Åpent brev til Glen Beck og andre påståtte kristne sitt forsvar av homoseksualitet

Leviticus-18-22-free-bible-verse-desktop-wallpapers
I januar i år uttalte Glenn Beck, den konservative radio og TV-verten, i sitt radioprogram at hvis noen som kan høre stemmen hans hatet en homofil person, kunne de ikke være en fan av ham eller ha ham som en venn med noen som helst på hans show som venner. Mr. Beck er en kristen, en mormon, og påstår å tro på Bibelen og følge dens forskrifter. Hvis det er sant vil jeg gjerne dele følgende med Mr. Beck og andre påståtte kristne som forsvare homoseksualitet.

Jeg er en Ex Homoseksuell, Ex Lesbisk, Ex Queer, Ex Gay som er svært takknemlig ovenfor Glenn Beck som inspirerte meg å forlate homofil praksis. Jeg levde hele mitt voksne liv som en utagerende, aktiv, ateistisk lesbisk. Min personlige forløsning historien begynte i 2009. I en mørk og tom kinosal på vestkysten så jeg Glenn Beck dele ut sin selvbiografiske » The Christmas Sweater «. I bunnen av hans alkoholisme, narkotikamisbruk, depresjon og selvmordsforsøk, hadde Beck en drøm der Jesus Kristus viste seg for ham, tilga ham , og løste ham fra avhengighet og selvmordstanker. Dette var før han valgte å bli en mormon. Jeg visste i samme stund at hvis Jesus Kristus kunne frigjøre Glenn Beck fra alkoholisme, narkotikamisbruk, og selvmord, kunne Jesus Kristus befri meg fra homofilien. Jeg ba Jesus om å komme inn i mitt hjerte og tilgi meg, og det gjorde han. Jeg ble fri umiddelbart fra ethvert ønske eller fristelsen til å fortsette det homoseksuelle livet og fylt med en lidenskap for å fortelle sannheten om homofili.

Jeg var ikke født en homoseksuell. Jeg var ikke » født på den måten «. Det er ingen vitenskapelige bevis, eller bevis av noe slag, at det er et homofilt gen eller at homofile er » født på den måten «. Jeg ble seksuelt misbrukt i en alder av to, og jeg begynte å gjøre valg i den alderen som fører frem til et liv i homoseksualitet. Jeg valgte det livet og jeg klamret meg desperat til løgnen om at jeg ble «født sånn» så jeg aldri skulle bli stilt til ansvar for mine valg. Dette er hva hver synder ønsker. Jeg var et permanent, evig offer som krevde å bli plassert i en spesiell, ulastelig kategori av synd. Jeg var «konstitusjonelt ute av stand til å være ærlig med meg selv» og som Amerika ble stadig mer ateistisk og hedonistisk, fikk jeg mer og mer tillatelse til å praktisere mine spesielle syndige valg.

Den sekulære rådgivning profesjon, spesielt, som jeg søkte ut for å bekjempe avhengighet, depresjon og selvmordstendenser, krevde av meg at jeg trodde jeg ble født sånn og at jeg bare skulle akseptere og elske meg selv mer og bedre. Men selv lidenskapelige, mektige forkjempere for homoseksualitet kan ikke fjerne konsekvensene av synden. I mitt stille sinn, der Gud bor, visste jeg hva jeg gjorde og at hvordan jeg levde var galt, og jeg kunne ikke slippe unna min skam og skyldfølelse og smerte. Glenn Beck innrømmet sin synd for avhengighet og Jesus Kristus tilga og helbredet ham. Gud brukte Glenn Beck å nå meg. Da jeg spurte, tilgav og frigjorde Jesus Kristus meg fra min syndige homofili. Jeg ber om at Glenn Beck og andre påståtte kristne som forsvarer homoseksualitet kan høre sannheten nå.

Satan er løgnens far, og han angriper alle barn. Vi er alle født som Guds barn, vi er alle angrepet av Satan, og vi er alle syndere. Det eneste spesielle med homoseksualitet synden er gjenstridighet og utholdenhet til løgnene som forsvarer den. Hvis du elsker de homofile i livet ditt, må du slutte å forsvare deres synd. Gud elsker dem og Gud vil tilgi dem, hvis de vender seg til ham og spør. Vi må hjelpe dem til å tro at Gud vil tilgi dem. Hjelpe dem til å rekke ut etter Hans tilgivelse og kjærlighet. At de elsker sine sjeler i stedet for sin synd. Be for deres forløsning. Jeg er en Ex Homoseksuell i dag gjennom bønnene til de som virkelig elsket meg, samt Guds nåde, og kraften i Jesus Kristus, prise Gud. De homofile du elsker fortjener forløsning også.

Robin Goodspeed er en Ex-lesbisk og en rådgivende styremedlem i Voice of the Voiceless.

Kilde

http://www.voiceofthevoiceless.info/open-letter-to-glenn-beck-and-other-alleged-christian-defenders-of-homosexuality/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring