Frankrike kjemper mot jødisk frimurer hegemoni

FNP støttespillere. Frankrike er et av de få vestlige land med et sterkt nasjonalistisk parti.
FNP støttespillere. Frankrike er et av de få vestlige land med et sterkt nasjonalistisk parti.

David Masada er en patriotisk ung franskmann. Vi spurte ham om å rapportere om Front National Party, som nylig gjorde det godt i lokalvalg. Han mener FNP representerer fransk motstand mot dominansen til den organiserte jødedommen og frimureriet hvis politikk er av satanistisk karakter.

(Red.anm : Jeg legger dette ut fordi det preger den politiske situasjonen i Vesten, og fordi som jøde tror jeg mange jøder ikke vil være delaktig i det)

David Masada
(henrymakow.com)

Frankrike er styrt av frimureri og organisert jødedom. Den ene er utformet for å tjene den andre. Viljen til franske borgere, deres stemme, deres histories overlevelse, deres arv, deres kultur og forfedres religion ( katolisismen), spiller ingen rolle for denne klikken.

Deres mål er å ødelegge alle røtter, hvert minne, hver link til fortiden, ethvert spor av religiøs betydning, og fremfor alt, ikke etterlate et fnugg av patriotisme i hjertene til det franske folk. Det er derfor de alltid understreker den mørke siden av fransk historie og ber det franske folk å samle seg i fronteh av jøder og holocaust.

Målet med den organiserte jødedommen er ikke å utøve en velvillig og upartisk makt til fordel for menneskeheten og dens generelle velvære. Målet er å erstatte Gud, og å bli tilbedt på samme måte.

I århundrer var Frankrike en bastion for kristendommen og står nå i veien for den jødiske globalist agenda. De ønsker ikke noen nasjon igjen stående som kan utfordre USAs dominans. Den organiserte jødedommen tørster etter makt, grådighet etter penger, ignorante om moralske og religiøse idealer bak vår nåværende kultur av død og ødeleggelse.

Fremgang og endring

I Frankrike finner du alltid en jøde bak ethvert utsagn om «fremskritt» og «sosial endring».

Fjerning av dødsstraff ble initiert av den jødiske advokaten Robert Badinter. Abortloven ble laget av Jødinnen Simone Veil. De «anti – rasistiske» grupper ble alle satt opp av jøder (SOS Rasisme ble skapt av jøden Julien Dray og jøden Harlem Désir, alle ledere har vært jøder siden da, frem til i dag med jødinnen Cindy Leoni).

Som i alle land de slo seg til, har franske jøder skapt mange grupper for å legge press på vertene, for å avvæpne legitim motstand mot deres Luciferiske agenda.

Overlevelsen til det franske folk som selvstendig enhet spiller ingen rolle for dem, fordi de rett og slett ikke anser seg selv som en del av det. Deres eneste troskap går til deres stammeenhet, frimureriet, og for noen, Israel, men ikke for Frankrike og dets folk.

Jødisk Frimureri Kontroll

jmlpDermed gjorde de Front National og [dens grunnlegger] Jean – Marie Le Pen (til venstre) til sin fiende nummer én. Han nektet å bøye seg foran den jødiske makt. Derfor måtte han møte denne okkulte kraft som styrer alt og holder skjebnen til Frankrike og dets folk i sin hånd, akkurat som de kontrollerer skjebnen til det amerikanske folk (leder dem til konkurs) …

Historien er vanskelig, det er derfor de må undertrykke den unge generasjonen (den jødiske frimurer Minister for utdanning Peillon fjernet Louis XIV, Napoleon, og François 1ste fra skolebøkene i fjor..).

Bare fargene på hendelsene ser ut til å forandre seg, men faktum er at betydningen av historien forblir den samme .

Men la oss gjøre en ting helt klart. De er selvsagt ikke snakk bare om enkeltpersoner her. Vi snakker om den jødiske Pengemakten og alle deres fullmakter, hovedsakelig frimureriet (B’nai Brith, Bilderberg, Skulls and Bones, CFR, Trilateral Commission, etc.). Vi snakker om en flere hundre år lang agenda som nå er nær med å realiseres.

De to viktigste jødiske befolkninger – utenfor Israel – er å finne i Frankrike og i USA som alene forklarer den nylige aktive politikk med kriger utført av den franske regjeringen .

Hollande1Den nåværende president i Frankrike er marrano krypto-jøden Hollande (tv)

Den nåværende minister for Foreign Affair er jøden Fabius
Den nåværende minister for Utdanning er jøden Peillon
Den nåværende minister for Økonomi er jøden Moscovici

Tydeligvis de er alle frimurere …

Jeg kunne sette opp den samme listen om folk i media (presse, TV , etc), universitet og så videre. Franske folk blir mer og mer klar over det. Men de kan ennå ikke forstå hvordan jøder kan være så onde mot dem når de holder de beste posisjonene i de fleste sektorer av økonomien (spesielt i media, kultur og selvfølgelig banking). De liker mye høyere status enn gjennomsnittet av franske statsborgere. Men det er sikkert ikke nok for dem …

Jean – Marie Le Pen ble fortalt av en høyt rangert B’nai Brith medlem at de fryktet at deres «tankekontroll» ville mislykkes å hindre ham fra å bli valgt inn i 2002, og dermed i mange år var Front National var den viktigste gjenstand for bekymring for den organiserte jødedommen. Det er grunnen bak mediekampanjen av sladder om partiet og dets president.

Den «Republikanske Front» (Front Républicain) ble satt på plass av de andre opposisjonspartier (Sosialistene og UMP) i løpet av en forsamling av B’nai Brith (frimureri utelukkende for jøder). Det var en avtale mellom politiske partier å tale med en stemme når man stod overfor en Front National medlem under et valg … (det er den demokratiske etikken til den politiske eliten i Frankrike, å overse og omgå stemmene til statsborgerne, for å opprettholde sitt grep på alle maktposisjoner …).

Dette er hvordan det sosialistiske partiet og venstreorienterte sikret sitt valg .

Facebook Comments

One Comment

 1. Jeg har lest boken til Aase, og han har en lang vei å gå om han vil avsløre noe som helst av betydning..

  Vil avsløre frimurerne
  Han var aktiv losjebror i 15 år. Nå karakteriserer trondhjemmeren Roger Karsten Aase brorskapet som diktatorisk, løgnaktig og samfunnsfiendtlig.
  http://www.adressa.no/kultur/article1396090.ece

  En av de grunnleggende symboler til frimureriet er Salomos Segl og Salomons Tempel, som også utgjør den sentrale delen av den jødiske religion. Kong Salomo, en av de største i jødisk historie, er også en av de viktigste figurene i frimurer ritualer, og de ​​fleste av ritualene er basert på historier om gjenoppbyggingen av Salomos tempel.

  – Å bygge et nytt tempel er å be om en katastrofe
  http://www.nrk.no/verden/_-katastrofe-a-bygge-et-nytt-tempel-1.11307965

  De vil gjenoppbygge Salomons Tempel. Salomon var den okkulte overløper som brøt med G-d, og holdt på med all slags trolldom og heksekunst. For det må de rive en muslimsk moske, og da har vi full Tredje Verdenskrig, som forutbestemt og planlagt av Skotske Rites sjefsideolog Albert Pike. Dette vil utgjøre senter og setet for den Nye Verdensordens maktbase; Det Nye Jerusalem (Jfr. Håkon Lie til Waage/UiO/Reflex – «Vi skulle bygge det Nye Jerusalem»). Anti-Krists sete.

  Jews and Freemasons—a not-so-secret brotherhood
  http://www.jweekly.com/article/full/20507/jews-and-freemasons-a-not-so-secret-brotherhood/

  En av de minst kjente fakta om Frimurerne og Frimurerlosjen er dens jødiske opprinnelse og natur.

  Religionen jødedommen er basert på er den babylonske Talmud og den jødiske Kabbalah som dannet grunnlaget for den skotske rite, med 33 rituelle grader av seremonier .

  The Jewish Tribune of New York uttalte den 28 oktober 1927 :

  «Frimureriet er basert på jødedommen. Eliminer undervisningen av jødedommen fra Frimurerer ritualenee, og hva er da igjen ?»

  Den velkjente Rabbi Isaac Wis var ettertrykkelig da han konkluderte:

  «Frimureriet er en jødisk etablering, hvis historie, karakterer, offisielle avtaler, passord og forklaringer er jødiske fra begynnelse til slutt.»

  Utvilsomt allerede under jødisk innflytelse, tok det jødisk frimureri i Europa av med opparbeidelse av makten til House of Rothschild. Adam Weishaupt som dannet » Illuminati » i 1776 grunnla Lodge of Theodore i München og ble venn med og finansiert av Meyer Rothschild, som kontorist var Sigmund Geisenheimer i hans Frankfurt kontor som hadde brede frimurer kontakter og var medlem av det franske Grand Orient Lodge kalt ‘Aurore Naissante Lodge. Med hjelp av Daniel Itzig (Court Jew under Frederick William II ) og selgeren Isaac Hildesheim ( som skiftet navn til Justus Hiller ) grunnla han Judenloge.

  I 1802 ble de gamle etablerte jødiske familier, inkludert de Adlers, Speyers, Reisses, Sichels, Ellisons, Hanaus og Goldsmids medlemmer av Judenloge.

  I 1803 tilsluttet Nathan Rothschild seg Lodge of Emulation i England mens hans bror James Rothschild ble en 33 Degree Mason i Frankrike .

  I 1816 advarte Johann Christian Ehrmann, en tidligere Frankfurt Frimurer, det tyske folk i sin pamflett ‘Das Judenthum in der Maurerey’ (Jødene i Frimureriet) at de Frankfurt jødiske Frimurere ønsket en verdens republikk basert på humanisme.

  I 1920 innsatte Aleister Crowley (OTO) frimurer George Orwell (1903-1950) inn i den narkotiske kult logen The Golden Dawn. Orwell var så overveldet av det onde som var planlagt for Amerika av denne djevelske Nye Verdensorden at han følte seg tvunget til å skrive en roman som en advarsel til Amerika. To år før han døde ble han ferdig med dette arbeidet, med tittelen ‘1984’. Årstallet i tittelen hadde ingenting å gjøre med en profetisk timeplan, men ble plukket ut av Orwell ved å reversere 1948, året for bokens ferdigstillelse. Som så mange «innsidere» (dvs. de som er kjennskap til opplysninger om intrigene til de sammensvorne), kunne Orwell ikke holde denne djevelske hemmelighet, og heller ikke kunne han gjøre det uten å utsette seg selv for å bli myrdet. Derfor publisert Orwell sin roman etter dødsfallet av Aleister Crowley i 1947.

  Masonic jews plot to control world
  http://www.texemarrs.com/042003/masonic_jews_plot_world_control.htm

  «In 1993 in Jerusalem, a celebration of political Masons was held. According to the respected Italian newspaper La Republica (October 1993), in an article entitled, «Israel: There is a Pact Between Politicians and Masons,» the ceremony was attended by the Mayor of Jerusalem, Teddy Kollek, as well as by the Ashkenazi Chief Rabbi, Israel Meier Lau. Kollek told the gathered Masons, «You do a great honor to Jerusalem. This is natural, considering that King Soloman was the great builder of the temple, which is at the roots of the Masonic idea, and that his workmen were the first Masons.»

  At that same ceremony, sponsored by the «Grand Lodge of the State of Israel,» Rabbi Lau stated that, «The principles of Freemasonry are all contained in the Book of Books of the Jewish people.»

  The star was mentioned and condemned by the God of Israel in Amos 5:26 and it was called by Him, `the star of your god, Moloch’ .. The Hexagram is 666.

  The hexagram, or six pointed star, certainly has three sixes. It contains a six, within a six, within a six: 666. (Count the sides of each triangle facing the clockwise direction, the sides facing the counter-clockwise direction, and the third six – the sides of the inner hexagon).

  And the smoke of their torment ascendeth up for ever and ever: and they have no rest day nor night, who worship the beast and his image, and whosoever receiveth THE MARK OF HIS NAME. (Revelation 14:11).

  In the book ANCIENT PAGAN SYMBOLS,
  the hexagram is called Solomon’s Seal, not David’s.
  It says…
  «The triangle, the geometrical emblem of three things, one above two, the two lower uniting to produce the higher, or the union of the positive and negative forces to produce the third, is the most complex and mystical as it is the most UNCOMPROMISING of all symbols. ….Three has been called the very soul of magic, astrology and divination.» 1.

  http://www.youtube.com/watch?v=AmXJ_NnE-Lw

  «The B’nai B’rith-ADL doesn’t represent Jews. It represents Freemasonry, which casts a morbid spell over the Anglo-American establishment and plots the demise of Western Civilization.»
  http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Freemasonry/jews-scapegoat.htm

  Predictions Come True from 1958! This Will Blow Your Mind!!!


Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.