COVID-vaksinen bør unngås for enhver pris

Etter denne vaksinen som endrer din DNA, vil du ikke lenger være som skapt av Gud. Du vil faktisk være skapt av mennesker, mennesker som har tiltatt seg makt og ‘kunnskap’ til å sette seg i Guds sted, i Guds sete, og påberope seg å være Skapere av en Ny Menneskerase (Nye Normalen, the Great Reset), en modifisert DNA med egne patentrettigheter (COVID-19 Corona Virus Patent ID2020 GAVI 666).

Juridisk sett vil du og din nye rekombinerte DNA være eid av av Bill Gates.

En god del påstått sionist ‘kristne’ påstår de som gjør dette, som eier patentene, er ‘Guds Utvalgte Folk’. Men de sier ingenting om hvem som er guden de er utvalgt av. Guden deres er faktisk Satan, se Åp. / Rev. 2.9 & 3.9. Vi er i Endetiden, i Endetidsboken, Johannes Åpenbaring. Les der slutten på satanistenes forsøk på verdenshegemoni, deres antiKristne Verdensrike, som Jesus utsatte i 2000 år, til deres store sorg og forbannelse, men her og nå idag, kommer Slangerasen sterk tilbake, søker hevn over Kristus som forpurret deres planer om Verdensriket for 2000 år siden, gjennom sin biologiske krig mot kristne idag. Jesus vant over Satan da, bandt Satan for 2000 år. Åpenbaringen / Rev. 12:12 sier en kort stund skal Satan og satanistene få bli sluppet løs for siste gang (Åp. / Rev. 20:7). De vet deres tid er kort, mulighetenes vindu er kort, så de har hastverk. Endetidsdramaet er igang.

«Short window of opportunity»

«narrow window of opportunity» for the Great Reset, sier Børge Brendes sjef (((Klaus Schwab)))

COVID-19 i numerologi = 36, eller tre 6’s (666). Vaksinen inneholder ‘Luciferase’. «LUCIFER-ase». Lovforslag HR 6666 også kjent som ‘TRACE (Testing, Reaching and Contacting Everyone) Act’, i Amerika. En har tatt Dyrets Merke om en tror på disse, og tar deres merke. Å tro på dem er å gjøre dem til Herrer og mestre over ens liv. Selv om Bibelen i klartekst advarer mot dem, så tilber de dem, istedenfor å stole på Gud og Jesus Kristus for sin gode helse, stoler de på og tjener dem med Dyrets Merke på satanister, perverse og avvikere av Slangerasen (Serpent Seed) (Joshua 24:15).

The Serpent Seed. Slangefolket

Dr. Andrew Kaufman Responds To Reuters Fact Check on COVID-19 Vaccine Genetically Modifying Humans

REKOMBONANT DNA:
Rekombinanter er molekyler med DNA-genetisk kode fra to eller flere arter som settes inn i en vertsorganisme for å produsere nye genetiske kombinasjoner som hevdes å være til verdi for vitenskap, medisin, jordbruk og industri. Siden fokuset er genet, er derfor det grunnleggende målet for Big Farma laboratoriegenetikere å isolere, karakteristikere og manipulerer gener. Genemanipulering.

Melding fra ukjent forfatter :

Jeg vil rette oppmerksomheten mot viktige spørsmål knyttet til neste vaksinasjon mot C-19. For første gang i vaksinasjonshistorien griper de såkalte mRNA-vaksinene fra den siste generasjonen direkte inn i det genetiske materialet til pasienten og de endrer derfor sitt individuelle genetiske materiale, som representerer genetisk manipulasjon (GMO), som allerede var forbudt og hittil ble ansett som kriminelt.

Denne intervensjonen kan sammenlignes med genmodifiserte matvarer, som også er veldig kontroversielle. Selv om media og politikere for øyeblikket bagatelliserer problemet og til og med tåpelig etterlyser en ny type vaksine for å gå tilbake til normalitet, er denne vaksinasjonen problematisk når det gjelder helse, moral og etikk, men også når det gjelder genetisk skade som, i motsetning til skader forårsaket av tidligere vaksiner, vil være irreversible og uopprettelige.

Kjære pasienter, etter en enkeltstående mRNA-vaksine, vil du ikke lenger være i stand til å behandle symptomene på vaksinen på en komplementær måte. Du må leve med konsekvensene fordi du ikke lenger vil kunne helbredes ved å fjerne giftstoffer fra menneskekroppen, akkurat som en person med en genetisk defekt som Downs syndrom, Klinefelters syndrom, Turners syndrom, genetisk hjerteslag sykdom, hemofili, cystisk fibrose, Rett syndrom, etc.), fordi den genetiske defekten er evig!

Dette betyr tydelig: Hvis et vaksinasjonssymptom utvikler seg etter en mRNA-vaksinasjon, vil verken jeg eller noen annen terapeut kunne hjelpe deg, da skaden forårsaket av denne vaksinasjonen vil være genetisk irreversibel.

Etter min mening representerer disse nye vaksinene en forbrytelse mot menneskeheten som aldri har blitt begått på en så betydelig måte i historien.

Som en erfaren lege Dr. Wolfgang Wodarg sa:

«Egentlig bør denne «lovende vaksinen» for de aller fleste mennesker FORBYS fordi det er genteknologi!»

Vaksinen, utviklet og godkjent av Anthony Fauci og finansiert av Bill Gates, bruker eksperimentell mRNA-teknologi. Tre av de 15 menneskelige marsvinene (20%) opplevde en «alvorlig bivirkning».

Dr. Igor Shepherd and June Shepherd
https://www.stopthevaccine.com/

Merk: messenger RNA eller mRNA er ribonukleinsyren som overfører den genetiske koden til DNA i cellekjernen til et ribosom i cytoplasmaet, det vil si den som bestemmer rekkefølgen aminosyrene til et protein binder og fungerer som en form eller et mønster for syntesen av det proteinet.

Vaksine COVID = INREVERSIBEL GENETISK SKADE – EN FORBRYTELSE MOT MENNESKENE.

Humans 2.0, Dr. Carrie Madej

———————————

VI ER ADVART :

Ronald Reagan: «Statism or socialism by way of medicine» «medical program as an humanitarian project»

Statism = «concentration of economic controls and planning in the hands of a highly centralized government»

Vi ser tydelig at norske regjering har tiltatt seg makt helt inni folks bolig.. Slik var det IKKE i den norske kristne Grunnloven av 1814… der stod det «husinkvisjoner er forbudt untatt i kriminelle tilfeller».. vårt hjem var vår borg.. Gir vi dem lillefingeren tar de etter hvert hele hånden. De gir nok knapt fra seg makten til sosialistisk detaljstyring av folks hverdag nå.. for maktfolk er syke, latent narsissisme, det er en grunn til at de søker makt, de vil alltid ha mer og mer.

Og de som har denne maktsykdommen tjener alle Satan (Matt. 4:8-9). Kristus sine folk vet de er folkets Tjenere, som beordret av Jesus. Satans folk er Herskere, som Herodes, Som Caeser. Det er deres styringsprinsipp. Satan og satanistene posisjonerer seg for det temporære antiKrist Verdensriket som Bibelen profeterer skal komme..

Erna Solberg tjener de som har mulighet til å gi henne mest og best kake. Det er ikke nordmenn.

Utdypende

Bill Gates, Jødisk Aristokrat
Serpent Seed DNA
http://mileswmathis.com/gates.pdf

Patent 060606

«I tillegg ble Microsoft nylig tildelt patent nr. 060606 for et «kryptovalutasystem ved bruk av menneskelige kroppsaktivitetsdata.» Med andre ord eier Gates, en maniacal control freak, nå patentet for å gjennomføre global overvåking via en kvantetatovering satt inn som en chip i menneskekroppen. Gates har gått inn for digital overvåkingssystem i noen tid.»
https://thefreedomarticles.com/hr-6666-patent-060606-covid-response/

Ikke delta. Ikke tro på dem. Ikke adlyde dem. Ikke vær en god kommunist, sosialist. Ikke vær dum nok til å tro på at de vil deg vel. De bruker dette for å få mer makt. KUN det. Vil Erna Solberg villet deg vel, kunne hun satt ned skattene og hevet minstepensjonene. Hvorfor gjør hun det ikke? Fordi hun er lojal til sin (((familie))), blodsbånd, globalistene, antiKristene, og hva de vil, ikke hva som er godt for Norge og nordmenn.

#PoisonTheWells

Jussi Bjørling -O helga natt

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.