Skriv ut Skriv ut

Putins rådgiver advarer finnene om 3. Verdenskrig

Kaukasernes kristne kultur er hovedmålet (Anti-Krist) for moralsk forfall, babylonsk multikulturalisme og hovedmål for bombene i 3. Verdenskrig…. Det slås på krigstrommene. Den har allerede begynt, retorisk sett. Vi er i oppbyggingen av anti-kristenes endelige slag på ‘Hermageddon-sletten’, mot Israel, og deres religion; Kristendommen.

Putins rådgiver til finnene:

«– Finland är en EU-koloni, ni har inte längre någon självständig diplomati. Men det har inte EU heller. EU kontrolleras i praktiken av USA»

Og hvem kontrollerer USA?

Et deprimerende scenario….. Eneste jeg vil legge til er at vi skal huske at hovedfienden, den åndelige begrunnelsen for å sette ‘muslimene og sionistene’ som Albert Pike sier i sitt brev datert 15. August, 1871 som ble utstilt på Britisk Museum i 1905, til jesuitt kardinal Giuseppe Mazzini opp i mot hverandre og ‘gjensidig utslette hverandre’, er holocaustingen av de som kommer midt i mellom og som skal krige krigen for ‘de som styrer USA’ (og sannsynligvis Russland og Putin også) sine valgte kriger; anglo saxerne (betyr Isaacs Sønner) og deres religion kristendommen… europeerene både i Europa og USA..

poole

-Anglo-Israel or The Saxon Race: Proved To Be The Lost Tribes of Israel In Nine Lectures (introduction by W. H. Withrow [1839-1908], 1889)

gehde

Hine_Edward_-_Forty-seven_identifications_of_the_Anglo-Saxons_with_the_lost_ten_tribes_of_Israel_s

«For in Isaac shall thy seed be called» – Genesis 21:12

1 Mosebok 26
…3 Bli boende her i landet! Jeg vil være med dig og velsigne dig; for dig og din ætt vil jeg gi alle disse land – jeg vil holde den ed jeg har svoret Abraham, din far. 4 Og jeg vil gjøre din ætt tallrik som stjernene på himmelen, og jeg vil gi din ætt alle disse land, og i din ætt skal alle jordens folk velsignes, 5 fordi Abraham lød mitt ord og holdt alt det jeg bød ham å holde, mine bud, mine forskrifter og mine lover.

‘Jødene’, som de selv kaller seg, har aldri hatt noen mange nasjoner/land. De hadde bare mongolske Khazaria, som de ødela med sin blodtørst og imperialistiske repitilhjerne tenkning (i vår ‘moderne’ tid deres ‘Nye Verdenorden’). Disse av edoms ånden og Kainittene skal ifølge Bibelens profetier være de kristne og Isaacs Sønner (de Ti Tapte Stammer av Israel, de hvite anglo saxerne) sine fiender i Endetiden… (ref. Joh. Åp. 2.9 & 3.9).

Det blir nok som Hitlers og Churchills strategier «krige til siste mann» også i Tredje Verdenskrig, det vil jeg mene det blir…. det er det mest effektive for å holocauste flest mulig av de Ti Tapte Stammer av Israel, anglo saxerne… (betyr; Isaacs Sønner), med hjelp av de trojanske hester de har plassert i ledelsen av alle av våre anglo saxiske nasjoner (Bilderberger-nettverket og slikt):

ZOG; West fakes history to please Zionists: Analyst
http://www.presstv.ir/detail/2014/06/06/365816/west-fakes-history-to-please-zionists/

Hitler var plassert som trojansk hest for å kunne okkupere landet, hjertene og sjelene til anglo-saxerne i protestantismens krybbe; Tyskland, og lokke med seg tyskerne inn i den tyranniske nazismen, slik at der ble karmisk grunnlag til å straffe dem (dødsdommer, repatriations betalinmger i all evighet – slik de blir slaver for Herrefolket) for udådene deres korrupte nasjonalsosialistiske og sionistiske lederskap hadde forledet dem til å bli med på.

‘Hitler døde i Argentina i 1962’
– Døden i bunkeren er ren fiktion. Nogen døde der, men det var ikke Hitler, siger journalist og forfatter bag ny bog, hvor der er interviewet øjenvidner
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1640415.ece

Andre Verdenskrig var satt opp som et hegeliansk dialektisk setup, for å drepe flest mulig av vårt folk, og videre okkupere våre kristne nasjoner. Det er påstått fra enkelte hold at Stalin var en jødisk Rabbi selv, som Karl Mordechai Marx Levy var det… av den blodrøde edomsånden (‘Esau Edom is modern jewry‘. Jewish Encyclopedia, Vol. 5. Page 41.), og at ryktene om Stalins pogromer mot ‘jødene’ er sterkt overdrevet (som enkelte har en hang til overdrivelser når det tjener deres sak)….. En må stille spørsmål ved ALT en er fortalt…

Stalin’s Jews
We mustn’t forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

Muslimer og sionister i Israel (mongolske khazarer; askeNazier) er brukt som spillere på sjakkbrettet (Brezinski; The Grand Chessboard) for å holocauste de Ti Tapte Stammer av Israel (anglo saxerne, den hvite rase) i dette hegelianske setup for WW3, som WW2 og WW1 var det.

zhang

«– Finland är en EU-koloni, ni har inte längre någon självständig diplomati. Men det har inte EU heller. EU kontrolleras i praktiken av USA»

Igjen: Hvem kontrollerer USA?

whiteDeath

Det er ikke anglo saxerne lenger ihvertfall, etter at Israels Barn (hvite anglo saxerne, de Ti tapte Stammer av Israel) var forent i Nye JerUSAlem i 1776, men heller de som har stjålet deres identitet.. så overtok jødene kontrollen over USA.

745 f.K (‘Put away in punishment’) + 2520 år (Seven -7- tider) = 1776 e.K.

Hva er det mest effektive middelet til å fremme denne statistikks fortsatte nedgang? WAR.. Krig… til verre dess bedre…

585BC Kong Solomon’s rule of law:

«Før Molok kan intervenere vil det være påkrevd med menneskelige blodsofring»

«Before Molech can intervene there has to be human sacrifice…»

Hvem kontrollerer Putin? Hvem kontrollerer nazistene (nasjonal sosialisme) samt Obama (internasjonal sosialisme – kommunisme) (ref. Emanuel Rahm & Axelrod)?

De nye blasfemilover, for Den Nye Verdensordens nye bastardreligion sine ‘helligdommer’… og hellige kuer…

Putin outlaws Holocaust® Denial in Russia
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4516656,00.html

Jødiske Bruce Springsteen (‘Springstein‘) sier det godt i sin 1978’s “Adam Raised a Cain” (sure han gjorde, og Kains efterfølgere også; kainittene)…. som i denne sangen…

WAR – Bruce Springsteen

Jødiske Leonard Cohen sier det også godt:

«There is nobody here to torture..[ ] I have seen the future brother, it’s murder»

Leonard Cohen – The Future

Leonard Cohen:
«I’ve seen the nations rise and fall
[ ]
but love’s the only engine of survival «

«There’ll be the breaking of the ancient
western code
Your private life will suddenly explode
There’ll be phantoms
There’ll be fires on the road
and the white man dancing «

Hvite mann vil danse og feste, moralsk kollektivt forfall, kopulering i alle hull er ‘å elske’, og dele hva de har til middag på Facebook, mens han drikker og koser seg, mens hans slekt slaktes ned i tidenes holocaust…

For å være i Kjærlighetens Rike, så må en ha en nesten lidenskapelig kjærlighet til Sannheten, for om ikke Sannhetens Ånd er tilstede, så kan en være sikker på at Løgnens ånd er det.

Kjærlighetens Rike
http://www.riksavisen.no/?p=5991

10308086_455917841210427_727907982470490048_n

http://www.veteranstoday.com/2014/06/10/is-22-june-2014-about-to-be-a-date-that-will-live-in-infamy/

The Simpsons har sendt terrorvarsler før også… Det virker slik at de som står bak de annonserer hva de har tenkt å gjøre. Om ‘Folket’ ikke protesterer, så anser de tausheten som samtykke til terrorismen…… «Den som tier samtykker»

Putin: First Soviet government was mostly Jewish
http://www.timesofisrael.com/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish/

Nobelprisvinner Alexander Solshenitzin sier de holocaustet 66 million hvite mennesker den tiden.. Mange vet det ikke, men alle har hørt om de ‘6 million’… og blasfemiparagrafene som er lovfestet i den forbindelse….

Putin outlaws Holocaust® Denial in Russia
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4516656,00.html

«Blasfemi (fra gresk blasphemein, «å snakke stygt om») betegner gudsbespottelse, men også annen nedsettende eller foraktelig tale om det som (av noen) anses hellig.»

‘Jøder’ i den definisjon ordet blir brukt idag om Esaus barn og khazarene er ikke noen hellige kuer for meg….. Det var heller ikke kainittene, nikoalittene og de Babylonske okkulte fariseerne for Jesus og apostlene: «Dog talte ingen fritt ut om ham [Jesus], av frykt for jødene.». (Johannes 7:13) … Tvert imot..

Edomittene etter Esau ble Jøder, sier H.G. Wells (på Jesus sin tid), og de fleste av dagens Jøder er konverterte Khazarer. Fra boken Who is Esau – Edom, av Charles A. Weisman

Sodom eller var det Gomorrah (?), var lovt å bli spart om det var 2-3 rettferdige der…. La oss håpe der er 2-3 rettferdige i Norge…… som ber på rette måten, og til rette Gud med makt, og ikke avgudene sine, om at nasjonen blir spart….

Relevant

Hvem Er De Rette Jøder?
http://www.riksavisen.no/?p=13242

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

8 Comments

 1. Pingback: Gog og Magog krigen er godt igang

 2. Pingback: Okkulte magiske sexritualer som norsk kollektiv praksis

 3. Islam og de østlige barbarene (AsKhazarNaziene) er satt opp imot oss av de som har stjelt vår Israelske identitet… Når vi erstatter ‘Israel’ i filmen med de Ti Tapte Stammer av Israel i Europa og USA, de hvite anglosaxerne (Sax-sons = Isaacs Sons), så gir den mye bedre sammenheng, for krigen er mot dem og deres religion kristendommen hovedsaklig den er arrangert imot..


  https://www.youtube.com/watch?v=5Jy-YHnnHAY&feature=share

  http://www.riksavisen.no/wp-content/uploads/whitepeopleIsrael.jpg

  Kristus er en Saxon, eller «Isaacs Son» etter 1. Mosebok 21:12, men vi «Isaac Sons» droppet «I» i vårt navn og ble «Sakserne» og deres frender av hvite Europa (alle nasjonene Abrahams Barn ble lovt å opprette).. De hvite Israels folk vandret inn i Europa og sette opp Abrahams Mange Nasjoner lovet ham av Herren Gud. Jødedommen har aldri stiftet noen nasjoner. Jøder innrømmer at de er de som ødelegger nasjoner og er de edomittisk kanaanittene av Idumea, ikke fra Israel eller Juda. Jødene er av Esau og Cain, IKKE Jacob Israel som disse kommunistene later til å være i dag.

  Krigen og holocaust pågår hver dag mot Isaacs Sønner..

  Ifølge liberal jødisk professor bør hvite menn utryddes
  «I sin siste forelesning før han gikk av, uttalte den liberale, amerikanske professor Noel Ignatiev at menn av den hvite rase burde utryddes – enten I konsentrasjonsleire eller ved selvmord. «Menn av den hvite rase er rett og slett en kreft», hevdet denne gale professor. »

  http://govtslaves.info/liberal-professor-calls-genocide-says-white-males-consider-suicide-sent-death-camp/

 4. Det er rett før det smeller nå, Jarle. Simpsons forutsa 9-11 og peker nå på 6-22-14. SIRI app’en peker på 7-27-14. Mange Guds tjenerne har sett trengselen komme i 2014.

  http://wp.me/p3tGFm-4b

  Men vi seirer i kraft av Lammets blod, det ord vi vitner og at vi ikke har vårt liv kjært. Og vi skal leve om vi enn dør.

  tlink
  http://wp.me/p3tGFm-4b
  Navigation

  • Ja FFT. De som beherskes av sin reptilhjerne, de med ‘Dyrets Merke’, og det okkulte lederskapet deres, har atter en gang ført og ledet verden til sitt destruktive (luciferiske/satanistiske) crescendo..

   Det er synd på mange i denne tid… som har tatt ‘Dyrets Merke’ og ikke finner veien tilbake fra mørket og inn i Lyset igjen (Jesus; «Jeg er Verdens Lys»)

   («Min Fred gir jeg dere»).. Men de med ‘Dyrets Merke’ tenker mest på seg selv. Den dagen en slutter og tenke på seg selv mest, så vil en kanskje gråte inni seg for alle de skjebnene som får det langt verre enn en selv i dette scenario.

   – i en kristen sjel vil det vel være slik ihvertfall..

   Der finnes en «Bridge Over The Troubled Waters», den åndsmakt som nok inspirerte denne sangen….. for dem som er heldig å finne den..


   https://www.youtube.com/watch?v=C-PNun-Pfb4&feature=kp

   Vi skal ikke glemme at det er deres egne frie viljer som skaper deres elendige skjebne…. og nettopp den seier du sier vi får er evnen til medfølelse, den SKAL en også vise, ikke juble over elendigheten over skjebnen til de elendige de pådrar seg av sine gale valg…. DA har vi vunnet over dem, vi var I verden, men ikke AV verden. Vi beholdt vår menneskelighet, og ikke bragt ned på samme nivå som de med ‘Dyrets Merke’

   «Hva som ikke gjøres bevisst, møter deg som skjebne«. — Carl Gustav Jung…

 5. Disse var ikke redd for å dø. De hadde ved et visst offer overvunnet døden.., hvilken kraft i pinsen som ble utøst over dem 🙂

  De kristne martyrers siste bønnn….. bønnen var ikke på egne vegne, for å få slutt på barbariet, stanse satanismen og demoninnflytelsene…

  http://www.riksavisen.no/wp-content/uploads/the-christian-martyrs-last-prayer2.jpg

 6. Her er det største problemet vi står ovenfor; The Sound of Silence… de som tier og dermed samtykker i alt som skjer… av jødiske Paul Simon… en annen av mine favoritter…

  «Silence like a cancer grow»

  De når ikke enden av målsettingen sin uten en Tredje Verdenskrig… det er eneste måten de kan lykkes på, og de vil se ut til å lykkes for en tid og kanskje to tider, men så er det ‘lights out’ for dem, – OG for alle dem som støtter dem med sin aktive deltagelse eller sin Sound of Silence…. «Den som tier samtykker«…

  De har hastverk. Virker nå så panikkartet, at selv blinde kan oppfatte det, om de bare kan lese blindeskrift
  – om de bare gidder å lese noe som helst da…

  Mennesker som har opplevd store lidelser, er som regel personer som utvikler seg til store mennesker. De har blitt dypt såret i livet, og kan ta inn andres smerte på et øyeblikk! De som har opplevd mye motgang i livet, blir som regel ydmyke, mer medfølende og oppriktige.

  Det er ikke sikkert vi setter pris på lidelsen når den kommer på besøk, men den tjener oss vel; Den knuser det skallet som omgir hjertet og tømmer oss for de løgnene vi har tviholdt på når det gjelder hvem vi egentlig er, og hvorfor vi er her, og hvordan vår fantastiske verden egentlig fungerer – Ukjent

  OG nettopp derfor MÅ kanskje den kollektive lidelsen til, fordi folk nekter å ta den personlige lidelsen som følger av deres karmiske dårlige lite gjennomtenkte valg.. Av samme grunn vil de helst ikke se, helst ikke vite noe i det hele tatt, før de har skapt sin egen elendighet og lidelse så stor for så mange at døden sannsynligvis blir en kjærlig befrielse.. (men «selv døden skal unnfly dem«, sier Bibelen), men de skal få lov å stå i sine valg, i de helvete på jord de skaper… inntil de forstår….

  “Do not assume that he who seeks to comfort you now, lives untroubled among the simple and quiet words that sometimes do you good. His life may also have much sadness and difficulty, that remains far beyond yours. Were it otherwise, he would never have been able to find these words.”

  ― Rainer Maria Rilke

  «The great renewal of the world will perhaps consist in this, that man and maid, freed of all false feelings and reluctances, will seek each other not as opposites, but as brother and sister, as neighbors… «

  Rainer Maria Rilke (1875-1926), German poet. Letter, July 16, 1903. Letters to a Young Poet (1934, rev. 1954).

  ‘Karmisk’ i betydning et annet ord for Jesus sitt «Du høster som du sår«, for ordenes Mestre ihvertfall…

  Spørs hvilken betydning en legger i det, uten å bry seg hva andre legger i det… Ingen bør være en slave an hvordan andre har definert ordene… en bruker dem fritt i sin egen, kanskje den rette og opprinnelige, betydning av ordene….

  • Jag (Gud) skall rädda många, många tusentals människor i detta land, därför att de själva har försökt rädda andra. Men hur skall jag kunna rädda dem? Jag kan inte lära dem bedja, jag kan inte förödmjuka dem utan genom nöd. Och nu kommer nöden över detta folk och många äro de, som skall räddas för evigheten genom denna nöd. Frukta icke. Var icke rädd. Det är min kärlek, som är med i allt detta.

   http://wp.me/p3uvTQ-1l

   Fra Birger Claessons bok.

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.