg stort, om kongehuset som i prinsippet skulle være Kristus og kristendommens sine «Høye Beskyttere» i landet, trives best i Davos hos askeNazi Klaus Schwab og Mette-Marit bruker seg som honeytrap hos askeNazi pervert Epstein for utpressingsformål, avkristner de landet og nasjonen vår som fremdeles er under Kvitekrists herredømme og ånd, samme hvor mye de selv tror de er det, så er jeg deres motstander. Det er endelig vedtatt. Når tåpelighetene som Klima-bedraget til Gro Harlem Brundtlands bærekraft-rapport av 1987 (Brundlandkommisjonen) ikke funker, så måtte de finne på noe nytt og skremme folk inn i sitt politisk prosjekt med, det ble Korona-bedraget.

Great Reset askeNazi juntaen

Den som er dum nok til å legge sitt liv i den kjerringa sine hender, de gjør en tabbe, siden hun ikke evner å ivareta sine egne barn engang, stakkars Jørgen skjøt jo seg, mens hun var opptatt av å blande seg inn i at alle skal leve som henne, og hennes og sine «nabokjerringers» mislykkede liv. At hun kom til makt og stilling ved å være kjønnskvotert, og er dum som et brød som er jo noe alle vet som levde den gangen (jeg skrev bok om henne i 1994), hennes internasjonale stillinger oppnådd ved politisk korrupsjon er ikke mye å skryte av.

Om noen lurer på strømsprisjokket og hvorfor ikke polikerne kan gjøre noe, så må en se nøye på en spesiell pin de bærer på jakkeslaget eller kjolen sin.

ALLE sammen av dem, så foreslår jeg at folk setter seg inn i hvordan politisk korrupsjon virker, at en får ikke delta i politikk, uten å være enig i noen helt grunnleggende fastsatte saker; EU, FN, Klima-bedraget, Korona-bedraget, Agenda 21, Agenda 2030. Great Reset til Klaus Schwab (hvorfor alle norges politikere skal absolutt følge en jødisk antikristen person som Klaus Schwab hvis far var mest fremtrende leverandør til (aske)NAZI’ene i Tyskland fra 1933-1945 forstår jeg lite av, – ikke bryr noen av politikerne seg med å kjenne ham heller før de støtter ham. Dette er slike saker som ingen politikere kan stille spørsmål omkring, ALLE er enig. De har faktisk ikke lov å være uenig.

Massesuggesjon funker godt. Jeg advarte om den allerede i 2010. Her er Jens Stoltenberg med datter, og Kristin Halvorsen som sa hun klarte ikke la være (massesuggesjonens styrke), og prøvde å sprike med fingeren, når sangartisten fikk 10.000 mennesker til å «Sieg Heil».

PST må beskytte oss mot tankegodset i regjeringen

Hva vi må alle forstå er at ‘våre’ valgte ‘representanter’ (de er ‘våre’ representanter KUN inntil de er innvalgt, der stopper det, da blir de representanter for ‘noen udefinerte andre’) må velge mellom Agenda 21 og Agenda 2030 og normale priser på strøm til oss selv.. Hva velges? Hva prioriteres ? De innfører Gro Harlem Brundtlands «bærekraftige utvikling» – det er nemlig den «bærekraftige utvikling’ de forskjellige farger på pinsen symboliserer, med høye strømpriser. Har dagens politikere mest lojalitet til Gro Harlem Brundlands tøv, enn de har til folk flest ? Svaret er ja. Se pinsen de bærer på jakkeslaget. ALLE AV DEM.

4de Rikets PIN

Klaus Schwab som Høyres Børge Brende jobber for: En familiehistorie. Schwabs far Eugen, leder for et sveitsisk-tysk selskap – han eier idag, Escher-Wyss i Schwabs hjemby Ravensburg. Interessent kapitalisme Klaus Schwabs far Eugen Schwab administrerte Escher-Wyss, et selskap som laget deler til nazistiske jagerfly under andre verdenskrig. Ansett som et nasjonalsosialistisk modellselskap, laget det også gassturbiner, kompressorer, kraftproduksjon, varmepumper, hydraulikk og til og med atombombedeler.

.

Hvor mange ganger skal disse åndssvake og mislykkede individene prøve seg 1ste-2ndre-3dje-4de-5te Riket, før de finner ut at de var slått for alltid på Golgata 2000 år siden? Torden-lyn, tempelforheng som revner, 2000 års diaspora, sin nasjon i grus, «hans blod over dem selv og våre barn» (Matt. 27:25), – de var forbudt å oppholde seg i 119 nasjoner gjennom historien, ingen vil bo sammen med dem for deres beregnende ondskapsfullhet, helt ok for meg om det er slik de vil ha det at de trekker Guds forbannelse nedover sine egne hoder, – ikke be meg om sympati  – jeg skal gå til innkjøp av popcorn og cola og følge med når Gud utrydder dem, for godt denne gang (Ob. 1:18). Ber de om mer elendighet for seg selv, la de endelig få den. All elendighet som vederkveges dem er helt 100 % fortjent.

Jeg skrev forøvrig om klima-religionen og bedraget til Gro Harlem Bruntland for 15 år siden, den kjerringa åpner ikke munnen uten å lyve. Når de ikke lykkes å samle menneskeheten bak det bedraget, så måtte de finne et nytt bedrag; Korona-bedraget. Moderne Reichtag-branner.

Skap nok frykt så vil folk gjerne bli beskyttet, mot hva som helst, virkelig eller innbilt

Intet nytt under solen, sier Bibelen. Det stemmer. De trenger å skape frykt for å lede folk inn i en psykotisk frykttilstand; The Metaverse, åndelig død.

Klimareligionen, Club of Rome
https://www.riksavisen.no/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/

Vi kristne har et fristed i Himmelen hvor jødinnene Gro Harlem Brundtland og Erna Solberg som ondskapsfulle og løgnaktige satanister er utelatt, hvor det er fri strøm for oss Guds Utvalgte Folk. Jævla sataniske korrupte kasus skal avsløres (Luke 12:2, Daniel Kap. 10; «lifting of the veil«).

Og til slutt. Både Støre og Vedum er jøder. DE har en mening og mål med sitt politiske virke idag, samme som alle andre partiers lederskap. Det er å ødelegge norsk økonomi, gjerne gjennom inflasjon som «støtten» bevirker. På den måten blir det til slutt som den sataniske jødetamp Schwab vil; «ingen skal eie noe og alle være lykkelig». Prisveksten ødelegger økonomien vår slik at vi må dra med trillebår med penger til banken og betale huslån, som i den flrste største oljenasjon i verden; Venezuela – (((de))) gjorde det samme med, noen husker Weimar-Tyskland? Jødene gjorde det samme der, da. Ved at de bruker uhemmet skattepenger til «støtte», da er det uansett vi som må betale strømmen deres venners selger til kontinentet for milliarder. På den måtet havner pengene i Schwab og deres venners lommer, ved hjelp av en litt avansert økonomisk transaksjon bare (jeg er økonom fra BI). Den eneste løsningen er å kappe kablene, norske folks strøm skal kjøpes av oss for kostpris og påslag på 20 åre.

Og la meg for all del ikke deprimere noen. ALDRI glem å høre på noe vakkert… det gjør jeg i timevis mellom hver artikkel — nødt til det for å løfte min egen ånd etter håret opp fra disse Khazarske askeNAZI jødinnenes jordiske helvete de skaper.

Sheena Easton- When He Shines


Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring