Skriv ut Skriv ut

Avvisning av sionist hegemoni et folkekrav i Frankrike

Dieudonne som gjør sionist mostandsbevegelsens gestture "the quenelle" herjer i Frankrike
Dieudonne som gjør sionist mostandsbevegelsens gestture «the quenelle» herjer i Frankrike

Det er ingenting Illuminati hater mer enn en grasrotbevegelse de ikke kontrollerer. Den Franske komiker Dieudonne («Gudegitt») har talt sannhet til makten og makten liker det ikke.

Dieudonne54«Det er ingenting mer farlig enn personlig initiativ: hvis det har genier bak seg, kan et slikt initiativ gjøre mer skade enn det som kan gjøres av millioner av mennesker blant dem vi har sådd splid. » – Sions Vises Protokoller # 5.

Jeg vet ikke om du er klar over den franske humorist Dieudonné. Han er fiende nummer én til de franske sionistiske jøder .

De likte ikke en skisse han gjorde for noen år siden om ekstremistiske sionistiske jøder i Israel. Han gjorde dette for en grunn. Han ønsket å lage en film om slavehandelen og be om en finansiering for filmen sin, men det eneste svaret de ga ham var at det ikke var et emne som var verdt noen film.

feedingtime (til venstre, Dieudonne har nektet å tilbe ved Holocaust helligdommen)

Som du vet ble Frankrike og jøder fullt involvert i denne skitne virksomheten slik at de ikke kan la ham gjøre filmen sin . Han spurte da : «Hvorfor kan jeg ikke filme en film om dette når det er dusinvis av Shoah filmer? » De ba ham «slutte å klage og prøve å konkurrere med Shoah «.

Deretter gjorde han en skisse på TV som irriterte dem skikkelig. Han ble fornærmet på alle TV-programmer, i aviser, radio. De sa at han er antisemittisk .

Dette var begynnelsen på en episk kamp mellom en smart mann og hele det sionistiske systemet. De sendte israelere fra Mossad til å banke ham opp. Som en martial kunstner , nøytraliserte han dem etter at de angrep ham bakfra, og de ble fengslet for bare én måned.

Den jødiske forsvars liga og Betar (voldelig jødisk ekstremistorganisasjon) kom til ett av hans show og truet ham, og kastet syre i ansiktet av en liten arabisk jente. Mediene sa noen kastet en » irriterende produkt » i øyet til en tilskuer .

Så begynte han å kjempe tilbake, hans vitser var morsommere og morsommere. Han la sionistene ut for offentlig vanlig skue. Selv de som ikke bryr seg om Israel , sionismen , etc ble klar over forholdene .

hollande12( til venstre , Frankrikes president Francois Hollande med sins handler ).

Jo mer de hatet ham og trash- snakket om ham i media, jo mer ble teateret hans fullpakket. Han begynte å få fans til å komme til alle sine prøver ( fordi han hadde mange av dem ) bare for å beskytte ham fra de jødiske forsvarsligafanatikere , som ble observert ropende bak politiets linjer , redd for mengden av Dieudonnés beskyttere.

Han ble gradvis en slags helt. Han forteller sannheten om vår regjering og snakker dritt om sionistene på en så morsom måte at han har blitt humorist nummer én i Frankrike  Og maktnarkomane ønsker å være fryktet , de kan ikke håndtere å bli hånet .

Han har reist til Iran fordi sionistenes franske medier demonisere dette landet, han taler for palestinerne, han inviterte på sitt komisk vis Mr Faurisson, en gammel historiker som studerte andre verdenskrig og fant det bevist at gasskamrene var en bløff bygget av  «de allierte «. Denne historiker ble nesten slått i hjel av ekstremistiske jøder på 80 -tallet og utestengt fra alle medier og forlagsredaktører .

Han gjorde alt som sionistiske jøder hater .

Nå har den franske presidenten François Hollande mottatt bestilling under «diner du CRIF » tilsvarende AIPAC , og han har befalt statsminister Manuel Valls ( som for alltid kan knyttes til Israel via kona ) å bryte ned Dieudonné og få ham til å holde kjeft .

supporters( til venstre; «Quenellen » – de franske » anti – system » salutter har tatt på. )

Hvorfor ? Fordi noen militære , politi , og anonyme folk gjør dette » Quenelle » tegnet mens de blir fotografert selv foran synagogen. Quenelle er Dieudonné signaturen tilsvarene » up yours » [gi dem fingeren], og han bruker det nesten bare om sionister .

Denne håndgesture ble en anti – system sak og mange mennesker ble fotografert med sionistiske politikere eller pressehorer som gjør det .

Sionistene ble gal ( som om de kan være mer sprø enn de er, LOL ) og den franske statsminister Manuel Valls har prøvd å gjøre sitt beste for å stoppe rett Dieudonné å jobbe . Han sa at han vil finne den lovlige måten å stoppe ham på. Deretter begynte mediene å lage oppstyr om hvor mye Dieudonné forstyrrer fred og orden i Frankrike.

Og ettersom «anti – system» bevegelsen ble regnet som anti – semittisk, begynte det franske folk å stille spørsmål ved hvor mye jøder er knyttet til dette systemet.

arno_klarsfeld_visuel_star_nm De har gjort den sionistiske israeler Arno Klarsfeld (til venstre ) leder av Conseil d’ Etat ( State Council ), og han bestemte seg alene og om natten ( alle de andre medlemmene var fraværende ) at Dieudonné show » le mur » ( Veggen ) må avsluttes .

Alle tror de kommer til å drepe Dieudonne. De har vist makten i Frankrikes virkelige ansikt. Det er for sent. Folk her snakker om revolusjon. Sionistiske politikere er iferd med å kriminalisere å tale imot sionismen på internett .

Voltaire sa : «Hvis du ønsker å vite hvem som hersker over deg, se på hvem du ikke kan kritisere».

Vi har sett det nå .

nicolas-anelka
Fotballstjernen Nicholas Anelka Quenelle gjør gesturen

—-

Quotes from «Europe’s most rabid anti-Semiite»
Zionist-controlled Mass Media Attack Dogs bark at DieuDonne – Canada’s ZBC
Brother Nathaniel describes how the resistance movement unites Muslims and Christians
Gilad Atzmon

Merk:   Illuminati og Illuminati 2 er nå begge tilgjengelig på fransk -språklige oversettelser.

Jeg deler ikke synspunktene og holocaust fornektelsene som er uttrykt her.

Kilde

http://henrymakow.com/2014/01/French-Comedian-Challenges-Zionist-Hegemony.html

Spread the love