Skriv ut Skriv ut
Når de internasjonale prioriteringer veier mer enn de nasjonale, da har vi fått en korrupt elite som styrer oss.

Forsvarsløse Norge

Når de internasjonale prioriteringer veier mer enn de nasjonale, da har vi fått en korrupt elite som styrer oss.
Når de internasjonale prioriteringer veier mer enn de nasjonale, da har vi fått en korrupt elite som styrer oss.

‘Våpna dine kan hamne på lager’, skriver NRK Sogn og Fjordane.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.6929092

En leser har sendt oss link til en artikkel fra NRK. De fleste som kommenterer under den artikkelen har ikke peiling på hva som foregår, fordi de er historieløs. De tror det er bare formynderkåte politikere, men bak aner jeg en agenda, som ikke er lystig.

NATO har for lenge siden blitt en angrepspakt, mer enn en forsvarspakt. Verdensregjeringens hær (aka den Nye Verdensorden), ikke Norges.

Før andre verdenskrig gjennom 30-tallet førte den norske regjering utgått av Arbeiderpartiet ‘Det Brukne Geværs Politikk’, dvs. avvæpning – slik at deres internasjonale venners agenda kunne gjennomføres lettere. Det første steg på tvilsomme agendaer gjenom de siste hundre år, har startet med å avvæpne folket ved ‘amnestilover’ o.l., slik at de ikke kan forsvare seg mot mafiaen når den tar grep……

Admiral Yamamoto på spørsmål om han ville innvadere Amerika i andre verdenskrig:
«You cannot invade the mainland United States. There would be a rifle behind each blade of grass.»
«Du kan ikke invadere fastlandet i USA. Det ville være en rifle bak hvert gresstrå.»

Dette sitatet fra admiral Yamamoto lyder absolutt som en overbevisende støtte for argumentet om at Japan unngikk å invadere USA hovedsakelig på grunn av antall våpen de vanlige innbyggerne hadde.

Det samme er det med Sveits hvor det hevdes at ethvert hus har minst et skytevåpen, de går alltid klar ‘krigsagendaer’, fordi det vil bli håpløst å innvadere hvor ethvert menneske er en potensiell ‘sniper’. Bevæpning av befolkningen er faktisk del av deres forsvar………….

Våpen politikk i Sveits – Wikipedia;
«Våpenpolitikken i Sveits er unik i Europa. De personlige våpen til miliærets personell holdes hjemme som en del av militære forpliktelser. Dette har i tillegg til liberale våpen lover og sterke våpen tradisjoner, ført til en meget høy andel våpen per innbygger. Sveits har en av de høyeste pistolen andeler i verden. Den sveitsiske hæren har lenge vært en milits trent og strukturert til raskt å reagere mot utenlandsk aggresjon. Sveitsiske menn vokser opp og forventer å gjennomgå grunnleggende militær trening, vanligvis i en alder av 20 i Rekrutenschule (tysk for «rekruttskole»), den første Boot Camp, hvoretter sveitsiske menn forblir en del av «milits» i reservestyrkene inntil 30 år (34 år for offiserer). Hvert slikt individ er pålagt å beholde de personlig våpen de har fått av militæret (det er 5.56x45mm Sig 550 rifle for vervet personell eller SIG 510 rifle og / eller 9mm SIG-Sauer P220 halvautomatisk pistol for offiserer, medisinsk og post personell) hjemme for oppbevaring med en spesifisert personlig mengde offentlig godkjent personlig ammunisjon.

I en statistikk i 2001, er det bemerket at det er ca 420 000 angreps rifler som er lagret i private hjem, for det meste SIG 550 type. I tillegg er det ca 320 000 angreps rifler og militære pistoler fritatt fra militærtjeneste i privat besittelse, alle selektive-avfyrings våpen har blitt konvertert til semi-automatisk drift bare. I tillegg er det flere hundre tusen andre halvautomatiske håndvåpen klassifisert som karabiner. Det totale antallet skytevåpen i private hjem er anslått minimalt på 1,2 millioner til 3 millioner «
Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politics_in_Switzerland

Vi vet at det norske Hjemmevernet har måttet levere inn sluttstykkene sine.

Trilaterale Commision medlem og Bilderberger medlem Thorvald Stoltenberg når han var Forsvarsminister (1979-1981) tok fra militære offiserer beslutningsmyndighet til å å bruke våpen, alt skulle politisk bestemmes deretter. Det Norske forsvaret har ikke lenger noen klart definert målsetting, uavhengig av og uansett hvor politikerne tar med seg pengekista under armen og stikker i sikkerhet denne gang, som i andre verdenkrig (til London). Norge skal være uten selvstendig forsvar. Om offiserene svikter av knefall til mafians internasjonale lederskap, så skal ikke folk selv få muligheter til å beskytte seg. De skal være lette offer, som å skyte kaniner (eller ‘cattles’?).

Et foredrag av Svein Ødegården, brigader og forsker ved Forsvarets Forskningsinstitutt:
«Etter Berlin murens fall har særlig USA vært på jakt etter nye oppgaver for NATO. I det siste har vi hørt uttalelser fra administrasjonen i Washington om å omdanne NATO til en ”TOOLBOX” (verktøykasse) for bruk i global sammenheng.  Det er her jeg føler at både Norge og de andre NATO-landene alt for lett har glidd inn i rollen som USAs støttespillere for et amerikansk ønske om å bruke NATO i sin streben etter et Globalt Hegemoni.»
http://www.riksavisen.no/?p=258

Det er ganske så merkelig at våre politiske ledere med Stoltenberg i spissen er så giret på å fremme det verdensomspennende militæret via NATO, men ikke det nasjonale. Alle militære prioriteringer nå, ligger i dets anvendelse for internasjonale operasjoner. Kommer Israel med i NATO, så er det ikke bare USA som har blitt kjøpt til bruk for AIPAC og USraels (The New Jerusalem) hang til verdenshegemoni, men HELE NATO alliansen, siden det er en for alle, alle for en der. Så hver gang Israel får en småstein i hodet, så er det full bombing fra hele NATO styrken i Palestina, Irak, Iran, Afghanistan og andre som de mener truer deres hegemoni.

Amerikanere flest væpner seg til tennene nå, kommenterer H. Gaarder på Nyhetsspeilet.no

http://www.ammoland.com/2009/09/04/1000000-guns-added-to-american-homes/

«Det gir liksom en god følelse å vite at amerikanske hjem nå fylles opp av millioner av våpen, som gjøres klare med et klikk. Samtidig stuper kriminaliteten; er det en ny fellesskapsfølelse som er i ferd med å bre seg på tvers av alle lag av folket; liksom “dette er vi sammen om”, noe a la den sammensveisede stemningen som folk i Norge opplevde under krigen ?

Allle vet hvem som utgjør frontene: Folket mot makten, inkl. medie-makten !

En interessant trend (som naturligvis norske aviser tabu-tier om) er at på lokalt plan, fra delstater til distrikter og byer er det mange av “maktens” kvinner og menn, bl.a. sheriffer som nå tar ladegrep og ruster seg, de tar parti med innbyggerne i sine communities og mot sentralmakten.»
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/det-er-na-det-skjer/comment-page-1/#comment-4410

Rundt US $ 40 milliarder av US $ 60 milliarder kostnadene ble betalt av Saudi-Arabia. [16]
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_War

Det er alt bare en avansert form for mafia beskyttelsespenger, for å gjenopprette USA’s skrantende pengekiste. Saudi Arabias statskasse ble tømt av disse ‘beskyttelsespenger, og de måtte faktisk låne for å betale ‘beskyttelsespengene’ for ‘hjelpen’ de fikk i Gulf krigen. God butikk for de som fikk faset disse pengene inn i sin økonomi selvfølgelig.

Dette var jo bare EN av gulfkrigene USA og CIA selv stod bak. Hvor mye Kuwait måtte betale i ‘beskyttelsespenger’ har jeg ikke sjekket opp, men kjenner jeg disse krefter rett så måtte de tømme statskassen sin også, – i det minste. Som jeg skrev i artikkelen ‘Krigsgudens Politiske Profitører’
http://www.riksavisen.no/?p=7
«USA er på randen av bankerott, og noen skal betale regningen for dem. Orkanen i New Orleans området gjorde det lite bedre. Saudi Arabia brukte alle sine reserver, større enn våre, til å betale for USA’s ”krigshjelp” under Kuwaitkrigen.

En krig USA selv initierte, via CIA operasjoner. Hvor mye må Iraks fattige mennesker betale for ”hjelpen” mon tro?»

Hvor mye kommer VI til å måtte betale? Jfr. «De kaller det demokrati»
http://www.riksavisen.no/?p=67

Denne artikkel fra NRK er faktisk svært så bekymringsfull. Stakkars Norge er nok satt opp for ondsinnede krefter til å ta henne i sin besittelse. Kommer ikke til å kunne bli karakterisert som noe annet enn voldtekt. ‘Beskyttelsespengene’ vil nok bli å forfalle ganske så raskt deretter.

Godt Nytt År.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

One Comment

  1. Pingback: EuropaNetwork Norway » Blog Archive » Forsvarsløse Norge

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.