Skriv ut Skriv ut

9/11-koden, delvis på norsk

World Trade Center - 9/11
World Trade Center - 9/11

Noe har gått oss hus forbi her på Riksavisen, og det beklager vi, men retter det herved opp. Det er så få bøker som utkommer i Norge, og som omhandler de tema våre lesere er opptatt av, at dette anser jeg å være en stor blunder. Utgivelser som dette på norsk skjer ikke hver dag. Knapt nok hvert tiår. Det er den ‘vedtatte enigheten’ som råder.

Christopher Bollyn
Christopher Bollyn

Christopher Bollyn er en amerikansk journalist, som jobbet i American Free Press, før det brant for mye under bena hans i USA. Hans hjem ble angrepet, og han ble trakassert av politiet for sine journalistiske arbeider. Så galt har det blitt i liberalismens og frihetens høyborg, som en gang i tiden var et fyrtårn for ytringsfrihet og individets ukrenkelighet. Nå har det blitt en neo-konservativ sionistisk imperialistisk stat, med verdens hegemoni som uttalte målsetting.

Bollyn mener 9/11 var en brikke i et slikt geo-politisk spill, for å kunne innlede ‘krigen mot terror’ og andre fryktskapende metoder for å innføre klandestine agendaer.

Bollyn var i sin ungdom utvekslingsstudent ved Universitetet i Bergen. Han har nå søkt tilflukt i Estonia, Norge og Sverige, hvor han lever idag med sin familie – mens han venter på å kunne reise hjem til USA.

Torstein Viddal, som er en av drivkreftene bak 9/11-Truth Norge, har gjort en formidabel innsats ved å oversette de første kapitler på 500+ sider til norsk (de første 100 sider). Oversettingsprosjektet er pågående, og hjelp til oversetting er ønsket (om noen kan ta ett kapittel eller to hver, så går dette fort). Ta kontakt med denne forfatter om noen gjerne vil hjelpe til.

Les boken og bedøm selv. Boken kan lastes ned helt gratis her:

http://www.askehaug.com/bt/bollyn-911koden.pdf

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

One Comment

 1. Sannhetsbevegelsen er ikke populær i mainstream media, siden den setter dem i dårlig lys, gjør dem nesten kunnskapsløse i opinionens øyne? Media inkvisjon…..

  Også norske sannhetssøkere blir gjort til gjenstand for inkvisjonen:
  http://viddal.wordpress.com/2009/11/12/lolfascisme/

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.