Universell Kode For Fred (Noahide Lover) – Anti Gentilismen Øker

De messianske jøder Steve og Jana Chat i Israel fortsetter å utforske Noahide Laws og Jødesekten kalt Chabad Lubavitcher som fremmer dem og vil gjøre dem til en universell lov for alle hedninger. Noahide-lovene er lovene mot hedningene, og ifølge Noahide-lovene er tilbedelsen av Jesus avgudsdyrkelse. Idolisering straffes med døden ved halshugning.

Selv om disse lovene har gått gjennom i den amerikanske kongressen (viser hvem som styrer USA idag), forstår ikke mange hva som skjer, og vi bringer en bevissthet til alle kristne og hedninger, slik at de kan utdanne seg selv og kanskje stoppe denne bevegelsen fra progresjon og be de offentlige tjenestemennene til å slutte å hedre fødselen av kultlederen Menachem Schneerson.

Velkommen til New Age of Anti Gentilism!

Kristendom er ond, sier Talmud Rabbi konen Doreen Dotan i innslaget. Talmud jødene vil nok få kristendommen som ikke er sionistisk forbudt etter hvert, under dekke av ‘hatlov’ og ‘antisemittisme’, når det er de som hater oss, og de som er anti oss. Kanskje får hun og sine like i Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2:9 & 3:9) seg en overraskelse en vakker dag, ref. 1 Thessalonians 5:3.

Universal Code For Peace ( Noahide Laws) – Anti Gentilism Rising

Kristne som ikke er blitt hjernevasket til sionister ennå går prøvelsenes tidsalder frimodig i møte. Det var jo dette Bibelen profeterte hele tiden, så ingen stor overraskelse.

Frankrike kriminaliserer anti-Sionisme
https://www.riksavisen.no/frankrike-kriminaliserer-anti-sionisme/

Alle som en av de siste amerikanske presidenter, Trump inklusivt.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring