Skriv ut Skriv ut

Bikini vs. Burka: Seksuell utnyttelse av kvinner

3
Det er forholdsvis enkelt å finne seg en hore i våre land i feminismens tidsalder. De utgjør majoriteten.

På veggen min, har jeg et bilde av en muslimsk kvinne innhyllet i en burka. Ved siden det er et bilde av en amerikansk dame i en skjønnhetskonkurranse, iført ingenting annet enn en bikini.

womenEn kvinne er helt skjult fra offentligheten; den andre er helt avdekket. Disse to ytterpunktene sier mye om sammenstøtet av såkalte «sivilisasjoner».

Kvinnens rolle er i hjertet av enhver kultur. Bortsett fra å stjele arabiske olje, handler uroen i Midtøsten om stripping av muslimene sin religion og kultur, utveksle burka for en bikini.

Jeg er ikke noen ekspert på betingelsene til muslimske kvinner, og jeg elsker feminin skjønnhet for mye til å argumentere for bruk av burka. Men jeg forsvarer noen av de verdiene som burka representerer for meg.

For meg representerer burka en kvinnes dedikasjon til sin mann og familie. Bare de ser henne. Det bekrefter privatliv, eksklusivitet og betydningen av den hjemlige sfære.

Den muslimske kvinnen fokus er hennes hjem, «reir», hvor hennes barn blir født og oppdratt. Hun er «hjemme» maker, taproot som opprettholder det åndelige livet til familien, pleier og lærer sine barn, og som gir tilflukt og støtte til sin mann.

I kontrast, så paraderer den bikinikledde amerikanske skjønnhetsdronning praktisk talt naken foran millioner av TV-seere. En feminist tilhører kun seg selv. I praksis, paradoksalt nok, er hun offentlig eiendom. Hun tilhører ingen og alle. Hun selger kroppen sin til høystbydende. Hun auksjonerer seg bort hele tiden.

I Amerika er det kulturelle mål på en kvinnes verdi er hennes sex appeal. (Siden denne eiendelen avskrives raskt, er hun nevrotisk besatt av utseende og plaget av vektproblemer.)

mctw(til venstre, «rollemodellen» Miley Cyrus)

Som ungdom er hennes forbilde Miley Cyrus, en sanger som med sin opptreden er tilnærmet lik en strip tease. Fra Miley lærer hun at hun vil bli elsket bare hvis hun gir sex. Dermed lærer hun å «hekte opp» fort og hektisk heller enn å kreve tålmodig frierferd, kjærlighet og ekteskap.

Som et resultat kjenner dusinvis av menn henne før hennes mann gjør det. Hun mister sin uskyld, noe som er en stor del av hennes sjarm. Hun blir forherdet og beregnende. Ute av stand til å elske, er hun uskikket til å motta sin manns sæd.

Femininitet

Den feminine personlighet er grunnlagt på det følelsesmessige forholdet mellom mor og baby. Den er basert på pleie og selvoppofrelse.

Maskulinitet er grunnlagt på forholdet mellom jeger og bytte. Den er basert på aggresjon og fornuft.

Feminisme forfører kvinner til å tro at femininitet har resultert i «undertrykkelse» og de bør vedta mannlig oppførsel i stedet.

Resultatet: en forvirret og aggressiv kvinne med en stor bør på sine skulddre, uegnet til å bli en kone eller mor.

Dette er målet for Nye Verdensordens sine sosiale ingeniører: undergrave seksuell identitet og ødelegge familien, skape sosial og personlig dysfunksjon, og redusere befolkningen. I «vidunderlige nye verden,» er kvinner ikke ment å være mødre og stammødre til rasen. De er ment å være autonome sexobjekter.

Frigjørende kvinner er ofte gitt som en unnskyldning for krigen i steder som Afghanistan. Frigjøre dem til hva? Til Miley Cyrus? Til å spre den degenererte «se-min-underbukse» lek? Til gjensidig onani som går på seksualitet i Amerika? Hvis de virkelig brydde seg om kvinner, kanskje de ville avslutte krigen.

Foreldreskap

Foreldreskap er høydepunktet for menneskelig utvikling. Det er scenarioet når vi endelig oppgradere fra nytelsessyke og til å bli Guds surrogater: å skape og pleie nytt liv. Våre barn er vår naturlige vekst. De er en forlengelse av oss selv.

Den Nye Verdensorden ønsker oss ikke å nå dette nivået av modenhet. Pornografi er en erstatning for ekteskap. Vi skal forbli singel: forkrøplet, sex-sultet og selvopptatt.

De ønsker ikke at vi skal ha en permanent «privat» liv. Vi er ment å være ensom og isolert, i en tilstand av evig frieri, avhengig av forbrukerprodukter for vår identitet.

Dette er spesielt ødeleggende for kvinnen. Hennes seksuelle tiltrekning er en funksjon av hennes fruktbarhet. Som fruktbarheten synker, så gjør hennes sex appeal. Hvis en kvinne vier sine beste år til å bli «uavhengig», er det mest sannsynlig hun aldri finner en permanent make.

Hennes langsiktige personlige oppfyllelse og lykke ligger i å gjøre ekteskapet og familien hennes første prioritet.

Feminisme er en annen grusom Nye Verdensorden hoax som har skapt seksuell utnyttelse av amerikanske kvinner og nedgradert den vestlige sivilisasjon. Det har ødelagt millioner av liv og representerer en dødelig trussel mot islam.

Jeg forsvarer ikke burka, men heller noen av de verdiene som det representerer, spesielt en kvinnes dedikasjon til sin fremtidige ektemann og familie, med den beskjedenhet og verdighet dette innebærer.

Burka og bikini representerer to ytterpunkter. Svaret ligger et sted i midten.

Kilde

http://henrymakow.com/180902.html

Spread the love