Skriv ut Skriv ut

Den religiøse oppfatning av multikultur

Multikulturelle Venstre vil holde FrP utenfor Regjering (faksimile av Adressavisa)
Multikulturelle Venstre vil holde FrP utenfor Regjering (faksimile av Adressavisa)

Det er vel kanskje like greitt at miniputtpartiet Venstre og Trine blir utenfor Regjering, som har programfestet multikulturell bedekning av hvite damer som en prioritert sak.

De smarte Jødene av en årsak sier at kun de som har en jødisk mor er skikkelig jøde. De parrer seg derfor ikke med andre enn sine egne.

Jeg er absolutt for at jødene OG ANDRE har rett til sin religiøse overbevisning i et demokrati, og at de skal få leve uten å bli stigmatisert og holocaustet for det.

Bibelen om multikulturalisme
http://www.riksavisen.no/?p=8885

Jeg vil støtte jødene med å si at alle er like gode, eller like dårlige, og Bibelsk sett har jødene rett i at raseblanding er en av dødssyndene for abrahamske religioner. Menneskene ble skapt forskjellig, forskjellig vedvarer de å bli. Samfunn i den abrahamittiske historie ble lagt brakk og ødelagt av å havne i denne dødssynd.

Rasisme begrepet ble forøvrig oppfunnet av ateistene og satanistene Lenin og Bronstein for at de skulle få bruke det som skjellsord mot sine meningsmotstandere, det var imot Partinoost, Partilinjen (politisk korrekte), og dermed uten motstand kunne de få assimilert og ødelagt det russiske folk; religiøse jøder, hvite kristne og alle andre de hatet (66 million ifølge Nobelprisvinner Alexander Solshenitzin).

Det er greitt at at en hvit mann bedekker andre raser, men ikke at kvinner av Israels Barn av Naftali og Benjamin stamme blir bedekket av andre raser..

Jødene har helt rett i dette, etter hva jeg har funnet i mine studier av Bibelen.

Det finnes dessverre fullt opp av ateistiske satanister i dag også som springer rundt og kaller Israels Barn rasister av denne religiøse overbevisning. Det må bli slutt på dette jødehatet, og kristenhatet, religionsfriheten må respekteres.

Satanismen i humanismen
http://www.riksavisen.no/?p=4454

Venstre tror fortsatt på regjering uten FrP
http://www.adressa.no/nyheter/politikk/valget/article8252275.ece

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

2 Comments

  1. Pingback: Raymond Johansen (AP) mobber kameraten min

  2. Pingback: EN Verdensreligion for alle i New Age

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.