Noble løgner – Oklahoma City Bombing

Amerika har hatt flere tilfeller hva mange har klassifisert som falsk flagg operasjoner for at noen skulle overta makten i landet ved vold og terror. Oklahoma bombingen var en slik, 9/11 en annen. 1995 bombingen i Oklahoma City var et direkte angrep mot hjertet av Amerika. 168 mennesker ble drept, inkludert nitten barn. For alle de amerikanere som så dette på kveldsnyhetene så hadde terrorismen nå kommet hjem. I alle årene etter bombingen, har utallige ofres familiemedlemmer, etterlatte, redningsmenn, og vanlige amerikanere, stilt spørsmål ved den offisielle forklaringen om den skjebnesvangre dagen.

Definisjon av noble løgner:

«Nobel Løgn: En myte eller en løgn som vitende er fortalt av eliten for å bevare sosial harmoni, eller bevare den sosiale posisjonen til eliten». – boken ‘Republikken’, Plato.
«Noble Lie: A myth or untruth knowingly told by the elite to maintain social harmony, or the social position of the elite». – The Republic, Plato

Plato: Arkitekten til Den Nye Verdensorden. Det var i ‘Republikken‘ Plato artikulerte basisen for den fremtidige totalitære stat, styrt av en elite.

Filmen søker å belyse svar som lenge er oversett og sensurert, både av fremtredende medier og den amerikanske regjeringen, skreller filmen Noble Lies av det vi trodde vi visste om bombingen og gjerningsmennene. Denne filmen avslører informasjon som aldri før er undersøkt eller som den amerikanske offentlighet aldri tidligere er blitt gjort oppmerksom på gjennom den kontrollerte media.

«Vi blåste bygningene til himmels fordi de radikale innenlandske gruppene kom i veien for våre utopiske planer for vår eugeniske kontrollfreak nye verdensorden så vi kunne legge skylden på dem og bli kvitt dem». – Alex Jones.

Filmen ‘Noble Løgner’ er kulminasjonen av flere års forskning og dokumentasjon utført av uavhengige journalister, forskere og vanlige borgere. Ofte risikerte disse sin personlige sikkerhet og ofte forstanden, idet de jaktet bevis som truer med å avsløre den oppsiktsvekkende realiteten av hva skjedde kl 09:02 den 19. april 1995 i Oklahoma City.

Ved å utnytte opptak og øyenvitne vitnesbyrd, aldri tidligere publisert, vil filmen «A Noble Lie» forandre for alltid måten du ser på terrorismens sanne natur, og hvem dens utøvere i virkeligheten er.

Hvorfor lyver myndighetene? Hva skjuler de bak sine noble løgner?

Oklahomas ABB heter Timothy McVeigh, en såkalt intern soloterrorist, og ble senere henrettet.

«False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil.» ~ Socrates

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring