Frankrike kjemper mot jødisk frimurer hegemoni

FNP støttespillere. Frankrike er et av de få vestlige land med et sterkt nasjonalistisk parti.
FNP støttespillere. Frankrike er et av de få vestlige land med et sterkt nasjonalistisk parti.

David Masada er en patriotisk ung franskmann. Vi spurte ham om å rapportere om Front National Party, som nylig gjorde det godt i lokalvalg. Han mener FNP representerer fransk motstand mot dominansen til den organiserte jødedommen og frimureriet hvis politikk er av satanistisk karakter.

(Red.anm : Jeg legger dette ut fordi det preger den politiske situasjonen i Vesten, og fordi som jøde tror jeg mange jøder ikke vil være delaktig i det)

David Masada
(henrymakow.com)

Frankrike er styrt av frimureri og organisert jødedom. Den ene er utformet for å tjene den andre. Viljen til franske borgere, deres stemme, deres histories overlevelse, deres arv, deres kultur og forfedres religion ( katolisismen), spiller ingen rolle for denne klikken.

Deres mål er å ødelegge alle røtter, hvert minne, hver link til fortiden, ethvert spor av religiøs betydning, og fremfor alt, ikke etterlate et fnugg av patriotisme i hjertene til det franske folk. Det er derfor de alltid understreker den mørke siden av fransk historie og ber det franske folk å samle seg i fronteh av jøder og holocaust.

Målet med den organiserte jødedommen er ikke å utøve en velvillig og upartisk makt til fordel for menneskeheten og dens generelle velvære. Målet er å erstatte Gud, og å bli tilbedt på samme måte.

I århundrer var Frankrike en bastion for kristendommen og står nå i veien for den jødiske globalist agenda. De ønsker ikke noen nasjon igjen stående som kan utfordre USAs dominans. Den organiserte jødedommen tørster etter makt, grådighet etter penger, ignorante om moralske og religiøse idealer bak vår nåværende kultur av død og ødeleggelse.

Fremgang og endring

I Frankrike finner du alltid en jøde bak ethvert utsagn om «fremskritt» og «sosial endring».

Fjerning av dødsstraff ble initiert av den jødiske advokaten Robert Badinter. Abortloven ble laget av Jødinnen Simone Veil. De «anti – rasistiske» grupper ble alle satt opp av jøder (SOS Rasisme ble skapt av jøden Julien Dray og jøden Harlem Désir, alle ledere har vært jøder siden da, frem til i dag med jødinnen Cindy Leoni).

Som i alle land de slo seg til, har franske jøder skapt mange grupper for å legge press på vertene, for å avvæpne legitim motstand mot deres Luciferiske agenda.

Overlevelsen til det franske folk som selvstendig enhet spiller ingen rolle for dem, fordi de rett og slett ikke anser seg selv som en del av det. Deres eneste troskap går til deres stammeenhet, frimureriet, og for noen, Israel, men ikke for Frankrike og dets folk.

Jødisk Frimureri Kontroll

jmlpDermed gjorde de Front National og [dens grunnlegger] Jean – Marie Le Pen (til venstre) til sin fiende nummer én. Han nektet å bøye seg foran den jødiske makt. Derfor måtte han møte denne okkulte kraft som styrer alt og holder skjebnen til Frankrike og dets folk i sin hånd, akkurat som de kontrollerer skjebnen til det amerikanske folk (leder dem til konkurs) …

Historien er vanskelig, det er derfor de må undertrykke den unge generasjonen (den jødiske frimurer Minister for utdanning Peillon fjernet Louis XIV, Napoleon, og François 1ste fra skolebøkene i fjor..).

Bare fargene på hendelsene ser ut til å forandre seg, men faktum er at betydningen av historien forblir den samme .

Men la oss gjøre en ting helt klart. De er selvsagt ikke snakk bare om enkeltpersoner her. Vi snakker om den jødiske Pengemakten og alle deres fullmakter, hovedsakelig frimureriet (B’nai Brith, Bilderberg, Skulls and Bones, CFR, Trilateral Commission, etc.). Vi snakker om en flere hundre år lang agenda som nå er nær med å realiseres.

De to viktigste jødiske befolkninger – utenfor Israel – er å finne i Frankrike og i USA som alene forklarer den nylige aktive politikk med kriger utført av den franske regjeringen .

Hollande1Den nåværende president i Frankrike er marrano krypto-jøden Hollande (tv)

Den nåværende minister for Foreign Affair er jøden Fabius
Den nåværende minister for Utdanning er jøden Peillon
Den nåværende minister for Økonomi er jøden Moscovici

Tydeligvis de er alle frimurere …

Jeg kunne sette opp den samme listen om folk i media (presse, TV , etc), universitet og så videre. Franske folk blir mer og mer klar over det. Men de kan ennå ikke forstå hvordan jøder kan være så onde mot dem når de holder de beste posisjonene i de fleste sektorer av økonomien (spesielt i media, kultur og selvfølgelig banking). De liker mye høyere status enn gjennomsnittet av franske statsborgere. Men det er sikkert ikke nok for dem …

Jean – Marie Le Pen ble fortalt av en høyt rangert B’nai Brith medlem at de fryktet at deres «tankekontroll» ville mislykkes å hindre ham fra å bli valgt inn i 2002, og dermed i mange år var Front National var den viktigste gjenstand for bekymring for den organiserte jødedommen. Det er grunnen bak mediekampanjen av sladder om partiet og dets president.

Den «Republikanske Front» (Front Républicain) ble satt på plass av de andre opposisjonspartier (Sosialistene og UMP) i løpet av en forsamling av B’nai Brith (frimureri utelukkende for jøder). Det var en avtale mellom politiske partier å tale med en stemme når man stod overfor en Front National medlem under et valg … (det er den demokratiske etikken til den politiske eliten i Frankrike, å overse og omgå stemmene til statsborgerne, for å opprettholde sitt grep på alle maktposisjoner …).

Dette er hvordan det sosialistiske partiet og venstreorienterte sikret sitt valg .

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring