Skriv ut Skriv ut

Fra Mørke til Lys

Vi vil bringe lys over og til mørke sider i den individuelle og kollektive bevissthet. Hvor lyset kommer må mørket vike.

Vi ønsker å være et ledd i en grasrotbevegelse som skal opplyse og lede medmennesker til den litteratur og kunst og læremidler og hjelpere (lærere, veiledere, terapeuter, etc.) som behøves for å kunne se verden som den er, og ikke som den illusjonen som en er tillært, indoktrinert og manipulert til å tro. En to-trinns prosess:

  1. Belyse sine individuelle mørke sider (fortrengte – av skam, skyld, sosialt tillært, etc).
  2. Belyse de en ser tilsvarende kollektivt som en har oppdaget i seg selv.

Paul Levy’s bok «The Madness of George W. Bush – A reflection of Our Colective Psychosis»:

I dette enestående arbeidet analyserer Levy den nåværende tilstanden til verden som en kollektiv drøm som er delt og materialisert av 6.5 milliard mennesker. Basert på C.G. Jung, så identifiserer Levy den prosessen som er drømt og materialisert på verdens scene som en kollektiv psykose han kaller «malignant egophrenia».

Han belyser hvordan denne sykdom i og av psyken uttrykker seg selv kollektivt (ikke begrenset av tid og rom) gjennom de underliggende plan (astralplanet) som forbinder oss alle, utbrer seg selv gjennom de ubevisste mørke/blinde flekker av og i den kollektive psyke. Levy mener at denne kollektive galskap samtidig avslører for oss vårt potensiale for et evolusjonært kvantesprang i den menneskelige bevissthet. Han konkluderer med at enten ødelegger vi oss selv som art eller våkner opp, avhengig av hvor mange av oss som gjenkjenner hva verdens galskap i den nåværende verdenssituasjon avslører for oss om vår psykiske og åndelige tilstand. Symptomene er der, og når symptomene vises så må vi hele psyken som vi gjør når kroppen viser symptomer på sykdom. Valget, og ansvaret, er i sannhet vårt eget.

Boken kan kjøpes her

Saundra Valentine:
«Beyond Politics. What I like about this book is that it writes about my favorite subject: Myself. Using politics as a platform, the book helped me connect my life, and most importantly my unconscious life, with «what is being played out on the world stage». It has helped me to connect to the political world (for the first time) in a present day participation. Thank you Paul Levy, for your work and writing this book.»

Som Michael Jackson sier det:

«If you want to change the World, take a look at Yourself and start that change»

Vår bønn
Må Gud beskytte og bevare deg. Må det Riket som det guddommelige forsyn drømte frem engang, også bli virkelighet her på jord. I mellomtiden la oss håpe at Gud tilgir oss vår likgyldighet og latskap i å virkeliggjøre dette Riket, som vi også prøver å tilgi de overtredere som hindrer dette Rikets komme. La den himmelske drøm bli oppfylt på Jorden, som den var drømt frem i Ånden i himmelen; hvor mennesket kunne leve i Kjærlighetens pakt, og ikke i Hatet og Fryktens.
Dette ber vi om. I Jesus Kristus’ navn. Amen.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.