Skriv ut Skriv ut

Avslører Bisfenol A – Klandestin Depopulasjon

toxictor

Bisfenol A (BPA) er en kjemisk substans som er mye brukt primært for å lage plastikkprodukter, og består av epoksy-harpikser. Brukt mest i emballasje for mat og drikke, for eksempel vann og spedbarn flasker, CD-plater, slagfast sikkerhetsutstyr og medisinsk utstyr. Epoxy harpiks er også brukt som lakk til metallprodukter som hermetikkbokser for mat, ølbokser, flasketopper, tannkoster og vannforsyningsrør.

The Environmental Protection Agency (EPA/USA) har en liste av over 400 kjente kjemikalier som forårsaker nevrotoksiske (giftige) effekter på hjernen. Effekten begrenser hjernens evne til å vokse og utvikle seg. Bisfenol-A (BPA er en av de kjemikaliene på denne listen, EPA laget en database av Developmental Neurotoxicants:

http://www.epa.gov/ncct/toxcast/files/summit/48P%20Mundy%20TDAS.pdf

Etter at ha blitt observant på avsløringene av EPA kan vi gå over til Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health hvor vi vil lære hvordan BPA påvirker kroppen og hjernen på forsøksdyr:
http://www.jhsph.edu/publichealthnews/articles/2008/goldman_schwab_bpa.html

Med 2,5 million tonn av BPA som blir produsert hvert år er det ikke rart at det finnes i 93% av personene som ble testet. Penger er definitivt en faktor i beslutningene til om regjeringene forbyr det eller begrenser import / eksport av Bisfenol-A. For eksempel her kan du se at den amerikanske regjeringen forteller Frankrike at de ikke kan forby BPA fordi det vil skade USAs eksport:
http://experimentalvaccines.org/Sweden

akbari_fox

Hva om du fikk vite at du har rutinemessig inntatt en giftig og farlig kjemisk substans gjennom hele livet? Hva hvis du visste at denne kjemiske substans skader spedbarn og barn i urovekkende grad? Hva om du ble fortalt at regjeringen og helsemyndighetene visste om inntaket av denne giften i minst et tiår, og valgte å ikke gjøre noe? Det virker som en diskusjon av og med galninger ikke sant?

Dessverre er det ikke det. Bisfenol A (BPA) er en syntetisk kjemisk forbindelse som etterligner østrogen. Studier med forsøksdyr har knyttet eksponering av lave doser av BPA med følgende helseproblemer: brystkreft, prostatakreft og karsykdommer og kreft, diabetes, overvekt, hyperaktivitet, svekket, endret og ødelagt immunsystem og funksjoner, abort, nedsatt kvinnelige reproduktiv utvikling ; sperm defekter, senket sædkvalitet, kromosomfeil, kromosom sorterings feil, Turner syndrom, Klinefelter syndrom, genitalia misdannelse, tidlig debut av pubertet, nedsatt læring og hukommelse, og økt aggresjon.» – Advokat og bio-ingeniør Ilya Akbari.

http://www.baumhedlundlaw.com/bpa/bpa_main.php

Scientific America rapporterte den 1ste April 2012 at U.S.A. har reservert seg mot å forby BPA i hermetisk mat:
http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=us-opts-not-to-ban-bpa-in-can

Science Daily rapporterte at: Bisphenol-A I Gravide Mus Forandrer Permanent DNA Til Avkommet:
http://www.sciencedaily.com/releases/2009/06/090610124428.htm

En kjent endokrin ødelegger som i store mengder forstyrrer hormonbalansen, også kjent for å forårsake infertilitet og kreft.

Kanada forbyr ‘kjønns-endring baby flasker’, presser Storbritania til å følge etter
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1078912/Canada-bans-gender-bend-baby-bottles-putting-Britain-pressure-follow-suit.html

Bisphenol A (BPA) er linket til mannlig infertilitet:
http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/8093585/Bisphenol-A-now-linked-to-male-infertility.html

BPA linket til Prostata Kreft:
http://www.dailymail.co.uk/health/article-1318181/Gender-bending-chemicals-plastics-raises-risk-prostate-cancer.html

BPA info:
http://www.naturalnews.com/022848.html

Studie linker Bisphenol A til pengeinteresser:
http://thechart.blogs.cnn.com/2010/12/08/study-finds-bisphenol-a-on-money/

Plast i urinen

93% av amerilkanerne har plastikk i sitt blod & urin: Bisphenol-A (BPA )

Ville du ha trodd at 93% av amerikanerne har «plastikk» i sitt blod og sin urin? Hva hvis jeg fortalte deg at 42% av elevene som ble testet i Amerika ble avdekket å ha testet positivt for Bisfenol-A eller BPA, en substans laget av epoxy harpiks som brukes i produksjonen av de fleste alle plast varer til forbrukerne som selges i Amerika. Disse varene inkluderer ting vi bruker daglig, penger, vann, mat, klær, tannbørster, DVD og CD-er, briller og mat beholdere. Det kjemiske stoffet BPA vaskes ut av disse produktene og inn i systemet ditt. Det verste av det utskilles spesielt fra å varmes i mikrobølgeovn mat og varm drikke som med tilbereding av babymat.

La oss ta en titt på hva våre statlige tilsynsorganer har å si om bisfenol-A og dens virkninger på både våre omgivelser og våre kropper.

Men regjeringene gjør altså ingenting for å forby det. De tillater ethvert produkt som har disse ødeleggende egenskaper. Er dette som ledd i tilsiktet de-populasjon etter Agenda21, og eller en klandestin religiøst betinget rasekrig mot den hvite kristne rase i USA og Europa? Hvem hater den hvite kristne rase så mye, og har midler, motiv og anledning til å presse regjeringene til å beskytte giftene?

«Norsk hermetikk inneholder den kontroversielle miljøgiften bisfenol A. Forbrukerrådet maner til et forbud, men får ikke støtte av Mattilsynet.»

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.10979080

Vaksiner

En svensk lege ved Karolinska Institutet (KI) i samarbeid med KTH gjorde et skremmende funn när de undersøkte Pandemrix vaksinen. Veldig høyt innhold på nanopartikelnivå av de giftige tungmetallene arsenikk og bly fantest i vaksinen.

Var altså skadevirkningene tilsiktet?

http://vaccin.me/2013/04/16/svensk-lakare-och-kth-hittade-hoga-halter-av-arsenik-och-tenn-i-pandemrix-narkolepsigatan-snart-lost/

Spread the love