Frankrike kriminaliserer anti-Sionisme

Prøvelsenes tidsalder har kommet over de kristne. Prøvelsene kommer fra et overraskende hold for mange, fra et sted de nesten ikke kan forestille seg. «‘Kristne’ sionister; De er årsaken til USAs tilbakegang. … De tok kontroll over kirkene og menighetene i Amerika. Amerika er blitt en hedningnasjon, fordi sionismen har tatt øynene fra Jesus og forandret evangeliet«, sier Rick Wiles, «de erstattet korset med David-stjernen. De tok fokus bort fra Gud og hellighet«.

«Men jeg er redd at slik slangen narret Eva med sin list, skal også deres tanker bli ført på avveier, bort fra den oppriktige og rene hengivenhet til Kristus. 4 For dere tåler det svært så godt når noen kommer og forkynner en annen Jesus enn den vi har forkynt, eller når dere får en annen ånd enn den dere har fått, eller et annet evangelium enn det dere har tatt imot.» – 2 Corinthians 11:3-4

Macron to criminalize anti-Zionism, sparking outrage

Alle ikke-sionistiske kristne (den normale kristendom) blir kriminell. I denne artikkel som fortsetter for medlemmer under inneholder bl.a. en rekke internasjonale pastorer som ikke er sionister, hva disse kristne sier om de kristensionister som ikke er kristen, men Jøder Light.

Men hvorfor bli overrasket, Jødene var jo anti-Krister på Jesus sin tid. Absolutt ingenting har endret seg siden da. De har bare blitt verre, og med mye mer makt, innflytelse og penger til å gjennomføre sin anti-Kristne Nye Verdensordning. Det er jo KUN de som er istand til dette hva Bibelen profeterer, med makt, innflytelse og penger nok til å innføre anti-Krists (Satans) rike på jord.

» ‘Kristne’ sionister; De er årsaken til USAs tilbakegang. … De tok kontroll over kirkene og menighetene i Amerika …. De erstattet korset med David-stjernen. De tok fokus bort fra Gud og hellighet. De satte alt på et stykke land i Midtøsten, og Amerika har gått til helvete. Det er ingen overbevisning om synd i dette landet lenger. … Nåde kommer til å dekke det. Ikke bekymre deg for det …. du er frelst ….’ Det er ingen forkynnelse av hellighet, ingenting om rettferdighet, ingenting om Gudsfrykt. Alt dette har forsvunnet fra ‘kristen’ TV. Men det kommer til å bli en forandring. På 70-tallet og 80-tallet snakket ingen om Israel, alle kristne snakket om Jesus». – Rick Wiles

Frankrike kriminaliserer anti-Sionisme
https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/france-criminalize-anti-zionism

Frankrikes preseident er forøvrig jøde og jobbet tidligere og ennå for Baron Rothschild.

A Challenge to Christian Zionists, by Rick Wiles

«Christian» Zionism: A Satanic Agenda, by Ben the Baptist

How Christian Zionism Is Dividing And Deceiving The Church – by Dr. Chuck Baldwin on Jun. 10, 2018

Face to Face – Stephen Sizer talks about Christian Zionism (P.1)

Christian Zionism: Misunderstanding Israel & Christ, by Pastor David B. Curtis

«Zionism and Christianity: Unholy Alliance», by Pastor Ted Pike

Zionism: Building the Kingdom of the AntiChrist, by Chaplain Bob Walker B. Th.

Noahide Laws of the AntiChrist & Hebrew Roots || Mini Documentary

«I dag på TruNews deler vi sannheten om den største løgnen i menneskets historie, og motbeviser den blasfemøse doktrinen om kristen sionisme.»

Global Zionism Exposed: Fourth Beast Rising, by Rick Wiles

The Zionist Plan to Take Over the World, by Adam Green

Judeo Christianity: The Great Contradiction – Pastor Earl Jones

Her snakker Jesus om kristensionistene og jødene i felleskap:

«Dette har jeg sagt for at dere ikke skal bli ført til fall. 2 De skal utstøte dere av synagogen. Ja, det kommer en tid da enhver som slår dere i hjel, skal tro at han utfører en tjeneste for Gud. 3 Det skal de gjøre fordi de verken kjenner Faderen eller meg.» – John 16:1-3.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring