Usynlig menneske-chip

Big Brother Illuminatet med fremdrift til den endelige løsning for kontroll. Frankensteinerne innen vitenskapen er euforisk av alle mulighetene dette gir dem. Tidsskriftet Science rapporterer denne uken at en supertynn elektronisk patch/chip som klistrer seg til huden som en midlertidig tatovering.

Chip kan brukes som medisinsk sensor, dataspill og selv spion operasjoner.

Mikro-elektronikk teknologi – kalt et epidermalt elektronisk system eller EES – ble utviklet av et internasjonalt team av forskere fra USA, Kina og Singapore. En av skaperne – Professor John Rogers fra University of Illinois har sagt at EES eliminerer «skillet mellom elektronikk og biologi» fordi det «integreres med huden på en måte som er mekanisk og fysiologisk usynlig for brukeren.»

I test studier ble plasteret brukt i stedet for store elektroder for å overvåke hjerne, hjerte og muskelvev aktivitet og brukere som hadde det på strupen deres opererte et stemme-aktivert videospill med mer enn 90 prosent nøyaktighet.

Den trådløse enheten er nesten vektløs og krever så lite strøm det kan lade seg med miniatyr solfangere eller ved å plukke opp elektromagnetisk stråling. Mindre enn 50 mikrometer tykt – enheten er tynnere enn et menneskelig hår og myk som menneskelig hud og det kan feste seg til huden uten lim eller klebrig materiale. Faktisk bruker EES en molekylær kraft kjent som «van der Waals interaksjoner» for å lage vedheft mellom lappen og menneskelig hud på molekylært nivå.

Forskere har brukt seks år å utvikle denne teknologien og de tror at EES kan finne fremtidig medisinsk bruk hos pasienter med søvnapné, babyer som trenger neonatal omsorg og for å lage elektroniske bandasjer for å hjelpe huden helbrede fra sår og brannsår.

På den annen side kan det også være det ultimate spion verktøy. Tenk deg noen kommer opp til deg og berører halsen, og ukjent for deg er at du har nå på en enhet som kan overføre til noen andre alt fra blodtrykk – er du under stress eller lignende? – Til de ordene du snakker.

Fremtidige versjoner kan ha kameraer i seg. Og de ville ikke engang trenger å røre deg – et par tusen av dem kan bli blåst inn i en folkemengde – det ville ikke engang se ut som en liten bit av støv – og plutselig er alle merket, alle er overvåket, er alle sporbar overalt på jorden.

Og dette er ikke min paranoid rant, sier presentøren på Russia Today – dette er eksplisitt hvorfor spion organisasjonene i land som samarbeidet for å utvikle dette – Singapore, Kina og USA – er så begeistret for det.

Du er den de trenger den til, for å kontrollere. Følg med……

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring