Island blir skapt en banarepublikk av for at Alcoa og Norsk Hydro skal få utnytte deres naturressurser.

1,5 % sa ja til IceSave avtalen på Island

Island blir skapt en banarepublikk av for at Alcoa og Norsk Hydro skal få utnytte deres naturressurser. 1,5 % stemte ja til IceSave avtalen på Island i går (foreløpig tall – til kl. 11:00 bare). 

Aldri før har det blitt så avslørt i hvilken grad ens egen regjering ikke er av og for folket, men av og for en liten korrupt elite, som kjører sitt eget løp sammen med sine internasjonale ‘venner’.
http://www.icenews.is/index.php/2010/03/07/1-5-voted-yes-in-icesave-referendum/

Det er jo ingen nyhet at den internasjonale finansmafia og internasjonale konserner robber land, på vegne av sine eiere; Rothshild & Rockefeller et al. Det nye er at de har begynt på industrialiserte land, og ikke bare land i Afrika og Sør Amerika. Jfr. John Perkins – The Economic Hitman. Nå er det Island som skal forgjeldes til de ikke klarer å betale, så krøsusene kan overta deres natur ressurser for en slikk og ingenting. Først setter de opp noen banker til å gjøre elendigheten, og så tar de grep og gjør innhøstingen når bankene har gjort jobben for dem.

Gå ikke glipp av denne tale av Birgitta Jonsdottir i denne filmen nedenfor. En av de mest fantastiske taler jeg har hørt siden JFK, fra en dame med lederevner utover det vanlige; Islandske Birgitta Jonsdottir, som taler imot den internasjonale mafia som robber Island ved høylys dag, sammen med landets egne politiske ledere som er den internasjonale elites medsammensvorne. Birgitta har lykkes å få 7 representanter inn i Alltinget, med sin politiske bevegelse – the Movement, for å rydde opp i korrupsjonen. Hun beskriver ikke bare hva kjeltringene har gjort, men også hvordan sjokket og oppvåkningen hos folket gradvis arter seg, og hvordan de etter hvert samler seg mot kjeltringene. «Vi har aldri vært fri det kollektive mindset«, sier hun, «men vi våkner«.

Noen mener at dette er sannsynligvis den første av mange nasjoners økonomier som ‘kollapser’ (les; blir kollapset) og som vil starte en fredelig revolusjon. En skal være observant på at om de samme folkene sitter i statsstyrelsen etter revolusjonen, som før, og ingen politikere, bankeiere eller statsbankledere er arrestert siktet og robberiet er kravd erstattet fra dem som står bak i dem i det internasjonale miljø som Rothschild’ene og Rockefellerne, så har det ikke vært noen revolusjon, men bare et vellykket ran, hvor forbryterne blir tillatt å fortsette med et nytt scenario til å utspille seg. Det er folket mot eliten, selv mot landets egen elite, forteller denne folkeavstemming oss.

Iceland (r)Evolution – Birgitta Jonsdottir

Dette er bare et utdrag av talen. På youtube er bare en del av den (10:00 minutt). Hele talen på linkene nedenfor, eller her.

”Jeg laget dette mini dokument for ett år siden… som forklarer grunnene bak den fullstendige økonomiske nedbrenning av økonomien, hvor jeg prøver å forklare hvorfor det Islandske folket er så sint og hvordan de skapte historie ved å samle seg imot urettferdigheten fra regjeringen og den finansielle elite.”

Birgitta Jonsdottir.


http://joyb.blogspot.com/2010/02/icelandic-mini-doc-about-financial.html

HQ her:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=65299676513

RedIce Radio i Gøteborg har tidligere intervjuet Birgitta Jonsdottir, medlem av det Islandske parlamentet Alltinget, fra «the movement» for å snakke om den økonomiske krigføring som har blitt iverksatt mot Islands folk. Myndighetene i Storbritania, Nederland og EU sammen med Internasjonale Pengefondet (IMF) står bak denne økonomiske utpressing. Både Storbritania og Nederland har jo historiske røtter i å utbytte andre land for sine alfonser; Baron Rothschild et al, jfr. East India Company, og sine hollandske kongelige; jfr Prins Bernhard, nazist og en av grunnleggere av Bilderbergerne.

Birgitta Jonsdottir – Financial War Against Iceland

Iceland leading the way?
Iceland could be leading the way, an example for the rest of us on how to pull out of the corporate world bank/debt system. Go Iceland!
#1 – Henrik Palmgren – 01/25/2010 – 00:30

http://www.redicecreations.com/radio/2010/01jan/RIR-100124.php

“Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power.”
– Benito Mussolini

Bilderberger og tidligere Sentralbanksjef David Oddson som arkitekt for elendigheten, sier Birgitta Jonsdottir.

Han la forholdene til rette for sine Bilderbergvenner i Alcoa og Norsk Hydro (Bilderberger og kronprinsvenn Eivind Reiten, protege til Bilderberger Executive Comitee medlem Egil Myklebust, ex. Hydro og SAS) som har fått lov å ‘gjøre’ business’ på Island, av de Islandske myndigheter, på vegne av det internasjonale forretnings kartell, de som tror seg utvalgt til å utbytte ethvert land på de betingelser de selv definerer. Se her: Aluminum Companies Consulted About New Draft of the Icelandic Constitution

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/island-utpresset-og-robbet-av-internasjonal-mafia/

Kast dem ut Island.

Island har potensiale, og sette seg opp som Lyset fra Norden nå, om de klarer å navigere skikkelig. Men de mangler godt lederskap – ved det eksisterende lederskap, som Birgitta sier i filmen over.

Island sikter på å bli en offshore havn for journalister og varslere.
http://technoccult.net/archives/2010/02/12/iceland-aims-to-become-an-offshore-haven-for-journalists-and-leakers/

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

  1. Og så ble det vulkanutbrudd på Island… Etter å ha lest en del konspirasjon er jeg ikke overrasket, med HAARP er det kanskje ikke så tilfeldig…

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.