Abort – nutidens mene tekel

Abort, ennå et 'mene tekel', - skriften på veggen for ennå en fortapt sivilisasjon? Bilde: Rembrandt

Den romerske historikeren Tacitus (år 55-117 e.Kr.), skriver om forfedrene til de engelsktalende folk, Angles’ene, at de ofret til Moder Jord Gudinnen. I hans bok ‘Germania, opprinnelsen og opphavet til geografiske Tyskland’, beskriver Tacitus dette grusomme ritual som «en seremoni utført av slaver som er umiddelbart etterpå druknet i sjøen«.

Hopper vi frem noen få århundrer, til de keltiske og nord-tyske stammene, forfedrene til engelsk og tysk talende folk, – var oftest hedenske avgudsdyrkere som ofret sine egne barn til Mother Goddess – den feminine gudinne (wicca). Barneofring og abort ble praktisert og ble akseptert som et defakto gode i hverdagen, – den nødvendige fullbyrdelsen av deres tøylesløse seksuelle umoral.

Hvor tok denne praksis med barneofring til slutt disse samfunnene? Kanaaneerne, kartagerne, indianere, aztekerne (inkaer), og nordeuropeere – alle som praktiserte åpen, kulturelt sanksjonert menneske-ofring til hedenske guder og paganistiske gudinner (wicca) – ble til slutt ødelagt, utryddet av invaderende hærer.

Lærdommen for oss såkalte «moderne» (?) nasjoner er å adlyde G-ds evige lov om helligheten til alle uskyldige menneskers liv, – eller det får store konsekvenser, og felles for alle disse land som gjør slikt, har sanksjonert barnedrap først.

Abortindustrien er nok bare ennå et tegn på det tøylesløse driftsliv i mater dominia.

«To sider av samme sak, men ubalansen i verden kommer av at menneskene har blitt for rotfestet i det materiske univers (mater dominion, det feministiske, Eva forført av ‘slangen’), istedenfor å vite at de er langt mer ånd – åndelige vesener – det evige – paternal liberalis – enn det karnalske ‘djevelbevisste’, det dødelige, kropp, intellekt, mer enn hjerte, sjel.»

http://www.riksavisen.no/?p=7923

Mene tekel
http://snl.no/Mene_mene_tekel_ufarsin
http://no.wikipedia.org/wiki/Skriften_p%C3%A5_veggen

Relatert lesning

The Mark of The Beast – the Animal Kingdom of Tellus
http://www.riksavisen.no/?p=6295

Anti-krister og djevelbevissthet
http://www.riksavisen.no/?p=7923

Homofili; Kåtskap eller kjærlighet?
http://www.riksavisen.no/?p=2982

Har Gelius tatt Dyrets Merke?
http://www.riksavisen.no/?p=6038

Høste som en sår

Instant Karma gonna get You – John Lennon

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

2 Comments

 1. Norge vil også «få store konsekvenser» for drap på uskyldige afghanske og libyske barn.
  «Legg merke til at judekontrollerte propaganda-medier sluttet å skrive om Libya. Årsaken er at NATO og rotter har det helt jævlig der.
  «Sen kveld den 30. september angrep Gruppen «Youth Movement of Libya» en bande av yankee-eksperter fra CIA og NATO. Kolonne av 4 jeeper var på vei fra Tripoli til flyplassen for å reise ut av landet.
  På veien ble den første og den siste biler beskutt, kolonnen stoppet. Yankee-banda besvarte ilden, men ble likvidert.
  Om dette har en kilde i den russiske etterretningstjenesten fortalt til «Argumenty.ru».
  Ifølge ham, fikk ungdommer som trofeer yankees PCèr med kartotek over lokale forrædere, mobiltelefoner med numre til skurker som oppga koordinater til sykehus og vannrør for NATO-bombinger, opptak med intervjuer og møter, et rekke dossier på noen libyske offiserer, masse digitale bilder, personlige papirer og eiendeler til djevler som grilles i helvete nå.
  Alle jævla yankees hadde flere identitets-dokumenter i forskjellige navn og legitimasjoner som journalister fra BBC og «The Guardian «.
  Representanter for «Youth Movement of Libya» planlegger å overlevere dokumenter til hovedkvarteret til Libyas president Muammar Gaddafi i Bani Walid i kommende dager.
  Da vil de bli offentliggjort. Blant ungdommer som utførte en vellykket partisan-attack, ble to såret.
  En 17-år gamle gutt ble drept, [fred være med ham]»- sa kilden.
  For noen dager siden har mobile grupper til Khamis al-Gaddafi beslaglagt arkiver ved CIAs hovedkvarter i Tripoli i en vellykket operasjon.
  (http://anvictory.org/blog/2011/09/29/tandem-bobika-i-sharika/ # comment-8745)
  GUD HJELPE LIBYENE Å LIKVIDERE SÅ MANGE VESTLIGE LEIEMORDERE SOM MULIG.
  Amen.

 2. Niels Chr. Geelmyden. KJEMPERS ØDELAND. Essays.

  «Er det fordi kunsten formidler bekreftelse av det enkelte individ at staten aktivt har bekjempet den til alle tider?
  Ble Arnold Juklerød tvangsinnlagt på Gaustad sykehus fordi han kunne påvise at staten hadde begått lovbrudd i stor skala?
  Forsøker staten å bryte ned individet i oss og bemektige seg vårt sjelsliv gjennom psykiatrien og de esende omsorgsprofesjoner?
  Vil staten distrahere oss vekk fra oss selv med pengespill og Olympiske leker?

  «Hva tjener staten på å avlive enogfemti fostere hver dag?
  Vil staten forby bruk av tobakk fordi dette nytelsesmiddel stimulerer evnen til konsentrasjon og refleksjon?
  Er det til syvende og sist statens mål å overta menneskelivet opphøye seg til gud og bestemme hvem som skal fødes og hvem som skal dø?»

  «Dette er noen av spørsmål den kjente portrett-intervjueren Niels Chr. Geelmyden reiser i denne essaysamlingen. Forskjellen er at han denne gang besvarer spørsmålene selv. Og det på en måte som bør få nakkehårene til å reise seg på på dem som fortsatt har et sjelsliv i behold.»

  —-

  Ja de omsorgsprofesjoner, de middelmådigheter deri (Ødegård), som fikk det til at Knut Hamsun led av ‘mangelfullt utviklede sjelsevner’….., mens han skrev ‘Victoria’, eller var det ‘Pan’?

  —-

  Geelmyden om det kulturelle mangfold i Norge:

  «Saken er at ingenting hjelper, all den tid de aktuelle «benker» er reservert for rettroende systemslikkere. Slik bevares det kulturelle enfold i landet.»

  «Det er altså mangfold Giske vil ha. Så ville det være interessant om han kunne navngi så mye som en eneste annerledes tenkende norsk forfatter. De finnes ikke. Praktisk talt all litteratur som utkommer her i landet, kunne utkommet i Albania under Enver Hoxha. Når litteraturen hovedsakelig tjener som kakepynt og massasjestav, er det i mine ører utilgivelig frekt å bable om mangfold.»

  Godt sagt!

  http://no.wikipedia.org/wiki/Niels_Chr._Geelmuyden

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.