Frankrike kriminaliserer anti-Sionisme

Prøvelsenes tidsalder har kommet over de kristne. Prøvelsene kommer fra et overraskende hold for mange, fra et sted de nesten ikke kan forestille seg. «‘Kristne’ sionister; De er årsaken til USAs tilbakegang. … De tok kontroll over kirkene og menighetene i Amerika. Amerika er blitt en hedningnasjon, fordi sionismen har tatt øynene fra Jesus og forandret evangeliet«, sier Rick Wiles, «de erstattet korset med David-stjernen. De tok fokus bort fra Gud og hellighet«.

«Men jeg er redd at slik slangen narret Eva med sin list, skal også deres tanker bli ført på avveier, bort fra den oppriktige og rene hengivenhet til Kristus. 4 For dere tåler det svært så godt når noen kommer og forkynner en annen Jesus enn den vi har forkynt, eller når dere får en annen ånd enn den dere har fått, eller et annet evangelium enn det dere har tatt imot.» – 2 Corinthians 11:3-4

Macron to criminalize anti-Zionism, sparking outrage
https://youtu.be/Fo3E4BmnAqk

Alle ikke-sionistiske kristne (den normale kristendom) blir kriminell. I denne artikkel som fortsetter for medlemmer under inneholder bl.a. en rekke internasjonale pastorer som ikke er sionister, hva disse kristne sier om de kristensionister som ikke er kristen, men Jøder Light.

Resten av denne artikkelen er kun for Redaksjonen (Protestanisk Union) ‘s medlemmer.
The rest of this article is for Redaksjonen (Protestanisk Union) ‘s members only.

Kjøp tilgang her:
Log In Register

Facebook Comments

Comments are closed.