Massive demonstrasjoner i Syria

Har noen sett noe om disse massive folkelige demonstrasjoner FOR det syriske lederskap i vestlig media?
Kontra-illuminati demonstrasjoner i Syria. Flere millioner syrere over hele landet tok til gatene den 21. juni 2011. Folkemassen var spesielt tett og imponerende i Damaskus Alep, Tartous og Homs.

De demonstrerte for å uttrykke sin støtte til reformtiltakene kunngjort av president Bashar Al-Assad i talen dagen før ved Universitetet i Damaskus. De demonstrerer for å bevare sitt land under egen kontroll, og ikke av puppet politikere som er satt inn av globalistene og illuminatet.

Omfanget av demonstrasjoner, enestående i historien om Syria, er et tegn på den store folkelige oppslutningen som nytes av regimet, som er så enormt demonisert av vestlige medier og politiske ledere i vesten. Det er slik Illuminatet jobber. De kontrollerer alle medier, og kan drive sin informasjonskrig om dominans av menneskers tanker og meninger.

For sammenligningens skyld, på toppen av anti-regjerings demonstrasjonene de siste tre månedene, utgjorde det totale antallet demonstranter i hele landet mellom 150 000 og 200 000.

Syrerne som bor i landet og som har barn som tjenestegjør i hæren svelger ikke desinformasjonen som spys ut av satellittkanaler som portrettere dem som under åket av et diktatur, der politiet torturerer barn og hæren bombarderer landsbyer.

I stedet, hva de vet er at deres land er bytte for en destabiliserings-aksjon, iscenesatt av væpnede grupper støttet fra utlandet, et forspill til en mulig NATO-aggresjon, for å tjene Israels sak, idet hele vesten og NATO er brukt for å kapre mer land fra arabere, slik at drømmen om jødenes utopia, Eretz Israel, kan virkeliggjøres, og sionistenes Nye Verdensorden kan styre verden fra sin trone i Jerusalem.

AIPAC har full kontroll over USSA. Sionistorganisasjoner kontrollerer også norske ledende politikere.

Alle land rundt Israel skal erstattes med lederskap som er ekstrem-muslimsk, slik at deres trosforestillinger og profetier om fiender på alle sider av Israel kan gå i oppfyllelse (tese), og ved å beseire disse sine fiender (anti-tese), skal kunne danne premiss for at de skal knuse sine fiender, og ha makten over all verdens folk og land, hvor alle skal tjene «guds utvalgte folk» (syntese).

Selvoppfyllende profetier skapes i midt-østen i disse dager. Mange vanlige uvitende jøder i Israel vil bli drept som følge av den tredje verdenskrig som det internasjonale sionist lederskap legger opp til for å kunne få gjennført sin agenda.

Etter din mening, hvem forteller sannheten: det syriske folk eller de vestlige media?

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring