Fascismen tapte aldri krigen

Elitens, de Utvalgtes krig mot vanlige folk. De stadige holocaust, rituelle blodofringene i flammer må ta slutt.

Tap av borgerretter, likheter 1937 vs. 2007
Her en natt jeg satt og skrev på ett eller annet, og jeg kom til å lese igjen «Du må ikke sove» av Arnulf Øverland på min webside, gikk det «kaldt» gjennom meg, og jeg kjente meg svært rørt (ekstremt), det var som om han var svært nær meg, og jeg tenkte; «Hva er dette? Jeg kjente jo ikke denne mannen, – men jeg skulle ønske jeg gjorde det». Har jo knapt lest noe annet fra ham enn dette diktet. Legg merke til tidspunktet for diktet hans; 1937, og sammenligne det med det som fremkommer av filmen «IBM og Holocaust – Den strategiske allianse mellom Nazi Tyskland og Amerikas Mest Mektige Bedrifter» – av Edwin Black, som jeg la norske tekster til, og hvor langt det er kommet igjen dette samme scenario som var da (1937).

«Du må ikke gå til ditt kjøpmannsskap.
og tenke på hva der gir vinning og tap!
Du må ikke skylde på aker og fe,
og at du har mer enn nok med det!

Du må ikke sitte trygt i ditt hjem
og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
Du må ikke tåle så inderlig vel
den urett som ikke rammer deg selv!
Jeg roper med siste pust av min stemme:
Du har ikke lov til å gå der å glemme!

Tilgi dem ikke; de vet hva de gjør!
De puster på hatets og ondskapens glør!
De liker å drepe, de frydes ved jammer,
de ønsker å se vår verden i flammer!
De ønsker å drukne oss alle i blod!
Tror du det ikke? Du vet det jo!

Jeg roper i mørket – å, kunne du høre!
Der er en eneste ting å gjøre:
Verg deg, mens du har frie hender!
Frels dine barn! Europa brenner!

Jeg skaket av frost. Jeg fikk på meg klær.
Ute var glitrende stjernevær.
Bare en ulmende stripe i øst
varslet det samme som drømmens røst:
Dagen bakenom jordens rand
steg med et skjær av blod og brann,
steg med en angst så åndeløs,
at det var som om selve stjernene frøs!

Jeg tenkte: Nu er det noget som hender. –
Vår tid er forbi – Europa Brenner!»

Hele diktet her.

Lite hyggelig scenario, men Arnulf fikk rett. Det ble vanskelige tider. Historien gjentar seg, alltid…..

Jeg har oppdatert artikkelen «IBM Verichip og Den Nye Verdensorden», som følger filmen «IBM og Holocaust – Den strategiske allianse mellom Nazi Tyskland og Amerikas Mest Mektige Bedrifter» – av Edwin Black. Hele artikkelen her.

Det kommer en dag, hvor ingen skal få kjøpe og selge uten dette “merket”/chipen. Den som tar merket underlegger seg helt og fullstendig denne verdens herskere, og med det har de oppgitt sin tro på noen gudommelig makt utover den verdslige. Alle har resignert, og overlatt den fullstendige kontroll over seg selv og sitt liv, til sine beherskere. De har kjøpt seg sikkerhet fra krig og uro, sykdommer m.v., til prisen for frihet. Se filmen “V for Vendetta“, hvordan dette blir.

I filmen “V for Vendetta” har noen mennesker laget krig og uro i England. I tillegg har de satt ut et dødelig virus som dreper millioner. De tilbyr folket, som er trett og lei av kriger og sykdommer, å redde dem. Kommer opp med sine ferdiglagede anti-virus (de laget selv både virus og anti-virus), og folket i sin takknemlighet gir dem all makt. Slik kom/kommer Den Nye Verdensorden til virkelighet. Se filmen og hvilket liv vi kan forvente oss.

Regjeringer tar på seg hovmodet og tar noen småfolk som de kaller fascister, mens det er de selv, myndighetene våre, og andres, som er de største ivaretakere av dette system. Fascismen er ikke en personlig eller individuell egenskap ved mennesket, men et samfunnsystem, og dette samfunnsystemet er skapt av våre ledere, med viten og vilje. De som fremdeles nekter å tro på denne verdslige undertrykkende makt, og dens sataniske system, og nekter å ta dette “merket”/chipen, vil bli forfulgt og trakassert. Mange vil dø fordi de ikke kan eller vil ta dette merket, fordi det strider imot deres overbevisninger/tro. Det vil bli et nytt holocaust.

Denne virkeligheten er veldig nær. Er mindre lys fremtid venter forut, for alle og enhver, med eller uten merket.»

600.000 drept i Irak
Og idag er det muslimene som må ta den utakknemlige pålagte rollen av «Illuminatet», som jødene hadde under 2dre Verdenskrig. Alle som setter Gud/Allah/Jahve over de verdslige makter, skal utryddes, eller underlegge seg de verdslige makter. Slik er det. Fordi Islam er den eneste av de monoteistiske religioner det er noe «futt i». Som kan true «Illuminatets» planer. Kristendommen var ufarliggjort allerede i år 325 på kirkemøtet i Nikea av Keiser Konstantin. Jødedommen i år 740 hvor mongoler i Kahazarriket kollektivt konverterte til jødedommen, og disse utgjør 96 % av den levende jødedommen. De virkelige jøder gikk med i Holocaust. For disse frafalne gruppene er den levende Gud død. De vil være Gud for oss. Makt, blod og penger er Gud til begge disse frafalne gruppene.

«Katolikkene og protestantene går og venter på at Gud skal gripe inn i tilværelsen på et irrasjonelt vis. Men jeg tror at Gud venter på oss mennesker, – venter at vi skal ha drukket blod nok.»
«Autoriteter vet meget bedre enn de taler og handler. De tør ikke være sanne på grunn av tap av stilling, posisjon osv. Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men tar skade på sin sjel? Tenk selv. Vær tro mot det beste i deg selv. Alle mennesker er Guder i sin vorden. Frykten er sjelens farligste fiende. Heller kjempe med åndens våpen.»
Bertram D. Brochman om samfunnsutviklingen.

«Du mener, det kan ikke være sant,
så onde kan ikke mennesker være.
Der finnes da vel skikkelig folk iblant?
Bror, du har ennu meget å lære!»
(Arnulf Øverland)

Those who sacrifice essential liberty for temporary safety deserve not liberty nor safety.
–Benjamin Franklin.

«Jeg skjønte det ikke. Nu er det for sent.
Min dom er rettferdig. Min straff er fortjent.
Jeg trodde på fremgang, jeg trodde på fred,
på arbeid, på samhold, på kjærlighet!
Men den som ikke vil dø i flokk
får prøve alene, på bøddelens blokk!»
(Arnulf Øverland)

«Min fred gir jeg eder«, sa mannen. Det samme sier jeg. Gud er ikke død!

Mvh. J.Johansen

Min siste artikkel: «Kampen om Vårherre’s gunst» her.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring